Güncellemeler
+1 yıl
Sahurda ne yiyorsun peki ben bugün sahur yapmayacağım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her gün tartılamamm ama burdan eşlik edebilirim kilomuz aynı :)
Tamam hadi yazda geliyor efil efil elbiselerde giyelim başaralım lütfen hergün yazmasanda yaptıkça yaz
Tamammm anlaştık :) bozucak gibi olursan ilk önce bana yaz toplarım seni hemen
🫡 birbirimizi motive edelim sahura kalkıyor musun oruç tutuyor musun
Kalkıyorum ve tutuyorum
Kız bana yazıcağına güncelleme yapmışsın
Sahurda yoğurt yulaf
Hurma yoğurt, süt
Yiyebiliyosan haşlanmış yumurta
Pankek yapabilirsin yulaf yumurta muz kabartma tozu ve süt vardı içinde galiba
Meyveli yoğurt yapabilirsin şekersiz
Süt yulaf yapıp içine küçük küçük hurmalar kayısı ceviz vs ekliyebilirsin ama hazır olanlardan alma müsli diye geçiyordu galiba
Geri düzenlemeye çalıştım yazdıktan sonra iş işten geçmişti🤣🤣🤣
Ben bugün akşam yemeğinde balık salata ve çorba yaptım sende ne var peki
Pilav ve çorba yedim kaçamak oldu pilav biraz ama istiyodum yemeyi bide tatlı yedim iyice cozuttum 🤦🏼♀️ Ama çay falan toparladım diye umuyorum :) sen çok iyi gidiyon şu an
Bugün menünde ne var benimki ; mantı, pilav, kavurma, karnıyarık ve hepsini 22 yaşında olan ben yaptım😌😌 ama fazla bir şey yiyemedim. Dün gece de bir dilim irmik tatlısı yedim bende yoldan çıktım 😢😢
Hhshahs sonrasında toparla ve hemen metabolizmana iyi gelicek şeyler yap yedikden 45 dakika sonra falan sirkeli suda içebilirsin
Eline sağlık bu arada tebrik ediyorum
Imm çorba makarna ıspanak ve accık da pilav gönesim var sahur için ama sonra açık vermeden devam etmeyi planlıyorjm
Aşkooo sen süpersin ben bir şey yiyemedim iftarda hemen şiştim su içtikten sonra çünkü grip olmuşum hiç iştahım yok🥹yuppi
Ben niye süperiiim kaçak yaptım bissürü kdmckdmdk
Kız bana bak zayılayacaksın yaz geliyor
1 ay sonra ki sen sana teşekkür edecek lütfen zayıfla şekeri keselim güzelleşelim shop yapmayalım
Haklısınnn başarıcaz bi şekilde
Selammm akşam menun neydi diyet nasıl gidiyor ben 1 tabak mantı yedim başka bir şey yemedim sahuru daha yapmadım yurtdışında olduğum için saat farklı
Mantı çorba ve iki üç dilim patates yedim iki gündür sahura uyanamıyorum sen naptın
Selam ne durumdasın 10 günde 3 kilo vermişim çok şükür 70 den 67 ye düştüm daha 10 kilo vermem lazım sende var mı bir şeyler
Ben beraber diyet yaparım fakat oruç tutmuyorum tutmadan güncelleme yapabilirim.
Bekliyorum 👍🏻
Tüp bebek tedavisi işe yarıyor mu
Umarim basarirsin
Yok.