Sağlık Göğüslerimde hafif sertlik var bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Google'da yine tümör riski çıktı ne ne yapsam ki?🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl Hareket edince ağrıyor üzerine yatamıyorumm Göğüslerimde hafif sertlik var bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Böyle bir Rahatsızlık varsa insan neden Dr a gitmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burada bu bolumun hepsi erkek Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Olsun sağlık için erkek kadını olmaz gitsene be deli misin Yorumla Soran +1 yıl Belki giderim🤦🏻♀️ Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Peki. Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Bu tahrik etti beni nedense :Dgeçmiş olsun abla 0 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Google bakarsan her şey çıkar ve kafan allak bullak olur. 0 0 Yorumla
derva Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl normal bişi ama yine doktora görün 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi erkek Yorumla derva +1 yıl göğsününü içinde gibi bişi dimi o setlik Yorumla derva +1 yıl yaşın kaç Yorumla Soran +1 yıl Hayır kist gibi bir şey değil genel olarak sertlik var yani ilk defa oluyor korktum biraz Yorumla derva +1 yıl regl dönemi olabilir, erkek doktordan bişi olmaz, görün derim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler regli bekleyeceğim olmadı doktora giderim Yorumla
Kadir2134 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl İlçede mi yaşıyorsun doktorlar hep erkek 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Kadir2134 +1 yıl Merkez e randevu al git ilçede herkes birbirini tanır onlar şimdi kaynaştığı birine söyler filan memesiz e randevu al git Yorumla Soran +1 yıl Off gitmeye ikna olmustum şimdi bu yorumdan sonra kafam karışt🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Merkez hem uzak hem de randevu yok Yorumla Kadir2134 +1 yıl Merkez ne kadar uzak olabilir ki merkeze randevu al git daha mantılı Yorumla Kadir2134 +1 yıl Bayramdan sonraya bulursun ya Yorumla Soran +1 yıl Bakacağım Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Doktoro ugra memekanseri olabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ayyy yokkk🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Semaptik +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Semaptik +1 yıl Bir saglikci tavisyesi erken teşhis hayat kurtarır Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla Semaptik +1 yıl Sağlıklı günler dilerim sana Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağrı olmaması lazım yumuşak olması lazım 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet soft orta boy meme iyidir 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Meme hakkında ender bilgilerin için çok sağol KS aydınlandı sayende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok bee 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkiler çok mu büyük? Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok büyükse ve üzerine uyursan sen uyuduktan sonra bir kaç saat sonra ağrı oluşabilir Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gülüyon haksız mıyım 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok saol meme uzmanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha 😂 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı. Muayene ol 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama emin değilim ki hir de burada doktorların hepsi erkek Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Erkek olsa ne olacak adı üstünde doktor. Emin olmasan da muayeneden zarar gelmez için rahatlar Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Sağlığın bu dediğinden daha önemli... Yorumla Soran +1 yıl Offfffff nasıl olacak ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Gerisi sende önerilerim bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Böyle bir Rahatsızlık varsa insan neden Dr a gitmez
Burada bu bolumun hepsi erkek
Olsun sağlık için erkek kadını olmaz gitsene be deli misin
Belki giderim🤦🏻♀️
Peki.
Bu tahrik etti beni nedense :D
geçmiş olsun abla
Google bakarsan her şey çıkar ve kafan allak bullak olur.
normal bişi ama yine doktora görün
Hepsi erkek
göğsününü içinde gibi bişi dimi o setlik
yaşın kaç
Hayır kist gibi bir şey değil genel olarak sertlik var yani ilk defa oluyor korktum biraz
regl dönemi olabilir, erkek doktordan bişi olmaz, görün derim
Teşekkürler regli bekleyeceğim olmadı doktora giderim
İlçede mi yaşıyorsun doktorlar hep erkek
Evet
Merkez e randevu al git ilçede herkes birbirini tanır onlar şimdi kaynaştığı birine söyler filan memesiz e randevu al git
Off gitmeye ikna olmustum şimdi bu yorumdan sonra kafam karışt🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Merkez hem uzak hem de randevu yok
Merkez ne kadar uzak olabilir ki merkeze randevu al git daha mantılı
Bayramdan sonraya bulursun ya
Bakacağım
Doktoro ugra memekanseri olabilir
Ayyy yokkk🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sen bilirsin
Bir saglikci tavisyesi erken teşhis hayat kurtarır
Haklısın
Sağlıklı günler dilerim sana
Teşekkürler
Google yalan söyler doktora görün
Google'a kalırsa iki gün sonra ölürsünüz
Hasta olacaksindir bir şey olmaz
İstekli oluncada şişer biliyosun dimi
Ağrı olmaması lazım yumuşak olması lazım
Allah razı olsun 🤣🤣🤣
Evet soft orta boy meme iyidir 😂😂😂😂
Meme hakkında ender bilgilerin için çok sağol KS aydınlandı sayende
Yok bee 😂😂😂
Seninkiler çok mu büyük?
Ne alaka
Çok büyükse ve üzerine uyursan sen uyuduktan sonra bir kaç saat sonra ağrı oluşabilir
🤣🤣🤣🤣🤣
Ne gülüyon haksız mıyım 😅😅
Yok saol meme uzmanı
Hahahaha 😂
normal...
Muayene ol
Ya ama emin değilim ki hir de burada doktorların hepsi erkek
Erkek olsa ne olacak adı üstünde doktor. Emin olmasan da muayeneden zarar gelmez için rahatlar
Utanıyorum
Sağlığın bu dediğinden daha önemli...
Offfffff nasıl olacak ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gerisi sende önerilerim bu kadar
Teşekkürler
Doktora git👌
Regli döneminde olması normal
geçmiş olsun bakim
yeni ergenliğe giriyor olabilirsin
Libidon nasıl ondan da olabilir
Ne kadar sert ki
Neresinde ki