Sağlık Labioplasti ameliyatı yani va7ina iç dud4k ameliyatı devlette yapıyorlar mı fiyat bilgisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Va7inamın iç duda9ının birisi çok sarktı önceden yoktu sonradan oldu dışarı çıkıyor ve beni rahatsız ediyor kaşınıyor kıyafetime sürtündüğünde acıyor Güncellemeler+1 yıl Ne yapmam gerek bilgisi olan cevaplarsa sevinirim Labioplasti ameliyatı yani va7ina iç dud4k ameliyatı devlette yapıyorlar mı fiyat bilgisi olan var mı? Cevapla Fiyat Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir hastalık sebepli ise olabilir ancak keyfi istek ise bu yapmazlar 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Aslında hastalık mı bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor dışarıda duruyor ve acıyor kaşınıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüntüsünden rahatsız oluyosun gibi daha çok şu durumda ne kadarmış ki ameliyat ücretleri Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki devlette yapılmıyormuş sanırım özelde de hastaneden hastaneye değişiyor sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım çözümünü bulabilirsin. Karşı cins olarak takilmaman gerektiğini söyleyebilirim rahatlıkla Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya ileride sıkıntılara yol açarsa diyede düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önlem alırsın işte o zaman diliminde de nasıl bir sıkıntı çıkaracağı da ayrı konu Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın teşekkür ederim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir hastalık sebepli ise olabilir ancak keyfi istek ise bu yapmazlar
Aslında hastalık mı bilmiyorum ama beni rahatsız ediyor dışarıda duruyor ve acıyor kaşınıyor
Görüntüsünden rahatsız oluyosun gibi daha çok şu durumda ne kadarmış ki ameliyat ücretleri
Bilmiyorum ki devlette yapılmıyormuş sanırım özelde de hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
Umarım çözümünü bulabilirsin. Karşı cins olarak takilmaman gerektiğini söyleyebilirim rahatlıkla
Bilmiyorum ya ileride sıkıntılara yol açarsa diyede düşünüyorum
Önlem alırsın işte o zaman diliminde de nasıl bir sıkıntı çıkaracağı da ayrı konu
Evet haklısın teşekkür ederim:)
Rica ettim
yapmıyolar
orada misin?