Sağlık & Diyet 2 ay Balıketli olmak kötü bir şey mi? Sutoma Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Zayıf olmamak kusur mudur? Kızlar her zaman ince ve zarif mi olmalı? Bu konu hakkında düşünceleriniz Balıketli olmak kötü bir şey mi? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bennereyeaitim Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Balık et kiloluya kaçmıyorsa dert edilecek bi şey değil. Herkes zayıf olmak zorunda değil ama sağlıklı olmalı 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Poncigim kim sana ne dedi takma onları minnosum 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 67% 2 ay Balık etli hatunlarda çok çekici ve seksi oluyorlar 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Hayır aslında balik etli denilen bile zayıf. 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 91% 2 ay Asla değil hatta avantaj bile. En güzel kadın vücudu tipi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Ticarette her malın bir alıcısı bulunur. Özür dilerim benzetme için ama böyle kimse kendi istemedigi sürece evde kalmaz 0 0 Yorumla
Cyclaxq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay Soyununca hiçbir şeye benzemiyorlar kesinlikle Abaza görmemiş erkeklerin uydurduğu bir şey balıket met, göze hitap eden altın oran her zaman zayıf kızdır 0 0 Yorumla
isocuk006 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay 195 boyunda erkek olarak boy takıntım yok ama Balık etli kilolu kız seviyorum 0 0 Yorumla
Amonr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 2 ay Baliketli gayet iyidir, kiloluyla balik etliyi ayiramamak kotudur 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hayır kötü değildir. 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 356 cevap paylaştı. Yok erkek balık etli sever 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kilo guzel bir sey degil. 0 2 Yorumla Sutoma 2 ay Sorudan kastım fazla kilolu olmak değil, balık etli olmak. ikisi bence farkli Yorumla AltınYaprakS 2 ay Ikisi de fazla kilo, biri daha fazla digerinden. Tek farki bu. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Balık et kiloluya kaçmıyorsa dert edilecek bi şey değil. Herkes zayıf olmak zorunda değil ama sağlıklı olmalı
Poncigim kim sana ne dedi takma onları minnosum
Balık etli hatunlarda çok çekici ve seksi oluyorlar
Hayır aslında balik etli denilen bile zayıf.
Asla değil hatta avantaj bile. En güzel kadın vücudu tipi.
Ticarette her malın bir alıcısı bulunur. Özür dilerim benzetme için ama böyle kimse kendi istemedigi sürece evde kalmaz
Soyununca hiçbir şeye benzemiyorlar kesinlikle Abaza görmemiş erkeklerin uydurduğu bir şey balıket met, göze hitap eden altın oran her zaman zayıf kızdır
Evet her zaman düzgün fizikli olmak zorundasiniz
195 boyunda erkek olarak boy takıntım yok ama Balık etli kilolu kız seviyorum
Baliketli gayet iyidir, kiloluyla balik etliyi ayiramamak kotudur
Çok çok severim, dolgun ne güzel işte
Hayır kötü değildir.
Yok erkek balık etli sever
Kilo guzel bir sey degil.
Sorudan kastım fazla kilolu olmak değil, balık etli olmak. ikisi bence farkli
Ikisi de fazla kilo, biri daha fazla digerinden. Tek farki bu.
Balık iyide büyük balina olursa biraz sıkıntı.
Ne kadar balık etli meselaaa
Yo ben balık etli severim mesela
Fazlası Cidden kötü