Plak kullanmaya başladım. Bugün 3. gün ama alt çenemdeki dişlerimi çekmek istiyorum çok fena ağrıyor. yok mu bir dua falan be okuyup üfleyin beni
2 ay
Diş ağrısını geçirmek için bir dua var mı?

Bunlar dua ile geçmezler. bunun için ağrı kesici içmeniz lazım. veya dişleriniz neden ağrıyorsa onu bulmanız lazım ilk önce doktora gitmeniz gerekiyor belki de çürük ya da iltahap olabilir. ondan sonra doktorunuz size uygun ilaç ve tedavi yöntemini söyleyecektir. ama yine de evde kendiniz geçirmek istiyorsanız. Tuzlu su diş aralarındaki kalıntıları gevşetip bir tür temizlik yapabilir. İltihap da azalabilir. Ilık bir bardak suya yarım çay kaşığı tuz koyup karıştırın. Bu karışımla ağzınızı iyice çalkalayın. “İltihaplı diş ağrısına ne iyi gelir?” sorusuna verilebilecek cevaplardan biri oksijenli su olabilir. Oksijenli su da iltihaplanma ve ağrıyı dindirmeye yardımcı olabilir. Oksijenli su ile gargara yaptıktan sonra ağzınızı iyice durulayın ve oksijenli suyu sakın yutmayın. Çoğumuz diş ağrısı ve diş eti ağrısında hemen ağrı kesicilere sarılırız. Ancak sorun dişin kökünde ise bu yöntem geçici olur ve ilacın etkisi geçtikten sonra ağrı yeniden başlar. Karanfil yağı ağrıyı ve iltihabı geçirmeye yardımcı olabilen bir antiseptiktir. Bir parça pamuğa biraz karanfil yağı damlatıp ağrıyan dişinize uygulayın. Küçük bir bardak suyla bir damla karanfil yağı damlatıp onunla ağzınızı çalkalayabilirsiniz.
Yav plak diyorum gelmiş bana dişin kökü falan dionuz
Aynen dua ile geçirmek de çok mantıklı zaten. edin belki geçer
Niyetliyken dua etmek dışında bir şey yapamam zaten 🥰
İyi o zaman bakın çözümü buldunuz ;)
Evet yine harikayım 🥳
Bende ki özgüven :D
Cevap
3Cevap
Ortodenti plak mı kullanıyorsun neden ağrıyor merak ettim gargara yapabilirsin.
Üzerine sağ elini indirip " Ya Şafi " zikri okuyabilirsin.
Yakın bi yerse olsan lokal yapardim sana
Gel nazar ayeti okuyup üfliyim profiline doğru :)
Okudum ben 🙃
Dua yok ama istersen ilaç var...
Pilav koyuyorlardı eskiden
En İyi Cevap