Sağlık & Diyet 2 ay Sol karın bölgeme dokununca acıyor. Sebebi ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sol karın bölgeme dokununca acıyor. Sebebi ne olabilir? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Gaz birikmiş olabişiy 1 5 Yorumla itsfurkand 2 ay Apandisit ile alakalı bişey mi acaba Yorumla Namesizquenn 2 ay O sağ tarafta olur Yorumla itsfurkand 2 ay Aa çok pardon ya ben cevap yazacaktım senin cevaba yanıt vermişim Yorumla itsfurkand 2 ay Apandisit erkeklerde sol kadınlarda sağ tarafta olur Yorumla Soran 2 ay @itsfurkand zannetmiyorum Yorumla
Jiteminyoldaşı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% 2 ay Kaç gündür ağrıyor 0 4 Yorumla Soran 2 ay Önceden de olmuştu. Bugün yeniden nüksetti Yorumla Jiteminyoldaşı 2 ay Tempolu bi iş mi yapıyosun taş falanda olabilir ya da sıradan bi gaz sıkışması Yorumla Soran 2 ay Bugün yürüyüş yaptım bayağı ondan mıdır acaba Yorumla Jiteminyoldaşı 2 ay Bence ondan olabilir bendede oluyor zaten kasılma gibi falan Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki de hareketsizlikten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Apandis patlamasın 0 1 Yorumla Soran 2 ay Zannetmiyorum ya önceden de olmuştu Yorumla
Pllbb Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% 2 ay Doktora git 1 1 Yorumla Soran 2 ay Sen diyene kadar aklıma gelmemişti biliyo musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gaz birikmiş olabişiy
Apandisit ile alakalı bişey mi acaba
O sağ tarafta olur
Aa çok pardon ya ben cevap yazacaktım senin cevaba yanıt vermişim
Apandisit erkeklerde sol kadınlarda sağ tarafta olur
@itsfurkand zannetmiyorum
Kaç gündür ağrıyor
Önceden de olmuştu. Bugün yeniden nüksetti
Tempolu bi iş mi yapıyosun taş falanda olabilir ya da sıradan bi gaz sıkışması