Sağlık Ensedeki şu çıkıntı neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ve nasıl düzelir bu arkadaşlar son zamanlarda aklıma takıldı Ensedeki şu çıkıntı neden olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gizli_sığınak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl düzelmez saçın kötü ayrıca tanıdık berber ne abi bırak boş ver aran bozulsun daha iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Fresh cut bilir misin kanka Yorumla gizli_sığınak +1 yıl sana yakışmaz olm bazı erkekler ne kadar anlamıyor bu işlerden. Yorumla Soran +1 yıl Niye yakışmasın? Yorumla gizli_sığınak +1 yıl 50 kuruş isteyecekmiş gibi duruyor düzgün olsa bile öyle duracak Yorumla gizli_sığınak +1 yıl komple 0 kes dene belki yakışır Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Genetik. Saç şeklini değiştir 1 0 Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İçinden gibi sanki aciyo mu dokununca 0 79 Yorumla Soran +1 yıl Yok acımıyor boşluk oluyo basınca Yorumla Adeenn +1 yıl Hee bilemedim o zaman geçer belki zamanla Yorumla Soran +1 yıl İnşallah acaba tost makinesine bassam düzelir mi diyodum da Yorumla Adeenn +1 yıl Abartsaydin Yorumla Soran +1 yıl Dlhelwjdksjshs Yorumla Soran +1 yıl Misal yaniii Yorumla Adeenn +1 yıl E bi dene istersen nasıl oluyomus görmüş oluruz bsmdbdjmsbshsj Yorumla Soran +1 yıl Sucuk ve yumurta kırayım bi de üstüne elwmsndndbd kuru kuru olmasın Yorumla Adeenn +1 yıl Olur yersin sahurda işte dksmhshsns Yorumla Soran +1 yıl Sen de ister misin Yorumla Adeenn +1 yıl Yokkkk Yorumla Soran +1 yıl Vermem zaten hığh Yorumla Adeenn +1 yıl İstemem zaten mbshshjs Yorumla Soran +1 yıl Çok gıcıksınız hanımefendi Yorumla Adeenn +1 yıl Nee münasebet yaaa bsmshsjsj Yorumla Soran +1 yıl Ama profiline bakınca yumuşuyorum Yorumla Adeenn +1 yıl Hangisi içinnn yoksa ikisi içinde mii Yorumla Soran +1 yıl Kedi için değil Atatürke bakınca Yorumla Adeenn +1 yıl E Atatürk'e bakınca yumusamayan da ne biliyim bizden değildir Yorumla Soran +1 yıl Düşmanı çok Yorumla Adeenn +1 yıl Olsun kudurmaya devam etsinler Yorumla Soran +1 yıl Aynen canısı Yorumla Adeenn +1 yıl Ama bulut beyime de bakınca yumusamamak elde değil ya Yorumla Soran +1 yıl Biliyor musun kedi sevmiyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Bulutçuğun alınmasın Yorumla Adeenn +1 yıl Alındık bileee inanır mısın bende bu kediyi taniyana kadar sevmez korkardım ama öyle değilmisss Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hiç beslemedim sevimli gelmiyorlar ama senin için bulutu da seveceğim Yorumla Adeenn +1 yıl Merak etme o da hiç insan sevmiyo zaten tek tabanca takılmayı seviyo bsbshsbwhsj Yorumla Soran +1 yıl Sahibi sen olduğun içindirrrr jfksksjs Yorumla Adeenn +1 yıl Yok len sahibi ben değilim kuzenimin ama çok sık görüyorum o yüzden alıştim bende zaten gdjebdhbd Yorumla Soran +1 yıl Len bu arada fayansa nasıl kamufle olmuş öyleee slkskdndn fotoğrafta Yorumla Adeenn +1 yıl Belli olmuyo dimi hangisi olduğu bshwknwhs Yorumla Soran +1 yıl Evett slsndjsns sadece kafası var vücudu yok gibi Yorumla Adeenn +1 yıl Sıktırcam ağzını yüzünü yaaa nasıl sevmezsin böyle bi şeyi abisii şunun tatlılığa baakk Yorumla Soran +1 yıl Getirsene bii sevebilecek miyim sksndnd Yorumla Adeenn +1 yıl Bi dene bakalım bsbsisj Yorumla Soran +1 yıl Bak bak tırmalamaya çalışıyor yakışıklı abisinin yüzünü wlsmdnd Yorumla Adeenn +1 yıl Yok yaa hiç yapmaz öyle şey kaçar daha senden tanımadığı için çok korkak Yorumla Soran +1 yıl E nasıl sevdirebilirim kendimi Yorumla Adeenn +1 yıl Alışması gerek öyle direk kucağına gelmez Yorumla Soran +1 yıl O zaman bana yardımcı olursun smsmdndn Yorumla Adeenn +1 yıl Şey yapiyolar bana kucağıma üstüme atmakla korkutuyolar öyle bende korkuyorum bsjsjbsna Yorumla Soran +1 yıl Ya slwmdndnd korkulcak gibi değil masum duruyo Yorumla Adeenn +1 yıl Masum zaten ama öyle korkuyorum yatarken falan gidip seviyorum sadece bhsnsjsjns Yorumla Soran +1 yıl Jdlsksksnd güzel 3lü oluruz Yorumla Adeenn +1 yıl Sen hemen aliscak gibisin kediye ya hsjshsnns Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum ama dlksdmdn Yorumla Adeenn +1 yıl Bende sanmiyodum dnmvcdjcg Yorumla Soran +1 yıl Alışırsam hoşuna gider mi şelwmmwns Yorumla Adeenn +1 yıl Yani ne biliyim tatlı ya hani o yüzden sdmbfjfjfc Yorumla Soran +1 yıl Senin yanıma onu da aramıza alır otururduk wlwmemsnns Yorumla Adeenn +1 yıl Durmaz öyle kaçar balkona çıkıyo mesela ordan bakıyo cani sıkılınca bi araba geciyo hemen kaciyo içeri korkuyo vsnsnjwbehejw Yorumla Soran +1 yıl E yine gelicek yanımıza eninde sonunda wşeömdnd Yorumla Adeenn +1 yıl Bilmiyorum artık napar nensbdueh Yorumla Soran +1 yıl Sen bahane buluyon gibi geldi slwkdnndnd Yorumla Adeenn +1 yıl Ne bahanesi bshsnsn Yorumla Soran +1 yıl Senin olmaman için slmsms, Yorumla Adeenn +1 yıl Valla anlamadım ne dediğini vsbsbshsn Yorumla Soran +1 yıl Onu alıp senle birlikte aramıza koyar otururduk dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Durmas kaçar diyip bahane uydurdun o lütfen anla wşqlmendnsns Yorumla Adeenn +1 yıl Ya ne bahanesi uydurcam sende Yorumla Soran +1 yıl Dlkqmwnwn ne sinirlenşyosun Yorumla Adeenn +1 yıl Ben bulutu bildiğim için dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Tamam inanıyorum samimiyetine valla fksjsndbd Yorumla Soran +1 yıl Hatta bunun şerefine istek atacağım Yorumla Adeenn +1 yıl Len o fotoğraf iyi değil dedik ya sana profil yapmış bideee vshskbwjwjwj Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi demiştin hatırlamadım ki wlwmdmdnnd Yorumla Adeenn +1 yıl Işık kötü açısı kötü demistim görünce hatırladım msbsgskbshsbs Yorumla Soran +1 yıl He hatırladım senii smsmdnd Yorumla Soran +1 yıl Değiştim bak dmsnsns Yorumla Adeenn +1 yıl Hee aferim aferim tavsiyelerimi dikkate al böyle bsmsbshbebeb Yorumla Soran +1 yıl 2. de alayım dedim djwlwknsndnd Yorumla Adeenn +1 yıl 1. de almadığını fark ettim zaten lsjsgusnsns Yorumla Soran +1 yıl Şimdi düzelttik mi hanımefendi skssnsns Yorumla Adeenn +1 yıl Düzeltmissin artık smdbsjsn Yorumla Soran +1 yıl Yenisi nasıl pekii Yorumla Adeenn +1 yıl Bak şimdi ilkinde daha böyle serseri ruhlu biri gibiydin şimdi de daha böyle mülayim aile çocuğu gibi birisin hangisi gerçek yüzün söyle len vsnabwyekwbwbsnns Yorumla Soran +1 yıl Wiwekdnbdhsbsb ya hep ciddi duruyorsun az gül fotolarda diyorlar o yüzden gülerek çektim bunu Yorumla Soran +1 yıl Asıl yüzüm nasıl mı bak şimdi ki fotoğrafta anlarsınnn Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bilmemde saçın komik duruyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü traş Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Alınma ama tas koyup kesmişler gibi olmuş 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Berbere istediğim modeli gösteriyorum hep de yapamıyor tanıdık diye bir şey de demiyoruz Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Haha altları uzat bence illakibu model kullanmak istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Uzuyor zaten maymun gibi slsmsmsn Yorumla
gürrkaann Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Killlodan 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim kaslıyım aksine Yorumla gürrkaann +1 yıl Ooooo kaslii Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla gürrkaann +1 yıl Ensede tam şaplatmalık sdsjkj Yorumla Soran +1 yıl Djwlwkemndakansn yapıştır içinde kalmasın Yorumla gürrkaann +1 yıl youtube.com/shorts/9mNUW8s6z2g?feature=share küfürü sayma lütfen smsmjskajsjajsjskjs Yorumla Soran +1 yıl Sşlwmendndndnsd bu ne laaa öldürdün direk Yorumla gürrkaann +1 yıl Smkakskanskakskakkaks Yorumla gürrkaann +1 yıl Hadi gel barisalim elim kaydı snnsjsjaksksjja Yorumla Soran +1 yıl Ben de bir tane omzuna yumruk atiyim barışalım Yorumla gürrkaann +1 yıl Oha kaslisin bide kırılır omzum sen atma sdsjkj Yorumla Soran +1 yıl Yok kırılmaz da sadece yerinden oynar sjfljwlsn Yorumla Soran +1 yıl Ensemi şamar oğlanına çevirmeden iyiydi Yorumla gürrkaann +1 yıl Nsjsjjsjsnsn barışalım dedim ya istee Yorumla Soran +1 yıl Tamam barışalım hadi dlsmndnx Yorumla gürrkaann +1 yıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
düzelmez saçın kötü ayrıca tanıdık berber ne abi bırak boş ver aran bozulsun daha iyi
Fresh cut bilir misin kanka
sana yakışmaz olm bazı erkekler ne kadar anlamıyor bu işlerden.
Niye yakışmasın?
50 kuruş isteyecekmiş gibi duruyor düzgün olsa bile öyle duracak
komple 0 kes dene belki yakışır
Genetik. Saç şeklini değiştir
İçinden gibi sanki aciyo mu dokununca
Yok acımıyor boşluk oluyo basınca
Hee bilemedim o zaman geçer belki zamanla
İnşallah acaba tost makinesine bassam düzelir mi diyodum da
Abartsaydin
Dlhelwjdksjshs
Misal yaniii
E bi dene istersen nasıl oluyomus görmüş oluruz bsmdbdjmsbshsj
Sucuk ve yumurta kırayım bi de üstüne elwmsndndbd kuru kuru olmasın
Olur yersin sahurda işte dksmhshsns
Sen de ister misin
Yokkkk
Vermem zaten hığh
İstemem zaten mbshshjs
Çok gıcıksınız hanımefendi
Nee münasebet yaaa bsmshsjsj
Ama profiline bakınca yumuşuyorum
Hangisi içinnn yoksa ikisi içinde mii
Kedi için değil Atatürke bakınca
E Atatürk'e bakınca yumusamayan da ne biliyim bizden değildir
Düşmanı çok
Olsun kudurmaya devam etsinler
Aynen canısı
Ama bulut beyime de bakınca yumusamamak elde değil ya
Biliyor musun kedi sevmiyorum ya
Bulutçuğun alınmasın
Alındık bileee inanır mısın bende bu kediyi taniyana kadar sevmez korkardım ama öyle değilmisss
Bilmiyorum hiç beslemedim sevimli gelmiyorlar ama senin için bulutu da seveceğim
Merak etme o da hiç insan sevmiyo zaten tek tabanca takılmayı seviyo bsbshsbwhsj
Sahibi sen olduğun içindirrrr jfksksjs
Yok len sahibi ben değilim kuzenimin ama çok sık görüyorum o yüzden alıştim bende zaten gdjebdhbd
Len bu arada fayansa nasıl kamufle olmuş öyleee slkskdndn fotoğrafta
Belli olmuyo dimi hangisi olduğu bshwknwhs
Evett slsndjsns sadece kafası var vücudu yok gibi
Sıktırcam ağzını yüzünü yaaa nasıl sevmezsin böyle bi şeyi abisii şunun tatlılığa baakk
Getirsene bii sevebilecek miyim sksndnd
Bi dene bakalım bsbsisj
Bak bak tırmalamaya çalışıyor yakışıklı abisinin yüzünü wlsmdnd
Yok yaa hiç yapmaz öyle şey kaçar daha senden tanımadığı için çok korkak
E nasıl sevdirebilirim kendimi
Alışması gerek öyle direk kucağına gelmez
O zaman bana yardımcı olursun smsmdndn
Şey yapiyolar bana kucağıma üstüme atmakla korkutuyolar öyle bende korkuyorum bsjsjbsna
Ya slwmdndnd korkulcak gibi değil masum duruyo
Masum zaten ama öyle korkuyorum yatarken falan gidip seviyorum sadece bhsnsjsjns
Jdlsksksnd güzel 3lü oluruz
Sen hemen aliscak gibisin kediye ya hsjshsnns
Sanmıyorum ama dlksdmdn
Bende sanmiyodum dnmvcdjcg
Alışırsam hoşuna gider mi şelwmmwns
Yani ne biliyim tatlı ya hani o yüzden sdmbfjfjfc
Senin yanıma onu da aramıza alır otururduk wlwmemsnns
Durmaz öyle kaçar balkona çıkıyo mesela ordan bakıyo cani sıkılınca bi araba geciyo hemen kaciyo içeri korkuyo vsnsnjwbehejw
E yine gelicek yanımıza eninde sonunda wşeömdnd
Bilmiyorum artık napar nensbdueh
Sen bahane buluyon gibi geldi slwkdnndnd
Ne bahanesi bshsnsn
Senin olmaman için slmsms,
Valla anlamadım ne dediğini vsbsbshsn
Onu alıp senle birlikte aramıza koyar otururduk dedim ya
Durmas kaçar diyip bahane uydurdun o lütfen anla wşqlmendnsns
Ya ne bahanesi uydurcam sende
Dlkqmwnwn ne sinirlenşyosun
Ben bulutu bildiğim için dedim ya
Tamam inanıyorum samimiyetine valla fksjsndbd
Hatta bunun şerefine istek atacağım
Len o fotoğraf iyi değil dedik ya sana profil yapmış bideee vshskbwjwjwj
Öyle mi demiştin hatırlamadım ki wlwmdmdnnd
Işık kötü açısı kötü demistim görünce hatırladım msbsgskbshsbs
He hatırladım senii smsmdnd
Değiştim bak dmsnsns
Hee aferim aferim tavsiyelerimi dikkate al böyle bsmsbshbebeb
2. de alayım dedim djwlwknsndnd
1. de almadığını fark ettim zaten lsjsgusnsns
Şimdi düzelttik mi hanımefendi skssnsns
Düzeltmissin artık smdbsjsn
Yenisi nasıl pekii
Bak şimdi ilkinde daha böyle serseri ruhlu biri gibiydin şimdi de daha böyle mülayim aile çocuğu gibi birisin hangisi gerçek yüzün söyle len vsnabwyekwbwbsnns
Wiwekdnbdhsbsb ya hep ciddi duruyorsun az gül fotolarda diyorlar o yüzden gülerek çektim bunu
Asıl yüzüm nasıl mı bak şimdi ki fotoğrafta anlarsınnn
Bilmemde saçın komik duruyor
Kötü mü traş
Alınma ama tas koyup kesmişler gibi olmuş 🙄
Berbere istediğim modeli gösteriyorum hep de yapamıyor tanıdık diye bir şey de demiyoruz
Haha altları uzat bence illakibu model kullanmak istiyorsan
Uzuyor zaten maymun gibi slsmsmsn
Killlodan
Kilolu değilim kaslıyım aksine
Ooooo kaslii
Evettt
Ensede tam şaplatmalık sdsjkj
Djwlwkemndakansn yapıştır içinde kalmasın
youtube.com/shorts/9mNUW8s6z2g?feature=share küfürü sayma lütfen smsmjskajsjajsjskjs
Sşlwmendndndnsd bu ne laaa öldürdün direk
Smkakskanskakskakkaks
Hadi gel barisalim elim kaydı snnsjsjaksksjja
Ben de bir tane omzuna yumruk atiyim barışalım
Oha kaslisin bide kırılır omzum sen atma sdsjkj
Yok kırılmaz da sadece yerinden oynar sjfljwlsn
Ensemi şamar oğlanına çevirmeden iyiydi
Nsjsjjsjsnsn barışalım dedim ya istee
Tamam barışalım hadi dlsmndnx