Sağlık & Diyet Cildiye tırnak sorunlarına bakar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Arkadaşlar tırnaklarım çok fazla kırılıyor ve üzerinde çizikler var cildiyeye söylesem ne yapar bu konu hakkında bilgisi olan var mı veya doktora soran şimdiden teşekkürler. Cildiye tırnak sorunlarına bakar mı? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Tırnaklar da kemik grubuna girdiği için Cildiye'nin bakacağını, baksa bile net bir teşhis koyacağını sanmıyorum. 1 0 Yorumla
s mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 30 , eic 68% 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 841 cevap paylaştı. Bunun için dahiliyeye gitsen daha iyi olur muhtemelen vitaminsizlikten kırılıyordur 0 1 Yorumla Soran 5 ay Dahiliyeye gitmiştim bunu da söyledim ancak sonuçlarım da hiçbir sorun olmadığını söyledi Yorumla
u ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 548 cevap paylaştı. Tırnak batmasına bakıyordu 0 3 Yorumla Soran 5 ay Kırılmaya bakmaz mı yani çok sıkıldım hiç uzatamıyorum maalesef:/ Yorumla ikizterazi 5 ay Sanmam Yorumla Soran 5 ay Tamamdır teşekkürler ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tırnaklar da kemik grubuna girdiği için Cildiye'nin bakacağını, baksa bile net bir teşhis koyacağını sanmıyorum.
Bunun için dahiliyeye gitsen daha iyi olur muhtemelen vitaminsizlikten kırılıyordur
Dahiliyeye gitmiştim bunu da söyledim ancak sonuçlarım da hiçbir sorun olmadığını söyledi
Tırnak batmasına bakıyordu
Kırılmaya bakmaz mı yani çok sıkıldım hiç uzatamıyorum maalesef:/
Sanmam
Tamamdır teşekkürler ☺️
yinede söyle belki yapar bir şeyler
Sonuçta cilt denemek lazım
Bakar
Operim geçer