Sağ işaret parmağı ekleme yakın en alt tarafı düz tutamıyorum eklemde de şişlik vardı dokunamıyorum çok sert ve çok acıyo aşağıda tutamıyorum çok sızlıyor damarı yırtmış olabilir mi
E öyle desene aradığım bu işte şişti la çok sert çok sızlıyor hareket ettiremiyorum suyla yıkadım o an yanımda parfüm vardı onu sıktım kolonya yerine ama 3 gündür şiş inmiyor daha önce kırdım ben aynı yeri ondan korkuyorum kesenlere diye kedi ısırdığından değil ki
Hayır hayır, öyle bir şey olmaz merak etme, gerçi söylediğim şeyleri ilk günden yapsan daha iyi olurmuş ama şu anda da az da olsa etkisi olur, yine oksijenli su olsa onu kullanabilirdin az miktarda ama emin ol bir şey olmaz, geçer belli bir süre sonra. Ha tetanoz aşın falan yoksa onu yaptır ama.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
sokak kedisi ise git bi kuduz aşısı vurdur benimde kedi ok adar ısırıyo beni hiç şişmiyo
Ayy sağ ol düşünemedim
aa ne dedik be
😅😅😅 gittim zaten
ne kızıyon o zaman ne yapalım şişen parmağını emcikliyip tükürelimmi yılanmı bu kediş
🤢🤮🤮🤮🤮
üstümüzü başımızı batırdın git öte
Bence doktora git şişmesi normal değil kedilerin aşısı tam mi
Sokak kendisiydi
Kuduz olabilir hastalık ta taşıyor olabilir
Aşıları tammıydı beya kötü olmuş çünkü antibiyotikli krem sür ama bir doktora gitsen fena olmaz
Bi şey yapmadılar bana aşı yaptılar 2 dene yolladılar
Krem verseler iyi olurdu
sen de kediyi ısır
🤣🤣🤣🤣🤣 bulursam ısırcam valla
Nerede şiş var göremedim
Sağ işaret parmağı ekleme yakın en alt tarafı düz tutamıyorum eklemde de şişlik vardı dokunamıyorum çok sert ve çok acıyo aşağıda tutamıyorum çok sızlıyor damarı yırtmış olabilir mi
bir şey olmaz
İyi madem ama ben aynı yeri kırdım daha önce korkum ondan kedi ne yapabilir ki ya keserlerse
Doktora görün o halde
Kedi kuyruğunu görmüş şey sanmış, nesi şiş ablacım
Ulan sızlıyor canım mısın nasıl neresi şiş
Ay bir şey olmaz, önce git sabunlu suyla yıka elini sonra eczaneden balaban krem al onu sür, mikrop kapmasını önler
E öyle desene aradığım bu işte şişti la çok sert çok sızlıyor hareket ettiremiyorum suyla yıkadım o an yanımda parfüm vardı onu sıktım kolonya yerine ama 3 gündür şiş inmiyor daha önce kırdım ben aynı yeri ondan korkuyorum kesenlere diye kedi ısırdığından değil ki
Hayır hayır, öyle bir şey olmaz merak etme, gerçi söylediğim şeyleri ilk günden yapsan daha iyi olurmuş ama şu anda da az da olsa etkisi olur, yine oksijenli su olsa onu kullanabilirdin az miktarda ama emin ol bir şey olmaz, geçer belli bir süre sonra. Ha tetanoz aşın falan yoksa onu yaptır ama.
Enfeksiyon kapmış. Dr. git bence
Tekrar mı gideyim ya hasta kayıttaki kadın iğrenir gibi bakıyo öyle söyleyince
Doktora gittiyseniz gerek yok. gitmediyseniz durumunuzu anlatın. kuduz aşısı vurabilirler.
Ellerin güzelmiş kız
🤣🤣🤣🤣 çarpık neresi güzel
Yav övüyoz işte kızım mutlu olsana 😄
Doktora git
Gittim
Geçer ı zaman
İyileşince geçer 😁
Kafan mı güzel, geçmiyo 3 gündür böyle...
Sadece şaka. İltihap kapmış olabilir doktora gittinmi
Gittim de işte Bi şey yapmadılar ilaç da yazmadı
Büyük ihtimalle 2 3 güne geçecektir o bölgeyi çalıştırma hiç darbe falan almasın acık sabır
Geçmiş olsun
Doktora gitmekte fayda var
Teşekkürler
Gittim de iki aşı yapıp yolladılar kimse parmağıma bakmadı
Kedi aşılıysa sorun olmaz aslında ama
Kuduz tetanoz aşısı ol
Kedi evcil mi sokak kedisi mi?
hani la nerde göremiom ben
Hakem misin sen, boş ver
Doktora git hemn
Geçer.
Kuduz olursun doktora git