Gördüğüm kadarıyla hamile değilsin. Bu tip testlerde doğruluk payı çok azdır. Kesin sonuç için kan testi vermeni önemlidir. Kan testinde yanılma payı yoktur.
3 saat sonra yine 2 tane daha erken gebelik testi yaptım onlarda da silik çizgi çıktı hep ama daha belirgin olanı da var. Normal test yaptım onda da çok hafiften belirgin ikinci çizgi
Yani yaptığım bütün testlerde ikinci çizgi hep var ve silik bir şekilde adetime de 2-3 gün var. Perşembe randevu aldim da o Amana kadar merak ediyorum niye böyle diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Selam gadası 🙃
Gördüğüm kadarıyla hamile değilsin. Bu tip testlerde doğruluk payı çok azdır. Kesin sonuç için kan testi vermeni önemlidir. Kan testinde yanılma payı yoktur.
Durduk yere de ikinci niye çıksın ki peki
Sen kan testi ver
Silik çizgi var ve bence evet gebesiniz. Adet tarihiniz geçtikten sonra testi tekrar yapın lütfen.. Gözünüz aydın.. :D
Teşekkür ederim 🤗
Suanlik tam belli değil 4-5 gün sonra yine kontrol et bu süreçte uykun çok geliyor mu
4 gündür aşırı uykum geliyor gözlerim kapanıyor çalışırken o derece yani ramazandan kaynaklo diye düşünüyordum ben
Ozaman kendini yorma dikkat et olabilirdin haydi gözün aydın
Ay Allah razı olsunnnn
Ama dikkat et 5 gun sonra yine test yap haberini bekliyorum sana zahmet TKp atttim. sende atar misin mutlu haberi ver bana
hamile gibi duruyor sonuç ama sen kan sonucu vermelisin kesin sonuç öyle ortaya çıkar
Cocugu fırına koymussunuz tebrikler
Neyine bakalim canim hayirli olsun
Ben ne kadar hamileysem sende o kadar hamilesin
Kadın hastalıkları uzmanıyım degilsin korkma
Korkma mi ben çok istiyordum ama 😕
Çizginin biri niye silik çıktı ya o zaman
Cevap verir misiniz
O cihazlara çok güven olmuyor ama hamile olsan çift çizgi olur şimdi nediyim size ben detaylıca anlat bana bakim
3 saat sonra yine 2 tane daha erken gebelik testi yaptım onlarda da silik çizgi çıktı hep ama daha belirgin olanı da var. Normal test yaptım onda da çok hafiften belirgin ikinci çizgi
Yani yaptığım bütün testlerde ikinci çizgi hep var ve silik bir şekilde adetime de 2-3 gün var. Perşembe randevu aldim da o Amana kadar merak ediyorum niye böyle diye
Evli isen neden bu korku
Ne korkusu ya saçmalama. Evliyim ve çok istiyoruz çocuk bilmem anlatabildim mi
Hamilesin
Evet hamilesin
değilsin
Neye dayanarak dediniz bunu
tek çizgi
Biri silik gormuyomusun
görüyorum da o sorun değil ki
Durduk yere niye ciksinki
Değilsin kesinlikle
Neye dayanarak dediniz
Defalarca bu aleti kullanan kişi ile evli olmamdan 😆
Ama her yaptığımda silik çizgi çıkıyor
Canım daha profesyonel bir şey al aklında kuşku kalıyorsa test ver bi değerin yüksek çıkıyor zaten hamile isen onlar sana söylüyor
Profesyonel ne vsr ki cuma gitcem doktora oczamana kadar çok merak ederim
Arpa var ise evde bı avuç arpanın içine idrarını dök bi kap içerisinde olsun arpalar eğer filizlenirse hamilesin değilse bişey yok tatlım
4 haftalık
Bide 4 haftalık mi
hayırlı olsun
TEBRİKLER🥳🥳🥳
Yok galiba
Değilsin
Neye dayanarak dediniz
Tek çizgi çünkü
Hiç anlamam güzelim