2haftadır öksürük ve geceleri daha sık oluyor burun akıntısı sarı şekilde yorgunluk hapşırık da var ve ben önceden hastalandım zaman geçiyodu şu an yaşadım hastalık ilaç kullanmama rağmen geçmiyor hıv olabilir mi ve test vermem için ne kadar süre beklemem lazım 3ay diyolar ama?
2 ay
Hıv virüsü kapmış olabilir miyim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşmeyen yüksek ateş genelde ilk belirtisi. Sağlık ocağında test yaptırabilirsin
Sağlık ocağı hıv testi yapıyor mu ki
Yapıyorlar aldatılınca şüphelenmiştim saglik ocagini önce aramanda fayda var ellerinde hiv testi olmuyor bazen, belirti ve şüphen varsa test yapıyorlar. Belirtim olmadığı için bana yapmadı ama doktor kolay kolay bulaşmayacağını söylemisti. Her ilişkide geçmiyormuş. Suçluluk duygusundan psikolojik olarak bu hastalığa yakalndığını düşünüyor olabilirsin.
Bende belirtiler var geçmeyen öksürük burun akıntısı hapşırık halsizlik 2haftadir geçmiyor bunlar ve 3ay sonra gidin diyolar test için 3ayı beklemem mantıklı olur mu bilmiyorum siz hiç vermediniz mi test
Hayir vermedim, sizinki soguk alginligi da olabilir hemen telas yapmayin derim
Ve partnerinizde belirti var mi?
Soğuk algınlığı olsa çoktan geçerdi ki 2hafta olucak nerdeyse iyileşemiyorum
Hastaneye git test yaptır
3ay geçmesi lazım diyolar
Şüphe varsa test yaptırmanda fayda var
Ama 3ay bekleyin öyle verin diyolar kafayı yemek üzereyim
Gerek yok, aradan 2-3 hafta geçtikten sonra da yaptırabilirsin testi
Benim 1 hafta geçti aradan da Allah boş boşuna zinayı yasaklamıyor yemin ederim hayatım mahvoldu ya
O kadar çabuk belirti vermeyebilir ama yani normal bir soğuk algınlığı falan olabilir ya da partnerin covid pozitif falandı ise ondan da kaynaklı olabilir
İnşallah soğuk algınlığı ya da coviddir ben tövbe ettim uzak duruyorum artık böyle çirkin işlerden en iyisi evlenmek en temizi cidden o zaman ben yine de test vereyim 3 ay sonra olmadı tekrar veririm ama büyük ihtimal hıv kapmisim gibime geliyor
Bilemem ama o kadar kısa süre olduğu için hiv gibi gelmedi bana, geçmiş olsun, yine de test ver zaten dediğim gibi
Teşekkür ederim test vericem hayırlısi bakalım
Doktora git yinede
Gidicem hayırlısı bakalım
olabilir
Sizde var mi
Olabilir
Sizde oldu mu ya da çevrenizde filan
Oh olsun
Başına gelmeden oh filan dersin tabi
Zina etmeseydin oezevenk.
Ben tövbemi ettim insanoğlu hataya düşer bende düştüm ama senin yaptın üslup çok yanlış
Simdi sen temiz birisini haketmiyorsun sakin baskalarinin hayatini mahvetme
Evet haklısın