AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
vardı doktor gözlük yazdı kullanmadım gecti iyi ki kullanmamışım
O nasıl oldu be gardaş sevindim senin adına 😄
kullanmayınca düzeliyo
Yanlışın vardır kardeş düzelmemiştir evet kullanınca düzelmiyor ama kullanmayınca da iyileşmiyor sen göz enfeksiyonu nezlesi felan olmuşsundur ya da artık alıştığın için sana rahatsızlık geçmiş gibi geliyordur şikayetin neydi peki nasıl bir sorun yaşıyordun
yo ben bulanık görüyordum gittiğim her doktor astigmat dedi gözlük yazdı ben kullanmadm gözlüğü ve geçti
Gölgeli görme varmıydı yazıları felan
evet baş ve göz ağrısı da vardı
Aynı bende de o durum var şu an siyah üstü beyaz yazıları özellikle ışıklı şeyler felan gözümü çok alıyor telefona biraz bakayım gözler hemen yoruluyor peki sen ne yaptın ne ettin ne zaman başladı ne zaman bitti
ben çocukken başladı iki senedir vardı en sonunda doktora gittik doktor gözlük verdi babam dedi ki gözlük takma geçer takarsan hep kullanmak zorunda kalırsın ben de takmadım bi de vitaminlerimi aldım bi senede geçti kendi kendine
Nasıl bir vitamin
Gözlük öyle hem tembelleştiriyor hemde alıştırıyor
benim bütün vitaminlerim eksikti hepsini yazdırdım kullandım ama astigmatın sebebi vitaminsizlik değildi
Senin yaşın genç ya düzelmesi normal bende senin yaşlarında aynı problemleri yaşıyordum bir bozuluyor bir düzeliyor du ama şimdi zorlaya zorlaya telefon bilgisayar telefon bilgisayar derken bu sefer sağlam bozduk galiba
Maalesef miyop ve astigmat var ama bir sorun varsa yardımım olabilir belki
Geçmiş olsun kardeş belirtileri nedir beyaz eşyalarda yansımalı görme TV lerin altındaki yazılarda gölgeli çift görme gibi üst üste oluyor mu
Astigmattan kaynaklı parlama, yeri duvarı bombeli görme var. Ozellikle trafik ışıkları gibi ışıklara baktığımda ışık aşağı yukarı ışın şeklinde görüyorum. En şey belirtisi bu zaten. TV izlerken ya da gözlüksüz kitap okurken evet yazılar gölgeli oluyor. Çift görme değil ama yazının üstünde tekrar yazı yazılmış gibi karmaşık bir görüntü oluyor.
Evet evet siyah üstü beyaz yazıları özellikle üst üste çift gibi yansımalı gölgeli beyaz bir eşya ya bakınca üstünde hafif silik sanki bir tane daha çıkmış gibi üstüne hafif bir yansıma öyle değil mi ben net görüyorum arada hafif bulanıklaşıyor ama 1 aydır bu dediğim gibi TV yazıları işte beyaz eşyaları felan normal eşyalarda da oluyor gerçi ışık nereye vuruyora onları yansımalı görüyorum sokak lambaları felan çift gibi oluyor böyle ip gibi uzun bir ışık oluyor
Evet tam olarak astigmati anlatmışsın trafik ışığında ışık uzuyo dediğim senin sonda bahsettiğin şey
Demekki benim ilerlemiş ya da sonradan oldu peki düzeliyor mu geçiyor mu ne yapmamız gerekiyor
Kendi kendine geçmez maalesef lazer çizdirme gibi tedaviler var ama astigmatta da var mı emin değilim ben de bu yaz yaptırmayı düşünüyorum
Anladım çok geçmiş olsun Allah cümlemize şifa versin ama bu lazer işi sakat gibi duruyor ya kimisi iyi diyor hoş diyor kimisi de hayatım mahvoldu diyor daha beter oldum diyor anlamadım yani
Aşkım bu doktorla alakalı. Ankara 'da Başkent'te Gürsel hoca var. Benim annemin miyop ve astigmat 10 dereceden fazlaydı. Bütün özeller lazer olmalı dedi. Daha sonra gürsel hocaya gittik. O ise iyi ki lazer olmamış gözü uygun değil kör kalırmıs dedi ve anneme uygun olan başka bir tedavi uyguladı. Annem şükür çok rahat şu an. Eğer Ankara 'daysan ya da gelebilirsen bu doktoru tavsiye ederim ben de yazın onunla görüşeceğim. Para derdinde asla değil çok ahlâkli bir insan.
Çok teşekkür ederim haklısın tabi annemize çok geçmiş olsun Allah daha iyi etsin böyle Allah tan korkan kul hakkına girmekten korkan ahlaklı işini doğru dürüst yapan insanlara denk getirsin Allah çoğunun dini imanı olmuş para sağlam insanı bile sakat ediyor şerefsiz namussuzlar
Amin inşallah
Instagram kullanıyor musun
Evet pek aktif değil ama neden
Eğer gerekirse konuşuruz tarif edersin neresi ne yaptın ettin ne oldu haberleşiriz
Olabilir istek at dmden yazayim hesabımı
Attım istek
3 istek birden geldi hangisi sensin acaba Xper kaç senin
Alparslan
Var ne oldu
Geçmiş olsun kardeş belirtileri nedir beyaz eşyalarda yansımalı görme TV lerin altındaki yazılarda gölgeli çift görme gibi üst üste oluyor mu