Sağlık Tuvaletimi tuttuğum zaman ağlıyorum. Size de oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bisey sorcam umarım bunu maruz kalan tek ben değilimdir Ben idrarimi tuttuğum an ağlıyorum sizdede oluyormu? 😅😅😅 Tuvaletimi tuttuğum zaman ağlıyorum. Size de oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cunku baski yapiyor dogru yoldasin devam :) bide oyleyken sey yap 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Motrubasyon? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Tercih etmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic yapmiyormuyosun Yorumla Soran +1 yıl Yok yapmıyorum ileride yapan olur benim yerime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oo evet oda mantikli Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bende ağlıuorum ama böyle sorular görünce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedennnn Yorumla
KimeBaktiinn Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 35% +1 yıl Ben de tam tersine gülüyorum amsmfk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Oha çok iui xidjdiwjdidejeie Yorumla KimeBaktiinn +1 yıl Guluncede kendimi tutamayıp sızdırıyorum bence en tatlısı bu şekilde olanı hem de keyifli. Yorumla Soran +1 yıl Hahhah evet Yorumla Soran +1 yıl Şu an şükrettim Yorumla KimeBaktiinn +1 yıl Kendimi bu konu da çok yalnız hissettim şu an 🥺 Yorumla Soran +1 yıl aaaa sakın hisettme ayol bizde yalnızız burada beraber olup hepsini yeneriz hahaha Yorumla KimeBaktiinn +1 yıl O zaman yaşasın tam bağımsız ruh hastalari topluluğu diyelim 🤪🦖 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İhale büyük olunca da gülüyormusun peki 😅 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hahahhaa hayir öyle bisy olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Ondada ağlıyorum ahhahah Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Sindirim ve boşaltım sistemin arasında duygusal bir bağ kurmayı nasıl becerdin anlamak zor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya yapma şöyle şeyler işin ciddiyetini ölçmeye çalışıyorum burada 😅😅 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Peki peki son bişey sorucam. Ağlamaklı olduğun zamanda tuvalete gitme isteğin oluyor mu 😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok olmuyor ahahahaha Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Garip 😅 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı. İlk defa duyuyorum bunu😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Offf anormal olmaktan nefret ediyorum 😄 Yorumla Konrad027 +1 yıl Buda senin farkın😂 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
bpjanec Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bildiğin şarıl şarıl ağlama mı? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ya duygusal olarak degill yani ağlamak dediğim gözlerimden sürekli yaş akıyor Yorumla bpjanec +1 yıl haa garip durum, bazıları idrarı tutunca zevk aldığını söylüyordu. yaş duymadım hiç Yorumla Soran +1 yıl Yapmayın şöyle endişeleniyorum 😅😅 Yorumla bpjanec +1 yıl hahahaha kafaya takılacak durum değil, zararı yoktur herhalde Yorumla Soran +1 yıl Umarım hahahaha Yorumla bpjanec +1 yıl 😌😌 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl az önce ağlamıyordun sanki :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim... Yorumla içmimar_06 +1 yıl aynı soruyu farklı şekilde sormuştun sorun kaldırıldı sanki Yorumla Soran +1 yıl Evet sormuştum da kaldırıldı uygulama tarafından Yorumla içmimar_06 +1 yıl sağlık olsun o kadar da yazmıştım içerik kaldırıldı deyince boşa gitti yazdıklarım Yorumla
musty001 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Enfeksiyon vardır yani idrarın iltahaplidir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 8 9 yıldan beridir mi iltihaplı Yorumla musty001 +1 yıl Yok canım okadar değildir çürür insan enteresan ama ilk defa böyle bişe duyuyorum ne dicemi bilemedim valla 🤔 kadınların kullandı idrar posstleri var onu denedin mi hani ani bir durumda lazım olur Yorumla Soran +1 yıl Yok denemedim öyle bir olayla da karşılaşmadım için Yorumla musty001 +1 yıl Valla anam ne diyeyim ki zor bir durum sal gitsin ya kedine acı verme 😉 Yorumla Soran +1 yıl Hahha teşekkür ederim önerin için Yorumla musty001 +1 yıl Valla ne dicemi. Bilemedim için böyle dedim sen beni dinleme genelde 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 sıkıntı yok Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ahahahahah ağlamak nalaka mk ya 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet evet demi ama istem dışı oluyor 😅😅 Yorumla Medical34 +1 yıl Ya biraz kaçırsan yine anlarım okey ama ağlamak çok garipmiş baya trajikomik 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😅😅😅 Yorumla Medical34 +1 yıl 😂 Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Zevkten mi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla sadistÜye +1 yıl Tahmin ettim.. Yorumla Soran +1 yıl 😶😶 Yorumla
Qanizmirlii Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cok aglama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil Yorumla
Ahendy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sorma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl Bak sen dedin diye sormuyorum şu an Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. yok biz normaliz.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cunku baski yapiyor dogru yoldasin devam :) bide oyleyken sey yap
Motrubasyon?
Evett
Tercih etmiyorum
Hic yapmiyormuyosun
Yok yapmıyorum ileride yapan olur benim yerime
Oo evet oda mantikli
Bende ağlıuorum ama böyle sorular görünce
Nedennnn
Ben de tam tersine gülüyorum amsmfk
Oha çok iui xidjdiwjdidejeie
Guluncede kendimi tutamayıp sızdırıyorum bence en tatlısı bu şekilde olanı hem de keyifli.
Hahhah evet
Şu an şükrettim
Kendimi bu konu da çok yalnız hissettim şu an 🥺
aaaa sakın hisettme ayol bizde yalnızız burada beraber olup hepsini yeneriz hahaha
O zaman yaşasın tam bağımsız ruh hastalari topluluğu diyelim 🤪🦖
İhale büyük olunca da gülüyormusun peki 😅
Hahahhaa hayir öyle bisy olmuyor
Ondada ağlıyorum ahhahah
Sindirim ve boşaltım sistemin arasında duygusal bir bağ kurmayı nasıl becerdin anlamak zor 😂😂
Ya yapma şöyle şeyler işin ciddiyetini ölçmeye çalışıyorum burada 😅😅
Peki peki son bişey sorucam. Ağlamaklı olduğun zamanda tuvalete gitme isteğin oluyor mu 😂😂😂😂
Yok olmuyor ahahahaha
Garip 😅
İlk defa duyuyorum bunu😂
Offf anormal olmaktan nefret ediyorum 😄
Buda senin farkın😂
😀😀
bildiğin şarıl şarıl ağlama mı?
Ya duygusal olarak degill yani ağlamak dediğim gözlerimden sürekli yaş akıyor
haa garip durum, bazıları idrarı tutunca zevk aldığını söylüyordu. yaş duymadım hiç
Yapmayın şöyle endişeleniyorum 😅😅
hahahaha kafaya takılacak durum değil, zararı yoktur herhalde
Umarım hahahaha
😌😌
az önce ağlamıyordun sanki :D
Anlamadim...
aynı soruyu farklı şekilde sormuştun sorun kaldırıldı sanki
Evet sormuştum da kaldırıldı uygulama tarafından
sağlık olsun o kadar da yazmıştım içerik kaldırıldı deyince boşa gitti yazdıklarım
Enfeksiyon vardır yani idrarın iltahaplidir
8 9 yıldan beridir mi iltihaplı
Yok canım okadar değildir çürür insan enteresan ama ilk defa böyle bişe duyuyorum ne dicemi bilemedim valla 🤔 kadınların kullandı idrar posstleri var onu denedin mi hani ani bir durumda lazım olur
Yok denemedim öyle bir olayla da karşılaşmadım için
Valla anam ne diyeyim ki zor bir durum sal gitsin ya kedine acı verme 😉
Hahha teşekkür ederim önerin için
Valla ne dicemi. Bilemedim için böyle dedim sen beni dinleme genelde 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 sıkıntı yok
Ahahahahah ağlamak nalaka mk ya 😂😂
Evet evet demi ama istem dışı oluyor 😅😅
Ya biraz kaçırsan yine anlarım okey ama ağlamak çok garipmiş baya trajikomik 😂😂
Evet 😅😅😅
😂
Zevkten mi?
Galiba