Kalp grafiği yollayan bir insanın demekki kalbinde problem vardır ve size soru soruyor düşüncesi hiç mi aklınıza gelmiyor Bu nasıl bir rahatlık bu nasıl bir anlayışsızlık
hayır gelmedi ota boka abazalik yapan adamlara da böyle tepki verseydiniz uygulama da biraz adam akıllı insan kalirdi benimde tassaga alma sebebim bu geçmiş olsun dedim uzatmaya gerek yok
Bu öyle bir şey ki Kalp kalp bunun şakası olmaz insanın yüreğine inerr. Kendine gel abartılacak bir şey yok diyorsun bide. Abartılacak çok şey var çokk sen anlayamazsın ama sana göre her şey şaka
Gün gelince herkes ölecek ve gün geldiği zaman herkes hesap verecek. Gidip kendini tren raylarına uzat ve ölümü bekle hayat bundan ibaretse saçmalığınla başbaşa kal. Kalbi rahatsız olan insana ani bir şeyler söylenmez kalbi rahatsız olan insana kötü şeyler yazılmaz. Senin karakterin ölümü kabul etmiş ama hangi haysiyetle öleceğini bilmiyor. Ben sen ve senin gibilerine ölümün ne oldugunu söyliyim Sizde Vicdanın ölüşüü var. Başta damarına basmışlar diye düşünüyordum ama sende damarda yok Kan boşa akıyor
kendimi raylara uzatıp ölümü beklemiyorum onun yerine ölümü kabullenip hayatımı yaşıyorum. kalbi rahatsız olan arkadaşın değil mi sen değilsin sonuçta yami sadece sen gördün ona da göstermezsin herhalde. vicdanım ölmedi hâlâ olduğu yerde duruyor kanım da gayet iyi akıyor merak etme.
Ne kadar eminsin O hasta ben isem ne olacak? O arkadaş yanımda olsa ne olacak? Ben görünce ne olacak? Arkadaşım görünce ne olacak? Bunları hiç düşündünüz mü?
hasta sen isen yalan soylemeseydin. doktoru bakmıyor mu o attığın grafiğe neden böyle bir uygulamaya koyup burdan yorum beklersin ki. yanında olsa göstermezdin bu kadar düşünceli bir arkadaşsan. düşüncelerim senin verdiğin bilgilere dayanarak oluşuyor...
doktorun bakacaksa neden koyuyorsun ne diyeceğini bilmediğin ve bir şey diyince bu kadar alınacağın uygulamaya grafiği? yalan konusu da soruya arkadaşım yazmışsın şimdi de gelip belki benim diyorsun yani o da kendi sorunun oluyor yalan söylemiş oluyorsun. uygulama sadece bir fikirden oluşmuyor farklı fikirler ve görüşler de soruyor yani girebilirim doktorluk bilgim olmasa da. bu kadar alıngan ve yabancıların dediği her şeyi umursayan insansan sende bu sitede cok dolanma derim böyle şeylere can sıkılmaz çünkü.
O zaman insanın kafasına direkt olarak Demekki kelimesiyle birlikte doktoru yok gösterecek kimsesi yok ya da denilen şeyi anlamamış ya da doktor hastaneden ayrılmış ya da doktor ölmüş diğer doktorlarda randevu al gel demiş randevuyu 2 aya vermişlerdir gibi düşünebilirdiniz. Bu düşüncelerin gelmesi çok zor değil anlayış dediğimiz şeyin bu kadar sıfır olmaması lazım. Bu sitede doktorlarında oldugunu unutma. Madem bilginiz yok size özel sormadım Anlayan birinden rica ettim zaten anlamayan anlayışsız kötü kalpli insanların çıkacağını bilmiyordum zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi problem yok gibi
2 güne gidicisin
Komik mi
alındıysan değildir tassaga alirsan evet bazılarına göre öyledir
Ne saçmalıyorsun
Benlik bir durum yok zaten ama arkadaş derdi canı sen gelmissin şaka yapıyorsun hem komik değil hemde insanî değil
abarttınız he fotografi açıp bakmadim bile öylesine bir şey dedim geçmiş olsun arkadaşına
Kalp grafiği yollayan bir insanın demekki kalbinde problem vardır ve size soru soruyor düşüncesi hiç mi aklınıza gelmiyor
Bu nasıl bir rahatlık bu nasıl bir anlayışsızlık
hayır gelmedi ota boka abazalik yapan adamlara da böyle tepki verseydiniz uygulama da biraz adam akıllı insan kalirdi benimde tassaga alma sebebim bu geçmiş olsun dedim uzatmaya gerek yok
Bu öyle bir şey ki
Kalp kalp bunun şakası olmaz insanın yüreğine inerr. Kendine gel abartılacak bir şey yok diyorsun bide. Abartılacak çok şey var çokk sen anlayamazsın ama sana göre her şey şaka
umalım da inmesin o zaman, beni cok tanıyormuşsun gibi konuşma ve uzatma artık
Seni ne kadar iyi tanıdıgıma kefil oldum
Vicdanını düşünceni anlayışını çöpe atmış taş kalbinle yaşıyorsun
aynen tanıyorsun öyleyim tamam uzatma
Seninle ne uzatılacak nede kısaltılacak mevzum olamaz. Sen ve senin gibiler yaşamadan nefes aldıkça gerçekler yüzünüze çarptığı an anlayacaklar
gerçek bu mu sanıyorsun
asıl sen ve senin gibilerin gözlerini ve kulaklarını açıp dinleyip görmek istemedikleri gercek6ne biliyor musun?
ölüm.
istediğin kadar kork öyle de böyle de gelcek hiç beklemediğin anda
Gerçek senin vicdanının yok oluşu
Ama unutma Hayat ne ektiysen onu biçersin
ister korkup orada burada ağla ister kabullenip hayatını yaşa her türlü gelecek
istediğin kadar da beni vicdansız diye suçla
gün gelince hepimizin gideceği tek bir yer var
kara toprak
ha şimdi senin hayatında bir sey mi biçtim yani?
bu kadae umrunda mu internetteki anonim kişiler
tak kafana en sonunda patlasın beynin
uzatmaya devam etcez mi
Gün gelince herkes ölecek ve gün geldiği zaman herkes hesap verecek.
Gidip kendini tren raylarına uzat ve ölümü bekle hayat bundan ibaretse saçmalığınla başbaşa kal. Kalbi rahatsız olan insana ani bir şeyler söylenmez kalbi rahatsız olan insana kötü şeyler yazılmaz. Senin karakterin ölümü kabul etmiş ama hangi haysiyetle öleceğini bilmiyor. Ben sen ve senin gibilerine ölümün ne oldugunu söyliyim Sizde Vicdanın ölüşüü var. Başta damarına basmışlar diye düşünüyordum ama sende damarda yok Kan boşa akıyor
kendimi raylara uzatıp ölümü beklemiyorum onun yerine ölümü kabullenip hayatımı yaşıyorum. kalbi rahatsız olan arkadaşın değil mi sen değilsin sonuçta yami sadece sen gördün ona da göstermezsin herhalde. vicdanım ölmedi hâlâ olduğu yerde duruyor kanım da gayet iyi akıyor merak etme.
Ne kadar eminsin O hasta ben isem ne olacak?
O arkadaş yanımda olsa ne olacak?
Ben görünce ne olacak?
Arkadaşım görünce ne olacak?
Bunları hiç düşündünüz mü?
hasta sen isen yalan soylemeseydin.
doktoru bakmıyor mu o attığın grafiğe neden böyle bir uygulamaya koyup burdan yorum beklersin ki.
yanında olsa göstermezdin bu kadar düşünceli bir arkadaşsan.
düşüncelerim senin verdiğin bilgilere dayanarak oluşuyor...
Doktorum bakmayacak mı dedim?
Yalan konusunu pek anlayamadım. neyse.
Ayrıca senin fikirlerine örtüşmeyen uygulamaya girmemen gerekiyor
Giriyorsanda anlamadığın konular hakkında yorum yapıpta milletin canını sıkmaya hakkın yok.
doktorun bakacaksa neden koyuyorsun ne diyeceğini bilmediğin ve bir şey diyince bu kadar alınacağın uygulamaya grafiği?
yalan konusu da soruya arkadaşım yazmışsın şimdi de gelip belki benim diyorsun yani o da kendi sorunun oluyor yalan söylemiş oluyorsun.
uygulama sadece bir fikirden oluşmuyor farklı fikirler ve görüşler de soruyor yani girebilirim doktorluk bilgim olmasa da.
bu kadar alıngan ve yabancıların dediği her şeyi umursayan insansan sende bu sitede cok dolanma derim böyle şeylere can sıkılmaz çünkü.
O zaman insanın kafasına direkt olarak
Demekki kelimesiyle birlikte doktoru yok gösterecek kimsesi yok ya da denilen şeyi anlamamış ya da doktor hastaneden ayrılmış
ya da doktor ölmüş diğer doktorlarda randevu al gel demiş randevuyu 2 aya vermişlerdir gibi düşünebilirdiniz. Bu düşüncelerin gelmesi çok zor değil anlayış dediğimiz şeyin bu kadar sıfır olmaması lazım. Bu sitede doktorlarında oldugunu unutma. Madem bilginiz yok size özel sormadım Anlayan birinden rica ettim zaten anlamayan anlayışsız kötü kalpli insanların çıkacağını bilmiyordum zaten
boş yaptın baya
6 saat olmuş soruyu koyali hani cevap yok
burada simdi biri doktorun dese ona da inanırsın sen şimdi hemen
yazık