Her an beynimin içinde geziyorum. Psikolojim bozuk mu, bozuluyor mu, fena mı oluyorum, ay panik atak geliyo, yok bayılma ölücek gibi olma.. Bezdim 40 yıldır artık ömrüm bitti bu hallerim bitmedi be dostlar 😔🙄 neydem nerelere gidem ben yahu
Aynen bende fark ediyorum. Bi kaç gün başım ağrıyor, midem ağrıyor, bi gün bi başka yerim.. Evde olunca sık sık ağrı oluyor ve takıyorum da. Sen ne iş yapıyorsun evli, bekar, çalışıyor musun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim zikrini bol bol çek şifasını göreceksin
Çekiyorum. Çokca okuyorum da ama yapışmış üstüme, sanki böyle yaşayıp ölüp gitcem gibi.. 40 yıldır aynı haller
Hangi şehirde yaşıyorsun Sana yardımcı olabilecek birini önerebilirim
Ne gibi psikolog mu
Sen hangi şehirde olduğunu söyleyecek misin Sana bir soru sordum niye cevap ver ya da verme üstüne soru sorma burada sana yardımcı olmaya çalışıyorum
Niye bu atar tavır. Bir iyilik yapıcam diye kırmaya değmez.. Teşekkür ederim iyi akşamlar
Hanım Efendi Kusura Bakmayın
Özür diliyorum Dayım Rahatsız Yolda Geliyormuş O Gerginlik Vardı istemeden Oldu Özür diliyorum
"Kim (din) kardeşine bir özür beyan eder de kardeşi bunu kabul etmezse, onun üzerinde meks sahibinin günahı kadar vebal olur."
Seni Üzdüysem Kırdıysam Özür diliyorum
Oluruna bırak derim
Zaten oluruna bırakmasam napcam ki her yolu denedim ilaç terapi aktivite vs. Dönüp yine aynı noktaya geliyorum
O noktayı es geç uğrama o noktaya işte yahu
Takma boş ver diyorsun haklısın da işte olmuyo destek olanım yok, bende basif kalıyorum
Neden destek olanın yok hiç mi arkadaşın dostun kardeşin vs yok da
Var da yok
Yapma yaa o kötü işte en azından bi dostun yanında olan biri olsaydı daha kolaydı
Ne eş ne sevgili seven, ne dost ne aile anlayan.. 😒
Hadi yaa üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah razı olsun 😇
Senden de ama kafana takma boş ver hayat devam ediyor
İlaç kullandınız mı
Her yolu denedim evet. Sana kısa vadede rahatlatıyor sadece
Valla bende aynıyım ve fiziksel ağrılarım da var doktor doktor gezdim pskolojık dediler
Aynen bende fark ediyorum. Bi kaç gün başım ağrıyor, midem ağrıyor, bi gün bi başka yerim.. Evde olunca sık sık ağrı oluyor ve takıyorum da. Sen ne iş yapıyorsun evli, bekar, çalışıyor musun
Bekarım işi bıraktım çünkü duramıyorum hiç biyerde depresyonda var sıkıntı daraltı geliyo sürekli
Aaa yapma iş çalışmak çok iyi geliyo kafa dağıtıyor insan amaa.. Ne iş yapıyordun ki
Özel güvenlik görevlisi
Depresyon falan diye nitelendirip kendine hasta muamelesi yapma.. Ben öyle demiyorum ama hep düşünüyorum takıyorum yoğunlaşıyorum üzerine 🤷♀️
Çok stresli miydi işin