Güncellemeler
+1 yıl
Arkdaşlar kalbimi hissediyorum normal atıyor ancak hissediyorum ve en ufak iş yapsam hızlanıyor ayağa kalsam hızlanıyor yattığım zaman arada hissediyorum ne yapmam lazım önceden böyle bişe yoktu bi kere hızlı attı aklımda kaldı arada nabzımı ölçüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kalp hastaneleri var Kardiyoloji bölümleri Kardiyologlar ekg ler efor testleri onları mı bir denesiniz
Damarların ince olabilirmi ya da kalbin olması gerekenden daha basınçlı atıyor olabilirmi. En iyisi iyi bir doktor bulmak
Bende de oluyordu kendini dinlediğin için oluyor o. Psikolojik bir şey merak etme doktor her şeyin temiz dediyse sorun yoktur. Fazla kafaya takma geçer geçmiş olsun
Kankam nasıl geçti tavsiye verir misiniz yatıyorum kalkıyorum aklımda aklıma gelmediği zaman çok iyi oluyorum cünki 8 9 ay önce çalışıyordum kendi işimde aklıma hiç gelmezdi çok rahattım
Kanka sen hangi dine mensupsun bilmiyorum ama ben ailemle vakit geçirerek namaz kılarak ve bol bol dua ile atlattım. Kafanı sürekli başka şeyle oyalamaya çalış merak etme olmuyorsada zamanla geçiyor zaten. Çünkü vücut anlıyor bir şey olmayacağını sonrada zihnin anlıyor.
Kendini bırakma pozitif ol fırsat oldukça ailenle ya da arkadaşlarınla dışarı çık gez
Ben her gün 10 kez tansiyon aletinden nabzımı ölçerdim fakat gerek yokmuş nabzının yüksek atması sorun değil. Ben acile 120 ile gitmiştim doktor normalde fazla bir nabız değil demişti. Panik heyecandan oluyor demişti. Merak etme yani sen kafanda bitirmeye bak vücudun sağlıklıdır yaşın daha 20 gençsin
Yaşım 18 canımı çok sıkıyor bu ayağa kalkınca falan boğazda baskı falan oluoy mesala bugün aklımdan çıkmadı artık morelim bozuluyor teşekkürler kafaya takmamaya başladım inşAllah kurtulurum
Biliyorum kanka boğazında böyle yumru top gibi bişi baskı yapıyor. Moralini bozmana gerek yok kafana taktığın için vücudun otomatik savunmaya alıyor kendini o yüzden öyle hissediyorsun. Zamanla geçer geçtikçe de anlarsın. Dert edilecek bir şey değil korkma. Allahın izniyle atlatırsın korkulacak bir şey yok
Bunu Ancak Yaşayanlar Hisseder
Tebrik ederim Yaşıyorsun
Sende Panik Atak var
Ali nasıl oldun kardeşim geçtimi seninle konuşma sandım var mı
Ritim bozukluğu olabilir
EKG çektik bişe çıkmadı
Normal degil hastaneye git
Gittim kalpte sorun yok dediler kan temiz çıktı EKG çektiler falan
Doktor
Bende
Hamilesin belli ki