Lütfen görüş yazın. Günlerdir uyku bile uyuyamıyorum. Sizce ciddi bir rahatsızlığım mı var?

12 gün önce, regl tarihim değilken reglden daha farklı ve çok daha şiddetli bir kanama geçirdim. Hamile olsam düşük yaptım zannederdim ama öyle bir ihtimal de yok. Aynı gün şiddetli karın ağrıları başladı. Acile gittim fakat acildeki doktor bir şey yapamayacağını, kadın doğum uzmanına gitmem gerektiğini söyledi. Kadın doğum uzmanına gittim, ultrason çekildim ve kan testi verdim fakat rahimle ilgili ya da o tür bir hastalığım çıkmadı. Bir teşhis koyulmadı. Doktor kanamanın durması için ilaç verdi. Kanama azalsa da tamamen durmadı, hâlâ devam ediyor. Ağrılar ise gün geçtikçe artmaya başladı. Ağrılar artık sadece karın ağrısından ibaret de değil. Karnımın tamamı, sağ göğüs kafesim, bazen de sırtım ve bacaklarımın üstü şiddetli şekilde ağrıyor. Ama kesinlikle normal bir ağrı değil. Günde 10 saat uyuyan ben, şimdi 3 saat anca uyuyorum. Uyusam da ağrıların şiddeti yüzünden her gece uykudan sıçrayarak uyanıyorum. En etkili ağrı kesici bile işe yaramıyor. İştahsızlık da başladı. Günde 1 öğün yemek yiyebiliyorum sadece, azıcık yediğimde bile midem bulanıyor. Lavaboya da çıkamıyorum. Dahiliye doktoruna gittim, karaciğer ya da pankreas gibi hastalıklardan şüphelendi, ertesi iş gününe acil detaylı ultrason istedi fakat ultrason randevuları doluymuş. 3 gün önce de dayanamayacak duruma geldim ve acile gittim. 4 tane tetkik verdim ve bir bakterinin çoğalmasıyla bunların olduğunu söyledi doktor. Serum verdiler fakat ağrılarımı geçirmedi. Doktor 5 farklı antibiyotik yazdı, sabah akşam kullanıyorum. Yine de ağrılarda hiçbir azalma yok. Rengim de değişti düne göre. Bacaklarım ağrımazken o da ağrımaya başladı son günlerde. Artık dayanamıyorum. Günlerdir neler yaşadığımı bir Allah biliyor. Daha 21 yaşına yeni girdim, bu belirtiler normal mi? Ne yapmalıyım? Az önce yine uykudan uyanmak zorunda kaldım.

Lütfen görüş yazın. Günlerdir uyku bile uyuyamıyorum. Sizce ciddi bir rahatsızlığım mı var?