Sağlık & Diyet Bacağımda diken gibi bir şey çıkıyor çıkartıyorum bir ay sonra aynı yerde yine oluyor, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bacağımda diken gibi bir şey çıkıyor çıkartıyorum bir ay sonra aynı yerde yine oluyor, ne yapabilirim? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KutsalBöcük Takip Et Xper 5 Yaş: 31 8 ay Bacağında kıl bölgesinde çıkıyorsa kıl kökü iltihabıdır. Eğer değilse. Boy ve kilo belirtir misin? 0 4 Yorumla Despina_neborachko 8 ay boyu ve kilosu NE ALAKA Yorumla KutsalBöcük 8 ay Çok basit boy ve kilo ters dengedeyken vücut her yerde bu tarz etki yapar. Yorumla Despina_neborachko 8 ay kesin ondan sordun aynen, bu sitede nedense erkekler hep kadınlara aynı soruyu soruyor Yorumla KutsalBöcük 8 ay Canım benim hayatında hiç boyunu geçen kiloyu 2 sene taşıdın mı sen? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Şanslıysan cildiye randevusu bulursun. 0 1 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Fotoğraf at. Belki benzer bir şey yaşayan vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bacağında kıl bölgesinde çıkıyorsa kıl kökü iltihabıdır. Eğer değilse. Boy ve kilo belirtir misin?
boyu ve kilosu NE ALAKA
Çok basit boy ve kilo ters dengedeyken vücut her yerde bu tarz etki yapar.
kesin ondan sordun aynen, bu sitede nedense erkekler hep kadınlara aynı soruyu soruyor
Canım benim hayatında hiç boyunu geçen kiloyu 2 sene taşıdın mı sen?
Trafik kazası geçirdinmi
Doktora gidip sormaya ne dersin?
Şanslıysan cildiye randevusu bulursun.
Fotoğraf at. Belki benzer bir şey yaşayan vardır
kurt adam?
Dr görün