Sağlık 9 gündür diyet yapıyorum, bu kadar incelme iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bel 70 >68,5 , kalça 96,5 > 95 , göbek 77> 74,5 , iç bacak 59,5 > 57 cm olmuş. Kilom şu an 55 -56 arası. Güncellemeler+1 yıl Güncel 9 gündür diyet yapıyorum, bu kadar incelme iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bel ölçüsünü 70 yazdığımda linç yedim çok kalın diye. Sana iyisin demişler 🤷 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 70 gayet iyi bir ölcü , linç edenlerin fizikten anladığını sanmıyorum kanka. Sürü psikolojisidir emin ol. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 60in altına düşürmelimiymişim 😞 Yorumla Soran +1 yıl Boyun kaç acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 152 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilom da 52 53 değişiyor. Ölçülerim 90-70-90 Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi olculerin bence 😊👍🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkur ederım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birer santim de ölçümler arasında fark vardır haybeye dokuz gün aç kalmışsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2 öğün beslenmeye calistm. Elimden geldiğince paketli bir şey yemedim. Karbonhidratı baya azalttım. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyisin zaten boyun kaç 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 163 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tamam kilo vermendki amaç Yorumla Soran +1 yıl 53- 54'e falan düşersem hem daha güzel bir görüntü hemde daha sağlıklı olacağım. Ayrıca iç bacağımında erimesini istiyorum daha fazla. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olmamı ister misiniz Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim hallediyorum şimdilik:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin ama kilon iyi verme sakın Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Maşallah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben bel ölçüsünü 70 yazdığımda linç yedim çok kalın diye. Sana iyisin demişler 🤷
70 gayet iyi bir ölcü , linç edenlerin fizikten anladığını sanmıyorum kanka. Sürü psikolojisidir emin ol.
Evet 60in altına düşürmelimiymişim 😞
Boyun kaç acaba?
152
Kilom da 52 53 değişiyor.
Ölçülerim 90-70-90
Gayet iyi olculerin bence 😊👍🏻
teşekkur ederım
Birer santim de ölçümler arasında fark vardır haybeye dokuz gün aç kalmışsın
2 öğün beslenmeye calistm. Elimden geldiğince paketli bir şey yemedim. Karbonhidratı baya azalttım.
Popo küçülmüş üzüldüm
İyisin zaten boyun kaç
163
E tamam kilo vermendki amaç
53- 54'e falan düşersem hem daha güzel bir görüntü hemde daha sağlıklı olacağım. Ayrıca iç bacağımında erimesini istiyorum daha fazla.
Yardımcı olmamı ister misiniz
Yok teşekkür ederim hallediyorum şimdilik:)
Peki sen bilirsin ama kilon iyi verme sakın
Başarılı
iyi bence
basarılı bence
Maşallah