Sarışın renkli gözlüyüm ama cilt kusurlarım var sırtım yara gibi sivilcelerle dolu
Güncellemeler
+1 yıl
Yüzümde sırtımda ve omuzda var sevgilim bugün gördü ayrıldı bu yüzden böyle bir soru sordum midesi kaldırmazmış sadece lekeler vardı mide bulandırmıyor
Yüzümde, sırtımda, omuzlarımda sivilce ve lekeler var. Özellikle sırtım çok kötü, böyle nasıl evleneceğim?
Bir kan testi ver gidip. Karaciğerde yağlanma olabilir, bol su iç ve bir de milkthistle al günlük 1 tablet kullan birşeyin kalmaz. Ha bir de kolejen takviyesi al bebbbekk gibi olursun, Adriana limanın sarışın hali olursun.
Yüz vücut güzelliği değil kalp güzelliği arayan biri ile evlen salla gitsin kendin için düşünüyorsan eyer ciddiye ye randevu alabilirsin 182 den ama devlet de randevu alma zor özele gitmeni tavsiye ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İstanbul ise lepra hastanesine gidin kesin sonuç alırsınız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
aktar ürünü kullandın mı hiç. ya da bitkisel bakım uzmanlarına görünme imkanın var mı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sorunu takip ediyorum çözüm bulursan lütfen bana da söyler misin çünkü aynısını yaşıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir kan testi ver gidip.
Karaciğerde yağlanma olabilir, bol su iç ve bir de milkthistle al günlük 1 tablet kullan birşeyin kalmaz. Ha bir de kolejen takviyesi al bebbbekk gibi olursun, Adriana limanın sarışın hali olursun.
Yüz vücut güzelliği değil kalp güzelliği arayan biri ile evlen salla gitsin kendin için düşünüyorsan eyer ciddiye ye randevu alabilirsin 182 den ama devlet de randevu alma zor özele gitmeni tavsiye ederim
İstanbul ise lepra hastanesine gidin kesin sonuç alırsınız
aktar ürünü kullandın mı hiç. ya da bitkisel bakım uzmanlarına görünme imkanın var mı
Sorunu takip ediyorum çözüm bulursan lütfen bana da söyler misin çünkü aynısını yaşıyorum
Foto olsa
Cildiye
Yaşın kaç