Ablamın çürük bir dişi var.. 3 kutu antibiyotik kullanmış ama geçmemiş.. diş kapkara diyor... doktor çekelim demiş, kronik iltihap o geçmez demiş.. ama ablam korkuyor
çektirsin mi dişini bilgisi olan var mı?
çektirsin mi dişini bilgisi olan var mı?
benimde öyleydi Ramazan Ayında dişim çok kötüydü birde oruç tutuyordum. 3-4 gün annemin iltihap ilaçlarını kullandım zaten ağrımasına sebep olan şey iltihap. ve iltihap varsa diş zaten uyuşmaz. ben artık dayanamadım iltihap ı tam gitmemişti sanırım. doktor 2 iğne yaptı hatta uyuşmadığı için en sonunda uyuştu çekti Çok şükür bencde çektirsin diş ağrısı çok kötü çekilmez.
cıks, çok tehlikeli. başka bir diş hekimine göstersin. aynı sonuca ulaşırlarsa tamam ama dikkat edilmeli
başka doktora da gösterin ben çocukken bir dişçiye gidiyordum adam öyle bir diş çekmiş dişini çektiği kadın ölmüş doktor da içeri girmişti kadının çocukları öksüz kalmıştı ben de dişimi çektirmeye giderken öğrenmiştim bunları sonra kendim çıkardım dişimi çok ağrıyordu
asla çekilmez ucunda ölüm bile olabilir...
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
Cevap
9Cevap
İltihaplı diş çekilmez kesinlikle, anneminki çekildi dişcinin bilinçsizliği yuzunden 10 güne yakın yataktan kalkıcak hali olmadı, hergün ağlıyodu bide duramıyodu
benim bildiğim kadarıyla herhangi bir müdahale yapılmaz. antibiotik tedavisi uygulanır. kronik iltihatp meselesini bilmiyorum. mümkünse 2. bir doktora daha göstersin.
akuttan kroniğe geçmişse çekilir sıkıntı olmaz antibiyotik bunun için veriliyo zaten.
çektirmemesini şiddetle tavsiye ederim.
ilacının mg ı yüksek olanını kullansın.
doktor bı halttan anlamıyor ıltıhaplkı dıs gecer mı ya. antıbıyotıgın mg yuksek alın gecer ondan sonra gıdın doktora ama adım akıllı bı doktora gıtsın
augmentın 1000 mg kullansın sabah aksam bır tane ıkı gunde gecer , ve cekılmez zehırlenmelere neden olur
Önce iltihap tedavi edilir daha sonra çekim işlemi yapılır.
Doktor çekelim demiş doktordan daha mı iyi bilecek ks?
Diş kurtarılacak gibi değil ise mecburen çekilecek, her türlü riske karşı teşekküllü bir yerde çektirin, antibiyotik tedavisi görmüş zaten
Çekilmez bir ilaç verir iltihap kuruyunca çeker
Kronik iltihap ise çekilir
Cekilmez ilk 1 hafta antibiyo5ik kullanirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar