Evet arkadaşlar 2 aydır bende bu sorunun cevabını arıyorum sonunda buraya üye oldum ve sormaya karar verdim. 2 aya yakındır idrar yaparken yanma ve tıkanma yaşıyorum. Tabi her zaman değil 1 haftanın 4 günü rahat geçerken bazen bir anda patlak veriyor 1-2 gün bunları yaşıyorum. Buna ek olarakta renksiz şeffaf kokusuz bir akıntı oluyor. Genelde çoğu zaman iç çamaşırıma baktığımda 1-2 damla nokta görüyorum. Özellikle idrarımı tamamladığımda en son sileceğim zaman baktığımda uç kısımda hep akıntı görüyorum. Bazen az miktarda bazense çok miktarda özellikle idrarım tıkandıysa ve zorlamaya devam ettiysem daha çok..
Doktora gittim ve onlarca test yapıldı. tüm hastalıkların nerdeyse hepsine baktılar. Ultrason ile böbreklere baktılar. İdrar ve idrar kültürü testleride oldum hepsinin temiz çıktığını söylediler hiç bir sorun yokmuş. Son 2-3 yıldan yakın bir c münasebetimde yok. Hatta bari bi antibiyotik yazın dediğimde ne gerek var bişeyin yok ki diyip gönderdiler. (Hem üroloji hem dahiliye)
1 yıl 1.5 yıl boyunca sürekli evde olduğum için özellikle her gün veya 2 günde bir mst yaptım ve sonra bir anda bıraktım bu da yaklaşık 2 ay önceydi. 2 ayda yani belki sadece 2-3 kere diyebilirim. Son 25 gündür hiç yok. Acaba akıntının sebebi bu olabilir mi? Sürekli c dürtüde yaşıyorum fakat internette c dürtü idrar sonrası akıntıya sebep olmaz falan yazmışlar.
Bunun dışında ayaklarım sürekli soğuk tekrar tekrar iye tekrar ediyor mu diye düşündüm ama enfeksiyonda çıkmadı ki idrarda. Hiç bir şeyim yoksa neyim var kafayı yiyeceğim artık. Var mı benzeri bir durum yaşayan?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer