İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum psikiyatrist psikolog arıyorum ama ilaçsız düzelmem gibi geliyor. Gitmediğim her gün daha kötüyüm. Uzun zamandır sıkıntılıyım. Hayatım ilerlemiyor hiçbir konuda bu nedenle ama zaman geçiyor. Netten özel doktorlar buldum 1 saat seans ama 1000-1200 tl. Daha uygun fiyatlı arıyorum. Devlette de olur ama ne olduğunu anlamadan bazı doktorlar çıkarıyor odadan. Herkese sağlık dilerim
teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önceden devlete gittinmi hiç devlet Hastanesi'ne bakirköy devlet hastanesi bu konuda meşhurdur hatta
Gittim bir yıl öncesiydi 5 dakika ya durdum ya durmadım tam konuşamadım zaten. Hemen ilaç yazdı muayene bitti.
Bakırköydü
Anladım
Anladığım kadarıyla sürekli gitmedin bence yine git durumu anlat hap verir görünmek için tekrar gidersin ilaç yeterli gelmezse dozunu artırır ya da psikolog önerir kendimden biliyorum bende öyleyim çünkü
Evet sürekli gitmedim.1 kere gidiyorum ilaç yazıyor hemen. Bir ay kullanıyorum devlet psikoloğu var mı bilmiyordum bilr hiç görmedim. Sonra diyorum devlet hastanesinden fayda yok. Hem ilaç hem terapi olsa iyi de maddi rahatlık yok. Artık bulamazsam uyguna özel, devlette de randevum var 1 hafta sonraya. Aslında ilaç rahatlatıyor düşüncelerim değişirse hayatım da değişir diye umdum. Bu yüzden terapi almak istedim. Kredi mi çeksem haftalık gitmek için? Sen hem psikolog hem ilaçla duruyorsun anladığım kadarıyla
Neyin var abla okp ankisiyetre panik atak gibimi
İlk doktor majör depresyon ve uykusuzluk için ilaç verdi kısa süre kullandım. Şimdi bunların yanında hep bir huzursuzluk titreme kaygı korku endişe var mideme vurdu yemek yiyemiyorum. Fiziksel sağlık sorunum da var 2 tane üstelik
Abla korku endişe stresten vücudun tepkime yapiyor aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak umursama
Bunu maneviyat yükselterek bitirebilirsin
https://m.youtube.com/watch?v=4W3Hakp7I5E&t=2909s
Bilinçsiz olduğum için berdiğim kararların pişmanlığı da var belki en hayıflandığım odur
Tıbbi yardım daha doğru olur yine de sağol
Tabi tıbbi yardım al ama şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor
Maneviyat geciyor
merhaba var bıldgım bıyer ben gıtmıstım bır ara
Neresi buradan yazabilir misin?
Attım
Online önerebilirim istersen
Tabi olur sağol onlineda bazen yeterli olmuyormuş galiba ama önereceğine göre iyidir
Bilge burçak Annagür. Geçen sene gorusuyordum kendisiyle 500 liraydı görüşme ücreti
Teşekkürler bakacağım