Gobek deligimin içinde canli besliyorum o beslidigim hayvan kurbağa gobek deligim içine?

Geçen yaz denize gitmiştim yuzuyordum denizin icinde de kurbaga yavrulari vardi kucuktu ama ben nasil girdigi gormedim gobek deligimin icine girdiini 2 ay geçi gobeğim şişmişti ben anlamadim bir aksam uzandim gobek deligim hoplamişti ben şaşirdim ben yapmamiştim sabah oldu doktora gittim gosterdim gobek deligimi karnimin şis oldugunu ama ben bilmiyordum kurbaga oldugunu jel şürmüştū karnima bakti kurbagin gobek deligimin içinde buyumuştü ben bayilmiştim beni uyandirmaya calişmişlar ben uyanmiştim ve doktor bana soyle demişti bugun onu almamiş yarzim Gobek deliginden ve zarar verebilir dedi bende almalarini istedim amehiyata girdim beni uyutmadilar dik oturmami istedikler dik duz yatarsam gobek deligimin içindeki kurbagi alamazlardi ve bende dik oturdum sağ ve sol yanimda hemşireler vari doktor önümdeydi karnimi şişirmemi istedi ben şişirdim sonuna kadar sadece gobek deligimin den çikicakti ben şok yine geçiyordum biçak gibi keskin kullanmadi ben karnimi şişirince gobek deligimden oynamaya başladi yani çikiyordu benim karnim patlama durumuna kadar gelmişti çunku biraz buyuktu ve kilolu gibi birşerdi daha sonra doktor kurbagin kafasini gormuştu ve benim gobek deligimin içinden kurbaga cikiyordu inanilmazdi kurbaga çikarken gobek deligimin hem geniş oldu hemde bağirsaklari gorebiliyordu daha sonra kafasi çikti gobek deligimden doktor ellin ye kafasindan çekmeye başladi ve kurbaga yi almişti kurbaga yi alinca gobek deligim eski gibi olmuştu bundan sonra ic bir şer olmadi

Gobek deligimin içinde canli besliyorum o beslidigim hayvan kurbağa gobek deligim içine?