Anlayamadim tam olarak neresi oldugunu kasık mi bilmiyorum sag tarafimda. Apandisit olmasindan suphe ediyorum ama dayanilmayacak bir ağrım yok çok şükür. Sebebi ne bilmiyorum bastirip elimi cekiyorum acı dayanilmaz da olmuyor sanirim apandisit degil ama ne olabilir bilmiyorum.
Bu bölge neresi, buradaki hafif acı var nasıl geçer?
Düzenli egzersiz yap soğan ve maydanoz suyu iç dengeli beslen yorumları okudum regl dönemindesin ağrı düzenli düzensiz olur sıcak su torbası kullan o bölgeyi soğutma kan akışını hızlandır esneme egzersizleri yap daha rahat ve hızlı atlatırsın plates gibi egzersizler önerilir
Aynen kasik bolgeleri, simdi bu fotodan tam olarak soylemek biraz zor olabilir ama o civari iste. Hem durduk yere bastirmaya ne gerek var ki zaten. Bazen kasik agrisi olabiliyor insanlarda, tam olarak neden hangi sebeblerden bilmiyom artik hava gazdan mi mideden mi ya da usutuldugu icin mi bilmiyom ama bir kac kez bana da denk geldi anneme de olur arada kasigim agriyor der falan...
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
1 hafta surmuslugu olmus muydu peki benim annem de gecer regl donemindesin diyor da bilmiyorum geçmezse giderim hastaneye ama insallah apandist yokturr
Cevap sahibi
+1 yıl
Yok o kadar surmuslugu yok bende belki ek fazla o gun ertesi gun gecerdi diye hatirliyom. Regl donemindemisin, ondandir o zaman muhtemelen ya hatta yumurtaliklar da olabilir o bolgede simdi yine tam neresi anlamak zor biraz ama kasik yumurtalik iste tam o bolgeler bide regl yakinsa yumurtaliktir heralde cok sey yapma bence bi ol gecir ondan sonra bak halen agri sanci varsa o zaman gider gorunursun bence…
Soran
+1 yıl
Hmm olabilir cokk tesekkur ederimm yorumunuz sayesinde endisem biraz da olsa gitti. Evet gecmezse gorunecegim zaten şu an agrim yok sadece siskinlik var
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim. Gaz da olabilir mi acaba hava falsn da varda o yuzden de sislik olabilir yani
Soran
+1 yıl
Evet soylemesi ayip pek gaz da cikaramiyorum geğirme istegi oluyor
Cevap sahibi
+1 yıl
Hee o zaman birikmis olabilir tabi. Bazi pozisyonlar oluyor gaz cikarmak icin, atardim da aslinda ama simdi neyse bakalim. Asit gazli icecek iciyorsan oyle de gegiremiyon mu, yardimci olur o normalde gegirmek icin..
Soran
+1 yıl
Kola iciyorum da az iciyorum ya fazla icemiyorum.. bugun soda icmeyi deneyecegim
Cevap sahibi
+1 yıl
Bi dene bakalim inshallah kotu etkilemez olmadi o gaz cikarma pozisyonlari dene kendin belki cikarip rahatlayabilirsin biraz
Soran
+1 yıl
Yapacagim
Cevap sahibi
+1 yıl
Tamamdir. Simdi atacaktim da utandim boyle herkes gorecek ksjdksj sen istersen kendin arat
Soran
+1 yıl
Tamam tamam buldum internettne tesekkurler
Cevap sahibi
+1 yıl
Aynen gaz cikarma pozisyonlari yazarsan cikiyor zaten bir suru dene gor hangisi fayda ediyorsa
O belirttigim bölgede hafif bir acı hissi var iste ama onun disinda o kadar halsizligim mide bulantim yok bastirip cekince de oyle bir ağrım yok bilmiyorum eger devam ederse giderim doktora herhalde 1-2 haftadir var bu ama biraz da stresten oluyor benimki
Hmm olabilir cokkk tesekkur ederim icim biraz da olsa rahatladi ama aslinda her ay duzenli regl oluyorum oyle bir durumda kirli kan birikme soz konusu mu