Sağlık 185 üstü erkekelr siz ilah mısınız silah mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 boyunuzaada posunuzada maşallahhh aman bizede nasip olur inşallahhh Güncellemeler+1 yıl sizi yerler yerlerrr selvi boyluu efelerimmm siz başımıza belamısınızzz uzun erkekler oyuyyyşş 185 üstü erkekelr siz ilah mısınız silah mısınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Marifet boyda değil biraz daha olgun yaşa gelince bunu kavrayacaksınız ergen hemcinslerim :)) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kısa erkek çekemiyorum ya beyinsiz oluyrolar hep Yorumla 66Yzgtlı66 +1 yıl Doğru yoruma diyecek bisey yok. He bende 185 im kısayım sanılmasın:) Yorumla
itsfurkand Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 187yim ve cevap veritoim silahım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin sen vururjken de öldürüyorkende güzelsin Yorumla itsfurkand +1 yıl Vay vay vay atsız da biliyor yaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 175 olan ben bi ince aşındım gücendim de sorun yok 0 3 Yorumla Soran +1 yıl beni sadece uzun boylu rkeklerin moralleri ilgilendiriyor 175 ağla napim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazık kafana yazık ailene Yorumla Soran +1 yıl ailem : biz ne alaka Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben insanım diğerlerini bilmiyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl annenizin ellerinden öperim efendumm Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Annemi karıştırma sjssj. Yorumla Soran +1 yıl sjjsjsjsjjs Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 466 cevap paylaştı. O saçma sözü yazmasaydın iyiydi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tam 185 im kurtarır mı abla? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl olur olurrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni alıcam kucağıma iskeleden denize atcam :) Yorumla Soran +1 yıl niye be njsjsjjjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seviyom kısa kızları kendimi güçlü hissetiriyor ablam var mesela 170 70kg ikimiz beraber vücut geliştirmeye gidiyoz onuda kaldırıp atıyodum denize Yorumla Soran +1 yıl jsjjsjsaksak boğulursam nolcekkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak etme ben kurtarırım ikimizi sonra sahilde suni tenefüs yaparım sana :) Yorumla
Maxp3yne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Hoysstt yavas😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl jsjjsjjsjj Yorumla Maxp3yne +1 yıl 189 yetermi 😂 Yorumla Soran +1 yıl mğkemmellll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Marifet boyda değil biraz daha olgun yaşa gelince bunu kavrayacaksınız ergen hemcinslerim :))
kısa erkek çekemiyorum ya beyinsiz oluyrolar hep
Doğru yoruma diyecek bisey yok. He bende 185 im kısayım sanılmasın:)
187yim ve cevap veritoim silahım
vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin sen vururjken de öldürüyorkende güzelsin
Vay vay vay atsız da biliyor yaa
175 olan ben bi ince aşındım gücendim de sorun yok
beni sadece uzun boylu rkeklerin moralleri ilgilendiriyor 175 ağla napim
Yazık kafana yazık ailene
ailem : biz ne alaka
Ben insanım diğerlerini bilmiyorum.
annenizin ellerinden öperim efendumm
Annemi karıştırma sjssj.
sjjsjsjsjjs
O saçma sözü yazmasaydın iyiydi
1.93 kurtarır mı sjsjsj
Nasip kısmet
tam 185 im kurtarır mı abla?
olur olurrr
seni alıcam kucağıma iskeleden denize atcam :)
niye be njsjsjjjsjs
seviyom kısa kızları kendimi güçlü hissetiriyor ablam var mesela 170 70kg ikimiz beraber vücut geliştirmeye gidiyoz onuda kaldırıp atıyodum denize
jsjjsjsaksak boğulursam nolcekkk
merak etme ben kurtarırım ikimizi sonra sahilde suni tenefüs yaparım sana :)
Hoysstt yavas😂😂
jsjjsjjsjj
189 yetermi 😂
mğkemmellll