Arkadaşlae e devlette geziyordum buraya da baktım ben 1 ay önce gittim muayene oldum üniversite hastanesine ama hiçbir ücret alınmadı. Bu görsel ne anlatıyor?
Ben de üniversite hastanesinde muayene oldum. Benim de faturam geç kesildi. Ben iban ile parayı yatırdım. Ödenmezse ne olur onu bilmiyorum ama bir daha muayene randevusu vermeyebilirler.
Ee sonuçta senin de gittiğin yer devlet hastanesi değil üniversite hastanesi. Devlete ait bir işletme değil üniversiteye ait bir işletme. Özelden farkı daha hesaplı olması.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sanirim bu GSS genel saglik sigortasi borc cikar sen bi bak. ostersen e devlleten GSS borcun ne durum da faizle yeme ceza
anlamadimm ama neden ücretli kii aynisi bunun gibi bir poliklinige muayene olmusum ordada 82 tl diyor ama benden herhangi bi muayene ücreti alinmadi
devlet hastanesi
of off almiyor borc yaziyor sana arkdaism sen gir e devlete bak diyorum baka gss bkrcun var mi yok mu bak ya hee e devlet sifen yiksa olunca bak
gss ye baktım e devletten gss prim borcunuz yoktur diyor
Üniversite hastaneleri tamamen ücretsiz değil. Bazen tedavi faturası geç kesiliyor.
Bu senin muayene bedelin.
nereden kesilecek
Kesilmiş zaten faturası. Üniversite hastanesine direk giderek ya da onların iban numarasına açıklama ile beraber parayı ödeyebilirsin.
ödemmezse me oluyor?
İlk defa böyle bisey duyuyorum benn annemde çalışıyor sigortası var belki ondan kesildi
Ben de üniversite hastanesinde muayene oldum. Benim de faturam geç kesildi. Ben iban ile parayı yatırdım. Ödenmezse ne olur onu bilmiyorum ama bir daha muayene randevusu vermeyebilirler.
ilk kez böyle bşşwy duyuyorjm özel hastaneye gitseydim o xaman😅 devlet hastanesine randevu olmusum bir kere de cildiyeye ondada 82 tl diyor
Ee sonuçta senin de gittiğin yer devlet hastanesi değil üniversite hastanesi. Devlete ait bir işletme değil üniversiteye ait bir işletme. Özelden farkı daha hesaplı olması.
anneminde sigortasi var acaba ondan mı kesldi
Devlet hastanesi olmadığı için sigortadan kesilmemiş olabilir. Üniversite sistemi daha farklı.
benim yarın tekrar randevum var gittiğimde ne sormalıyım
şu an e devletten bakıyorum gss prim borcunuz yoktur diyor
Senin üniversiteye olan borcun ayrı. Sigorta mevzusu ayrı. Bu borcunun sigorta ile alakası yok.
Vezne varsa direk internette bu kadar borcum gözüküyor diye şöyle o anlatır.
Psikolojik sıkıntın ne
Ücret alınacağını anlatıyor
e neden alınmadı
Sigortan var mi
var
Bazı ilaclar var sigortaya girmiyor ondan da olabilir
anlamadim yaaa
ilac falan verilmedi sadece muayene oldum ama bi yerden parada kesilmedi bugün gördüm böyle bir şey de
Muayene bedeli bu kesilen miktar.
Devletin karşılamadığı ilacın parasını zaten eczane istiyor.
Onu hemen sor öğren faize falan girmedim
söylediğiniz gss borcuna baktım gss prim borcunuz yoktur diyor hiç bişey anlamadım
Ssk öğren yarın söyler ne olduğunu ama bunuda sor ben bu borcu ödersem tekrar borç gelir mi