arkadaslar boyum cok kısa 149 bunu cok dert edıyorum kendıme cook uzuluyorum boy uzatma amelıyatı olmak ıstıyorum nolur yardım edın bu konu da bılgısı olan var mı duzgun cevap verın nolur pskolojım cok bozuldu herkes dalga gecıyo ayrıca 19 yasındayım nolur yardım edinn :(
Cevabın nedir?
Canım bence kalkısma yeni teknoloji demek agrısız ameliyat demek değil ve eski yontemle arasında pek fark yok gercekten cok arastırma yapmayı severim ve boy uzatma ameliyatı bacakta kısalık olmadıgı surece asla onermiyolar onerenler para icin oneriyolardır kanma sakın ve iki bacak uzatma ameliyatı tek bacaktan daha acılı ve daha zor en zor ameliyat ve uzun bir süre acı cekmek demek ve sakat kalma riski tek bacak ameliyatından kat kat fazla ben kemik egriligi ameliyatı oldum kucuk bir ameliyatta bile kafamk duvarlara vurdum ki bu basit bir ameliyat degil en acılı ameliyat ve maliyatide parasıda cabası zamanını bosa harcamak istiyosan yaptır ama benim boyum 171 mahallede kısa bir kız var 150boyunda topuklular giyiyo emin ol kıskanıyorum tarzını yani demem o ki insan kendinde olanı istemiyo senin yapman gereken fit ol bakımlı ol kendine güvenin gelsin içini guzellestirmeden dısını guzellestrmen hicbi fayda saglamaz ben mesela çok zayıftım kilo aldım sonra simdi bakmayan yok ama yinede güzellik önemli degil için güzel olsun kalbin ondan baskası mutluluk vermez ve ameliyattan sonra uzuleceksin o kadar acıya nıye katlandım diye düşün bence tatlım ve bu arada hep kısa olmak istemisimdir 😉
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbul da yaşıyorsun sanırım çabaya git on girişte sola dön yatan hasta girişi var, ikinci, üçüncü katlara çık okadar güzel tatlı akıllı çocuklar var ki birçoğu Raşitizm hastası veya kaza sonucu kemikler de olan hasarları düzeltiyorlar acı çekiyorlar hele ki katı hasta bakıcısına denk geldilerse... o vidalarn dönmesi varya binayı inletiyor.. benim yeğenim de onlardan biri keşke şu an ben değilde o yazsaydi sana.. git topuklu giy mutlu olursun.. bulaşma derim..
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslar nıye herkes aynı seyı soyluyo yorumlarda belırtmeye calısıyorum bnım ıstedıgım tknıkte vıda yoook ıcerden sıstem benımkısı pahalı bır sıstem oldugu ıcın cok duymadınız herlde adını ayrıca yegenıne uzuldum canım gecmıs olsn
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör beybi , işe yararsa bizede haber ver 1,55 im bende.. o pahalı icerden sistemliyle bizde faydalanalım
Soran+1 yılnıye bu kadar saygısız ve sevıyesızce konusuyosunuz anlamıyorum beybı ne yaa bıde ne halın varsa gör demıs gercekten szın gıbıler yorum atmasın daha moral bozuyolar
Cevap sahibi+1 yılYetinmeyi bil
+1 yılBende gittim doktora yaş 19 boyum kısa dedim dizlerimin filmini çekti kemik uçları kapanmış daha uzamazsn dedi.. Boy uzatma ameliyatı var ama sana gerek yok dedi.. Doktor anlatdı işte bir hastamı tam 22 cm uzattm dedi ama 1 sene tekerlekli sandalye, maliyet, ve acı çekeceksin dedi.. Yok dedim... Dizlerden kemiği kırıp oraya birşey yerleştiriyorlar ve her ay bir miktar 2 kemiği itip arasına doku dolmasını sağlıyorlar yani bu dediklerime katlansan bile bacak boyun uzayacak..
31 Yorumla
Soran+1 yılarkadasım bu konuda bılgılı oldugun muhakkaak benı aydınlatırmısın bazı kısıler boyle bı amelıyat yok bıle dıyolar mesaj atabılıyosan atabılırmısın ben atamıyorum da
Ceviz findikdan büyük olsada bazen onun da içi boş çikar RABBİM izin sana bahşetmiş olduğu için bence kendinle gurur duy ayrica boyun uzun olsa ne kazanirsin kisa olsa ne kaybedersin ben de kisayim bana göre 1.60 umrumdami değil ben böyle mutluyum. Boyun uzun olsaydi da gözlerin karanlikda kalsaydi ya da bir uvzun olmasaydi ne düşünürdun? Seni boyun icin sevmeyeceklerse zaten uzak dur o insan görünümlülerden beni dinle arkadaşım.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
55Cevap
+1 yılMadem merak ettin en iğrenç şekilde anlatacağım ki hiç girişme bu işlere kendini kötü hisset en azından ağrısız olur. Şimdi iki bacağının diz altından tamamen kesildiğini düşün. Yani o gün bir yanlışlık olup o kesilen parçaları biri alsa gitse kaldın öyle anladın. Neyse sonra kesilen bu parçaları yine ayağının bir çok noktasından demir çubuklar sokarak bir kasnakla başladıklarını ve elinde bir ingiliz anahtarı ile her gün birilerinin gelip milim milim sıkarak ayarladığını ve bu sıkma işlemi esnasında deli gibi canının yandığını düşün. Herhangi bir komplikasyon olmazsa yattığın hastahaneden herhangi bir virüs kapmadan bunca sıkıntıdan kurtulsan bile bir iki yıl uzun süre kullanmadığın için yürüyemediğini düşün. Çünkü beyin bir süre sonra bu yürüme hareketini unuttuğu için vücudun ne yapacağını bilmiyor ve fizik tedavi yapmak zorunda kalıyorsun tüm bu süreçlerin sonunda uzayabileceğin maximum tutar 5 cm tüm bu salaklıklara değer diyorsan buyur ameliyathane hazır :)
00 YorumlaYa arkadaşım böyle saçma şeylerle uğraşma sen böylesin kendini böyle kabul et boyun kısa olması önemli değil o kadar Allah'a şükür yatalak felç özürlü değilsin sen de böyle gelmişsin dünyaya Allah seni böyle yaratmış kendinle barışık ol boşver ne ameliyatı kafaya taktığın şey için bıçak altına yatmak hiç mantıklı değil.
00 YorumlaBu ameliyatla ilgili kesin bir bilgim yok ama olan birini gördüm maksimum 6cm daha uzayabiliyorsun bu ameliyatla ayrıca çok acı vericiymiş diz ve bileklerinden çivi gibi vidalarla demirlere bağlı birşekilde yatarak yaşıyorsun bir süre bence çok dert etme topuklu ayakkabıyla yaşamayı dene bir süre
03 Yorumla
Soran+1 yıldedıgın sey en eskı yontem ve ucuz oldugu ıcın daha cok tek bacak kısalıklarında kullanılıyo ayrıca bacakta cok ız kalıyo benım dedıgım sıstem en yenı sıstem olan motorlu cıvı bu sıstemde kucuk bır cıvıyı kemıgının ıcıne yerlestırıyo dısardan hıc bısey yok ve kumandasına basıp hergun 1 mm uzatma saglıyo hastalık ve tramva yoksa estetık acıdan uygulanıyosa bu yontem kullanılıyo bu yontemı duymamanın sebebı cıvılerın Almanya da uretılmesı ve bna baglı olarak oldukca pahalı olmasındandır bıde bu yontemde bacakta ız kalmıyo
- +1 yıl
O zaman çok rahatsızsan yaptır derim bende çok uzun biri değilim ama bunu hiç dert etmedim ve dediğim yöntemi gördüğüm için hiç böyle birşey istemedim eğer yaşın ergenlik dönemine yeni başlayacak kadar küçük olsaydı o zaman aşı gibi bir yöntemle de uzatabilirdin. Umarım yaptırabilirsin ;)
Soran+1 yılinşallaah ya teşekkür ederım :)
+1 yılAmeliyat degilde sana su sekilde yardimci olabilirim boy uzatma formulu kitabi diye bir kitap var ben sivil havacilik okuyorum benim boy problemim yok ancak siniftaki bazi arkadaslarimda bu problem var byuzden bu kitapi edinip bazi egzersiz tarzi harektlerle 9 cm e kdr uzayanlar oldu dilersen ozelden yaz detayli olarak konusalim
01 Yorumla
Soran+1 yılelektronık olan kıtap degılmı parasını oduyosun bılgısayarına ındırıyosun eger oysa onu da denedım arkadasım yıne de teşekkur ederım
14 yaşımda 1.38 boyum vardı hep arkadaşlarım arasında küçük kalmışımdır bu duygunun nasıl birşey olduğunu çok iyi bilirim zamanla boyum uzadı 20 yaşındayım şu an 1.72 oldu boyum yine kısa bence ama yapcak bişey yok dediğim gibi 14 yaşımda bende gitmiştim doktara ameliyat ile boyun uzar demişlerdi o zamanlar banada eğer 12 cm civarı risksiz bir ameliyat varsa denemekte fayda var kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederım cesaret almaya ıhtıyacım vardı sonucta denemeden basarılı olamayız
Soran+1 yılcok haklısın
Büyüme hormonu kür tedavilerini araştırmanı öneririm öncelikle. Ancak yakın arkadaşımdan bildiğim üzere boy uzatma hormon tedavisiyle de olsa platin takarak da olsa ciddi sorunlara yol açabilecek bir ameliyattır.
01 Yorumla
Soran+1 yılben 14 yasnda bu hormonlar ıle ılgılı tedavı ıcın gıttım doktora ve uzama durdugu ıcın uzamanın mumkun olmadıgı soylendı
Ben de 19 yasındayım ve boyum 1.50 yalnız degilsin yani. Imkanın var mı bilmiyorum ama yurt dısında insanlar su boy konusunu o kadar umursamiyolar ki.. o yüzden yeniden yurt dısina gitmek ve hatta mumkünse bikac sene sonra orda kalmak istiyorum..
03 Yorumla
Soran+1 yılsen benım kader ortagımsın ıste bu sayfadakı ınsanlardan daha cok anlarsın benı snde dusunuyomusun boylee bı amelıyatı
- +1 yıl
Kisa olmaktan önce cok sikayet ederdim millet icinde de utanir bir insan beni neden sever ki der beni sevdigini söyleyenlere yalanci gözuyle bakardim. Çünkü 1 kilo dahi alsam cok farkediyo. Benimle alay da ettiler tiyatro gösterim icin 69 kiloya cikmam gerekiyodu. Travmayi düsun üflesek yuvarlanir kalkamazsin yanlis yöne uzuyosun falan.. sonra depresyona girdim hırs yaptim 50 kiloya düstüm ve millet benle dalga gecmeden ben kendimle dalga gecmeye ve sahteden gulmeye basladim. Sonra bir baktim zamanla gercekten takmamaya baslamisim. Ki yurtdisina gittim geldim 46 kiloya dustüm. Ve yurtdisinda beni güzel bayan diye cagiriyolardi iyice özgüvenim yerine geldi. Is tamamen milletten önce senin kendinle barisik olmanda ve kilonu göruntünü koruyup kafaya takmamaktan geciyo
- +1 yıl
Mesela x-cok kisasin ben- bana bilmedigim bisi söyle. X-cok kisasin ben- senin icin sorun mu? Uzun olsam cikcak miydik? X-cok kisasin ben-eksik yapmislar beni aceleye gelmisim o yüzden. X-cok kisasin ben-annemle babam aman buna bu kadar yeter demisler kanka yapcak bisi yok x-cok kisasin ben-dünya da yuvarlak ben bisi diyo muyum? X-cok kisasin ben- valla o konuyu benimle degil beni böyle yaratmaya karar verenle konus gibi gibi :)
Ayağı kırarak yapılan bir ameliyet. Araştırdığım kadarıyla, bacağı kırıyorlar ve iki kırık arasında boşluk oluşturup oraya demir (Artık adı neyse) yerleştiriyorlar. Kemikler iyileşirken iki kırık arası iyileşiyor , yani kırılan arçanın arası kemikle doluyor. Çok sıkıntılı bir ameliyat gibi görünüyor ama yine de sen bilirsin.
10 Yorumlaselam, buralardamısın? :) benimde 1.65 boyum fakat umrumda değil, ölücez zaten :D ne zaman ölüceğimiz belli mi? değil. sonsuz bir hayatım olsa bende düşünürdüm ameliyatı? değil mi:)? boyun gayet tatlı.
00 Yorumlaboy uzatma ameliyatı çok risklidir sakatta kalabilirsin ve bir kaç cm den fazla uzuyamazsın asla değmez girme bu risk'e boy uzatıcı doğal ürünler var onlardan siparis etmelisin belki işe yarar
06 Yorumla
Soran+1 yılbaşka başka teknıklerı var dıye blıyrum ve 12 cm e kadar gayet de basarılı uzatıyolar ıcerden sıstem denılıyo bna
- +1 yıl
bak paranı almak için doktorlar risk yok derler internette profösörler bu hakkında ileride sakat kalma olasığı %40 diyor yapma arkadaşım boşver hem kısa kızlar daha çekicidir doğal ürünler kullan onlar sana boy attırır işte önceden onu yemem bunu yemem demişsindir şimdi sıkıntısını çekiyorsun bu durum sağlıksız beslenmekten kaynaklanır
Soran+1 yılhayır bızım genlerle ılgılı bısey ben 14 yasında daha cocuk endokrn bolumune gıttım onlar boyumun uzamayacagını soyledı ıbrahım saracoglunun boy uzatma kurunu denedım olmadı spor yaptım olmadı tek carem bu arkadaslar ayrıca sanıldıgının aksne doktorlar bndan vazgecırmek ıcın elınden gelenı yapıyolar ama benım duygularımı bılmeden benı anlayamssınz cok mutsuzum
Soran+1 yılher amelıyatın rısklerı var bılıyorum fakat ıcerden sıstemde bu rıskler en az bıseylere cesaret etmeden nasıl mutluluga ulascaam cok dalga gecıyolar gıydıgım hıc bısey yakısmıyo ve cocuk gozuyle bakıyolar :(
- +1 yıl
her ameliyatın risk'i bu kadar fazla değildir asıl suç senin bu zaafını bilip dalga geçen angutlarda insanların ne dediği değil senin yaşam biçimini öneli olan kendi olanaklarınla kendini mutlu edebilmendir sen onlara kızıp üzüldüğünü belli ettiğin için onlar seni alaya alıyorlar kendimi örnek vericem ben vücut geliştiriciyim gıda takviyesi supplementler kullanıyorum podyuma çıkıcam fakat stroid iğne kullanmadığım için vücut şampiyonları gibi vücudum olmuyacak ve şampiyonda olamıycam ne yapmalıyım? şampiyon olmak için o iğneleri kullanıp bir kaç yıl sonra hastanelerde makinalara bağlı olarak yaşamayı göze almalımıyım? önerin bu olurmuydu.. benimde en büyük hayalim avrupa şampiyonu olmak fakat onlar yıllar sonra kalp karaciğer yetmezliği ile yarı ölü oluyorlar hayatın bize sunduklarıyla yitinmeliyiz
Ameliyat maximum 3 cm uzatiyor diye biliyorum. (Emin degilim ama bu civarlarda olmasi gerek). Yani ameliyat olmana degmez ha 149 olmussun ha 152 ne fark eder.. 20 cm topuklu falan giy bence anca kurtarirsin :/
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslar 12 cm e kadar basarılı bı uzatma saglanıyo ıcerden sıstemle
Arkadaşım sen kimseyi dinleme git yaptır nede olsa hayat senin hayatın eğer sen memun değilsen buradakilerin memun olup olmamasını takma sen memun değilsen gerisi boş emek olmaktan yemek olmaz git dene bu kadar çok istiyorsan
Aksi taktırde hep içinde bir dert olarak kalır uzamasan bile en azından denedim dersin00 Yorumla
+1 yılÜzülme boyun bence iyi minyon olmak da güzeldir ameliyat riskli kötü oluyor kendi bacağın gibi olmuyor kemik yapısına göre 7 cm kadar uzatılıyor diye biliyorum da topuklu giy daha iyi değil mi..
00 Yorumla
+1 yılAmeliyata gerek yok. burada yazılan yöntemleri uygulaman yeterli
https://www.xticaret.com/xticaret/?2305_8735200 YorumlaFiksatör sistemiyle uzatıyoruz tibiadan ve femurdan 10cm ye kadar uzatılabiliyor. size istediğiniz kadar referans gösterebilirim. burdan doktorun adını yazamam. Kendisinin asistanlığı yapıyorum. Merak ettiginiz soruları özelden yazarsanız cevaplarınızı alırsınız.
00 Yorumla
+1 yılYapmaaaa benim kızarkadaşımda 145 falan ben 185im oda arada kısayım falan der ama değilsiniz kısa falan gayet iyisiniz uzun olunca bişey olmuyo hem boşver takma takılma :)
00 Yorumlavalla kardeşim ben bunu belgeselini izledim aklı olan yaptırmaz çok acılı ve uzun bir süreç. Ve tek ameliyatla olmuyor 3 ayda bir en fazla 3-4 cm uzatıyorlarki her seferinde binbir acı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver kardesim Allah seni boyle yaratmis Allah biliyordu senin boyunu begenmicegini bu bir imtihan ayagi olmayanlara belden asagisi tutmayanlara falan bak bence onlar napsin. Ayagin tutuyor sonucta sagliklisin sukret topuklu giyersin ozel gunlerde falan 160 olursun evlencegin zamanda 165 170 biriyle evlenirsin sikinti yapma bence kardesim.
02 Yorumla
Soran+1 yılsagol kardesım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Hem spora falan git belini incelt fizigin falan iyice sekle girsin millet gorunce desin boyu kisa ama parmaginda oynatir bizi desin bak kim karsahian bile 155 falan hem
Sağlık konusunda 441 cevap paylaştı. saçmalama ya..
ben 1.87 boyuma rağmen 1.43 ve 1.50 boyunda iki kişiyle çıkmışsam düşün artık gerisini..13 Yorumla- +1 yıl
Yokluk olmasın sebebi 1.43 ne ya abi pigme mi o
- +1 yıl
abartmıssın sen kank :DD
Özkan sağın var ınstagramda o da senin isteğin gibi boy uzatma ameliyatı ve süreci geçirdi anlattığı reelsleri var. İzle baya yardımi olur
00 Yorumla
+1 yılKemikleri 1 /2 cm uzatiyorlar oda vücudun orantisi bozuluyor düşünsene bacaklar uzun govdeyle orantisiz
00 Yorumla
+1 yılriskli bir ameliyat dediğin. pilatesi dene ben 21 yaşında yaptım ve 2 cm uzattı.
01 Yorumla
Soran+1 yıldenemedıgım sey kalmadı benımm pılates falan hepsını yaptım
+1 yılYaşın küçük oldugu için çevrendekilerin karakterinin oturmamış olması muhtemel, o nedenle dalga geçenler olabilir. 2-3 yıl sonra kimse sorun etmez bunu, sabret.
00 YorumlaBu yaşlarda oluyor mu o ameliyat? Biraz geç kalmışsın sanki bunun için.
00 Yorumla1.55 olursun sen bırak elleşme. O ameliyat çok sıkıntı. Bacaklarını kırıcaklar ekleme yapcaklar vs.. Düşünmesi bile korkunç..
10 Yorumlaya allahın sana uygun gördüğü bu bırak ne yapacaksın uzayıp ben 178 imde ne oluyor boyun sana kazandıracağı tek şey tipe önem veren bir sevgili
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsüt iç bademi blendirda su ile çırp süt gibi olur onu iç. palamut ye ve palamutun etinde kahverengi kısımlar var onu ye. boyun uzar.
01 Yorumla
Soran+1 yılcanım ben denedım onu hatta bu ıbrahım saracoglunun kürü denemedıgım sey kalmadı uzamyo
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışıyorsan veya okuyorsan SGK nın karşılama ihtimali var ama Türkiye şartlarında dert edilecek kadar kısa sayılmazsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılsgk sadece tramva ve tek bacak kısalıklarını karsılıyo bu estetıge gırdıgı ıcın karsılamıyo
- +1 yıl
www.sagligimicinhersey.com/Hastalik_DigerSaglikSH_Detay_19_2720_Boy_Uzatma_Ameliyatlari_Kimlere_Yapilabilir Bu durum birazda ameliyatı yapacak doktor veya hastanenin görüşüne göre değişebilir.
Soran+1 yılteşekkur ederım
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşım ben bu ameliyati oldum ulaş bana
11 Yorumla
+1 yıl22 ye kadar uzayabilirsin düzenli uyku dengeli beslenme ve spor ile bu mümkün canim
00 YorumlaAmeliyat değilde platform ayakkabılar giysen daha iyi bence
04 Yorumla
Soran+1 yılkalıcı cozumler ıstıyorum ayrıca topuklu ayakkabıyı her zaman tercıh etmem
Soran+1 yılzaten bende 30 cm uzamak ıstemıyorum kı 12 cm kadar oda cok sırıtmaz bnce
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBasket oyna yaş küçük biraz büyük olsaydın dert etme seni alırım derdim ama buyugum kız ben senden :(
00 Yorumla Bende kisayim 1.72 yim erkegim bide dusun ama cok seviyorum bu halimi. Uzun olsam şu an hayatta elde ettiklerimi belki edemezdim kim bilir ;)
10 Yorumla
+1 yılvalla benden demesi sakın turkiyede bu ameliyatıo olma derim olacaksanda :DDD olursanda senden iyi bir kobay cıkar yane haberin ola
02 Yorumla
Soran+1 yılbu amelıyat dunyada 11 ulkede baslamıs ve gelısme gostermıs bu ulkelerın arasında turkıye de var bu konuda cok ıyı doktorlarımız var
- +1 yıl
ywas he he he
+1 yılbenim derdimin tam tersi ama daha kötüsü herhalde boyum 203cm :) boyu fazla dert etme 1.49 çok kötü bir boy değil cidden benim bir arkadaşım vardi 1.43 felan di bide erkekti düşün..
00 YorumlaKafana takma sakın boy uzatma ameliyatları cok tehlikeli sakat kalma durumun var hem herkes uzun olcak diye bir şart yok benimde boyum kısa ama mutluyum cok sükür
00 Yorumlabenim bildigim kadar haplar var ama yasin gec olabilir
00 Yorumlaendokrin doktoruna başvurdun mu?
09 Yorumla
Soran+1 yılevet 14 yasında gıttım hatta rontgen cektıler ve daha uzamayacagımı soyledıler
Soran+1 yıluzama tamamlanmıs cunku
Soran+1 yılİstanbul
Soran+1 yıl45 kıloyum
+1 yılBasket voleybol oyna bol bol 22 yaşına kadar uzuyo insan belki çok fark olmaz ama bir iki cm artarsin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ilk önce sakin ol boyun kısa felan değil hala gelişme çağındasın atrenman ve belli bir dozda kalsiyum sandoz kullanarak rahatlıkla uzayabilirsin ama antrenman çok özel ve önemli
00 Yorumla:D biz okulda kısalara birelli diye lakap takardık :) sanada birkırkdokuz derdik olsaydın... Bence ameliyatla sakın deme derim saçma sapan işlere kalkışka ufak tefekler candır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kotu ya o ameliyat, vidaları hergun vidaları çeviriyosun falan
01 Yorumla
Soran+1 yılbırcok sıstem var ben motorlu cıvı yontemıyle yanı ıcerden sıstemle olmak ıstıyorum hem ız kalmıyo hemde hıcbısey bellı olmuyo dısardann kemıgın ıcıne yerlestırılıyo ve kumandasına basıyosun uzuyodun bu en yenı sısteem
+1 yılkenidinzle barisik olun azcik kisa kizlarda iyidir cok meraklisi var :D
00 Yorumla
+1 yılSakat kalcan görcen giy topuklu ablası kendini böyle sev sevdir
00 Yorumlasakt bir ameliyat yasın 19 ise uzama sansın hala var.. spor yap
00 Yorumla
+1 yılBoy uzatma ameliyatı sonrası topal kalıyorlar genelde.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden ki uzman doktorlar tarafindan yapilacak sonucta
Soran+1 yılarkdasım bna topal kalan bır ınsan soyle cok basarılı doktorlarımız var bakın sunu belırtmek ısterım kı turkıyede doktor olmak gercekten zeka gerektırıyo oyle her onune gelen olamıyo ayrıca lutfen bılgısı olmayanlar yazmasın
Ben 190 im kisa kiz ariyorum ama bulamıyorum sen boy uzatmak diyorsun :/
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kısa kız arıyosun kı?
- +1 yıl
hakkaten needen kısa arıyorsun hem rus aşığı hem kısa arıyor bu ne tezattır :D
+1 yılSeven insani her haliyle sever haline sagligina sukret eli ayagi olmayanlar var bu dunyada sağligin riske girer hic yuruyemessin sonra aldirma kimseye
00 YorumlaArkadasim boyun ne onemi var allaahaskina onemli olan kalbiniz onun temizligi onun sicakligi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden dert ediyorsun ki diyeceğim ama benim de saçlarım döküldü kafama çok takıyorm :) valla sevdiysem boya bakmam hem ufak tefek kızlar daha çok hoşuma gidiyor :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence ameliyat falan olma :) dünyada neler var görmüyor musn? hem senn boyun ülkemizde anormal bir boy değilki.
Cevap sahibi+1 yılbelki seni bu boyunla seven kişi ile çok mutlu olacaksın ömür boyu :)
İdeal boy bence ama o kadar çok girmek istiyosan gir fakat bu sakatlığa yol açabilir allah korusun
00 YorumlaSağlık konusunda 304 cevap paylaştı. Biraz zor bir ameliyat eğer dayanırım diyorsan yaptır
00 Yorumla
+1 yılKadına göre normal, erkek olsan, hadi diyecem de.. Boşver bence
00 Yorumla
+1 yılaltı otuz beş diyeceğim de ALLAH seni yaratmış.. daha güzel bişey mi var?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba benim boyum da 158 bende dusunuyorum ameliyat olmayi ne yaptin oldun mu ya da son kararin ne? Fikir verirsen sevinirimm
00 Yorumla
+1 yılneden? Halbuki ben mi değişiğim bilmiyorum kısa boylu kızlar çok çok daha önde benim için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence 1.50 boy çok iyi. Bende 1.61'im :) Sizin gibi kızlar olmasa biz evde kalıcaz ^^
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum 170 ve hep senin kadar olmak istemişimdir.. Boy uzatma falan uğraşma kendini sevmeye çalış ki bu bence çok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir ameliyat yok boşuna internette falan bu konuları araştırma. kafayı takma bosver
09 Yorumla
Soran+1 yılyaa lütfen sacmalamayın öyle bı amelıyatın oldgunu dünya bılıyo bılmedıgınız konular hakkında yorum yapmayın lutfen
Cevap sahibi+1 yılSağlık isindeyim canim. göster hadi dünyayı? internette ne okuyuyup linkini atcan cok merak ettim:) sonu felcle biten ameliyatlar olmasin ama. gerizekali bide saçmalama demis ya:))
Cevap sahibi+1 yılegerki uzattirmassan boyunu ameliyatta senin 7 suleleni sksinler ;) bosuna hayal kurma dedik. inşallah felc falan kalırsın
Cevap sahibi+1 yılulan iyiligine yaziyorum a mina kodumun evladi. 10 cm uzamak icin ameliyatmi olur insan. gt kadar boyunla sktr git hadi
Cevap sahibi+1 yılsktr git yorum falan yazma * beyinsizi
Cevap sahibi+1 yılKüçücük boyunla küfür ediyosun.. senlemi ugrascam :)
Cevap sahibi+1 yılboy takıntın saplantı olmus artık sende. mal mal sebepten ameliyat falan olma derim. uzatma. yazma. küfür ettirme daha. bayan gibi ol. en azindan
Soran+1 yılsen en basta bna gerızekalı demesydın bnden de sana kufur gelmezdı emın ol sen ılk once erkek ol ve bayanla nasıl konusulması gerektıgını ogreen veya onuda gectıım ınsan ol yeter
Cevap sahibi+1 yılTamam defol hadi
+1 yılEşin/sevgilin/partnerin sübyancı olmakla suçlanmayacaksa boyunda sorun yok
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem