ben de kilo almaya çalışıyorum ama sağlıksız yollardan yapma bak zayıflık da muhteşem hissettirmiyor. Dikkat et kendine olsun yine dene düzenli yaparsan sporunu neden sonuç vermesin verir illa
Spor yaparsan birden olmuyor ama oluyor mekik özellikle. karın bölgesine çok etki ediyor geçen yıl benimde vardı fazlalar göbek falan öyle inat ettim erittim fit yaptım su iç Spor yap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir defa denedim bunu iğrenç bir olay o kadar zevkle yediğim şeyleri kusmak yediklerimden de soğuttu.
Ufff evet ve çok kötü gerçekten kafam bu konuda karışık
diyetisyene git bunun yerine kendşne yapma buunu
Denedim spor diyet 20 kilo fazlam var a sosyal oldum 6 aydır birazda psikolojik :( bu durumdan memnun değilim aslında
ben de kilo almaya çalışıyorum ama sağlıksız yollardan yapma bak zayıflık da muhteşem hissettirmiyor. Dikkat et kendine olsun yine dene düzenli yaparsan sporunu neden sonuç vermesin verir illa
Zaten kötü etkilerini yaşıyorum şu an halsizlik ve yorgunluk böyle devam edemem sanırım iğrenç bir şey
etme kesinlikle sağlığından önemli değil
Aynen yapamıycam
Çok sağlıksız ben sana diyim kaç kilosun yardım ederim
80 kiloyum 167 boy
Aşırı fazlan yok sorun nerde kalça basen göbek?
Hepsi
Boydan resim koysana profiline
Sebebi ne bunun?
Sebeb yok aslında daha önce 12 kilo verdim ama şu an zorlanıyorum bu sabah başladım istemeyerek :(
Tamam da kilo verince ne olacak kaç Kilosun ki?
:(((((( 80 psikolojik küçük kıyafet alıyorum ve onun içine girmek için bu kötülüğü yapıyorum kendime
Yapacak bir şey yok psikolojikse
Aynen :( ama bilmiyorum çok zor bir şey umarım uzatmam bu durumu
Umarım zarar senin için çok :)
Haklısın :/
Neyi yedin çok merak ediyorum
:( börek
Çok yağlıydı değil mi
Yok aslında biraz yiyip pişman oluyorum
Adet dönemine gelmiş olabilirsin
Hyr çok var
Merhaba Bulimia Anoreksiya 😂
👋 merhaba 🥴 :)
Doktora gözüktünüz mü?
Hyr ayın 3 randevu aldım
İnş kötü bir şey değildir Geçmiş olsun
Çok sağol 🙏
Spor yapsan olmaz mı
Aslında biraz bu şekil zayıflayıp spor düşündüm evde
Bu şekilde sağlıklı değil diye biliyorum
Evet sağlıksız belki bırakırım baş ağrısı ve halsizlik yapıyor
Spor yaparsan birden olmuyor ama oluyor mekik özellikle. karın bölgesine çok etki ediyor geçen yıl benimde vardı fazlalar göbek falan öyle inat ettim erittim fit yaptım su iç Spor yap
Geçmiş olsun bi Doktor'a git bence
Çok sağol doktor randevum var ilk defa gidicem
Git derdini söyle emin ol senin gibi çok kişi gelmiştir
Evet umarım faydası olur
Kesin olur