İnternette gezindikten sonra içime korku saldı apandisit miyim diye çünkü bazen siddetli karin ağrıları geciriyorum şu siralar da kasıklarım agriyor ama neyse ki ayakta duramayacak kadar olmadigim icin doktora gitmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sizce gitmeli miyim yoksa apandisit agrisi mi bu yumurtalik mi? Cunku ayni zamanda benim regl zamanlari da siddetli agrili ve kotu geciyor. Ve sanki sağ kasigimda bir sey varmis gibi hissediyorum. Lütfen biri beni aydinlatsin.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim apandisitsin ben 1 ay önce appendektomi ameliyatı oldum ve aynı belirtiler bendede vardı apandisit bölgene ufak bir bastırınca ağrıyorsa apandisitsin eğer apandisit bölgenin bilmiyorsan sağ elinin işaret parmağını göbek deliğine sok ve avucunun bittiği yer apandisitdir inşallah ameliyat olmuşsundur kardeşim geçikirse ölebilirsin
Hafif miydi senin agrin nasildi ki benimki gecti sukur o yuzden sonra da gitmedim benimki regl donemiyle ilgili galiba cunku adet olmadan 1 hafta once oluyordu daha cok. Senin belirtiler nelerdi
Benim ağrım çok hafifti ama bastırınca çok ağrıyordu benim belirtilerim sadece çok aşırı şiddetli mide bulantısı bide apandisit yerine bastırınca ağrı oluyordu bu kadar yani çok şükür o günleride atlattık sanada çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim sana da gecmis olsun
Tamam teşekkür ederim bende
bu soruya bile aradığım göbek bul beni yazmışlar ! site kusmuk gibi ya
Onu bunu bosverin de ben saglik derdindeyim millet ne derdinde ya
b*k beyinliler neyse boş ver sen onları dr görün bence aklında şüphe kalmasın
Çok geçmiş olsun bi doktora git bence en iyi o bilir yumurtalikla orası alakasız gibi
Yani apandisit mi diyosunnn cok korkuyorum
Oyle gözüküyor bence doktora git sağlık ocağına hatta 😊birazda kilo vermen gerek sanırım
55 kiloyum bu arada dhahah ama gobekliyim
Baya göbeğin vsr ya 😂 konuşmak ister misin
Saolun da şu an gobek falan dusunemiyorum şu an tek dusundugum sey ameliyata girecek miyim ne olcak durumum o belki de apandisit degildir inslalah degildir
İnşallah dediğim gibi bi doktora git kesin cevabı o verir pazartesi git
Peki sizce endise etmemi gerektirecek durum var mi cunku hafif şu an cok sukur
Birsey diyemem ama endişe ederek kendini daha kötü edersin psikolojik olarakta vs kasık ağrısı oraya vuruyor olabilir mi
Cok korkuyorum ya bir sey olacak diye hic boyle degildim saglikli bir insandim son 5 ayda ne oldu ne olduysa
Korkma ya birsey olmaz insanız netice de. Kasıkların ağrısı olabilir belki de sıcak su koysan iyi geliyor mu 5 ay da noldu peki
Son 5 ayda ara ara karin agrilari giriyordu siddetli olarak ama umursamadim kendiliginden gectigi icin
Bi doktora git bence ya sağlık ocağına git ne olabilir öğren ondan sonra hastaneye gidersin. Konuşmak ister misim sordum ama yorumda mi devam edelim 😊
Birsey demedin
Doktora bu hafta gidemem sonraki hafta gorunecegim...
Var mı ağrın falan nasılsın
İyiyim tesekkurler dedigim gibi belirttigim bolge ara ara hafif hafif agriyor fazla olmadigi icin şu an gitmiyorum biraz kemik agrisi gibi degisik bir sey cozemedim cok siddetli olmadigi icin de gitmiyorum simdilik
Sen yinede git göster nolur nolmaz. Konuşmak istiyor musun
Apandisit tehlikesi var mi sizce
Agri hafif kalca kemiklerime gidiyor
Yoktur bence ya yinede film çekilmesi lazım özelde konuşalım mı
Neden gobekli oldugum icin benle dalga mi gececeksin😅 ay insallah yoktur cidden korktum
Estağfurullah niye dalga geçiyim ya konuşmak için sadece 😁 korkma ya birsey olmaz ama tahlil yaptır
Tahlil 3 sene once yaptirdim en son onda da normaldi 😂
Bidaha yaptır işte baksınlar çıkıyım gizliden yaz bana olur mu 😂
Sizce ne sorunu vardir bende ciddi midir
Neden özelde konuşmak istemiyorsun. Bilmiyorum ki Kasık ağrısı oraya vuruyor olmasın
Bilmiyorum olabilir hafif belime vuruyor
Gizliden çıksam yazar misin
Birsey sorcam regl olmana ne kadar var
Şu an reglim zaten de bu ağrı 10 gundur falan var hafif oldgu icin umursamiyorum regl in ucuncu gunu
Anladım regl ağrın var mı peki bide niye konusmak istemiyorsun
Sen evli misin
Nasıl oldun
Daha iyiyim kasik agriisi devam ediyor gibi ama buyuk tuvaletimi yaptim daha iyi oldum
Regl sin ondandir kasık ağrısı. Sen evli misin
aradigim gobek bul benu ya bul
Karşim bana yardimci ol bu apandisit mi degil mi
degil
İnsallah cok tesekkur ederim
Bir görün doktora hiç belli olmaz
Gorunecegim haftaya bugun de hafif agri vardi ama geçti buyuk tuvaletimi yapinca sanırım kabizlik da etki ediyor
Doğrudur geçmiş olsun
Tesekkur ederim iyi ki varsiniz..
Rica ederim ne demek sizde iyi ki varsınız 🤗
💜💜
Değil gibi ama doktora git sen yinede
Ne agrisi olaiblit beni lütfen rahatlatin doktora gorunecegim de şu an olamaz babam eve gelince olabilir o da 1 haftaya gelecek işinden dolayi
Sakin ol kendine sıkıntı yapma birşeyin yoktur ya rahat olmaya çalış
Cok tesekkur ederim oyle olmaya caliscam belki de degildir cunku sag alt tarafa elimle bastirip cektim bir agri olmadi