Karnım ağrıyor neden bilmiyorum nasıl geçer
2 ay
Karın ağrısı nasıl geçer?

Karın ağrısı birçok farklı nedenden kaynaklanabilir ve tedavi yöntemi, ağrının nedenine bağlı olarak değişebilir. Ancak bazı yaygın yöntemler genel olarak karın ağrısını hafifletmek için kullanılabilir:
Sıcak su torbası: Karın ağrısı için sıcak bir su torbası uygulamak, ağrının hafiflemesine yardımcı olabilir. Sıcaklık, kasları gevşeterek rahatlama sağlayabilir.
Diyet değişiklikleri: Ağrı, sindirim sorunları veya kabızlık gibi sorunlardan kaynaklanıyorsa, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmek faydalı olabilir. Lifli gıdalar, fermente gıdalar ve bol su tüketmek, sindirimi kolaylaştırabilir ve ağrıyı hafifletebilir.
Rahatlatıcı egzersizler: Yürüyüş, yoga veya hafif egzersizler gibi rahatlatıcı aktiviteler, kasların gevşemesine ve stresin azaltılmasına yardımcı olabilir.
İlaçlar: Karın ağrısı için reçetesiz satılan ağrı kesiciler veya antiasitler gibi ilaçlar almak da faydalı olabilir. Ancak, her zaman doktorunuza danışmanız önerilir.
Dinlenmek: Vücudunuzu dinlendirmek, ağrının hafiflemesine yardımcı olabilir. Yeterli uyku almak, aynı zamanda vücudunuzun dinlenmesine yardımcı olabilir.
Karın ağrısı şiddetli veya kronikse, veya diğer semptomlarla birlikte ortaya çıkıyorsa, mutlaka bir doktora başvurmak gereklidir.
Cevap
6Cevap
Şu torbası satılıyo onun içine kaynar suyu koy o torbayı karnına koy geçer ben öyle yapıyorum
Sıcak su torbasi iyi gelebilir ben oyle yapiyorum ya da ihlamur içebilirsin
Geçmiş olsun bitki çayı için
Ayaklarının altına sıcak su torbası koy
Tulavete git
Rgl yaklaşmistir
Kuru çay yut
En İyi Cevap