Emin misin, Selda Songur nasıl nasıl? Ya ben bir çok doktora gittim başka illerdr memnun kalmadım hiç bir çok ilaç kullandım bilmiyorum düzelmiyor çok kötü hissediyorum. Dediğiniz doktor özelde ben devlette sormuştum 😊
Salman Işığın muayene ücreti en son 300'e yakındı şu an tam hatırlayamadım. Sendika üyeliğin vs varsa da indirim yapılıyor. Musa Gül'e bi sor derim arayıp.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Salman Işık kesinlikle.
Özele para veremem diyorsan da devlette Kadir Kangal.
Emin misin, Selda Songur nasıl nasıl? Ya ben bir çok doktora gittim başka illerdr memnun kalmadım hiç bir çok ilaç kullandım bilmiyorum düzelmiyor çok kötü hissediyorum. Dediğiniz doktor özelde ben devlette sormuştum 😊
Yorumlara baktım ama hastalar demiş beni azarladı vs kadir, bilmedim kakmam
Devlette kesinlikle Kadir Kangal. İlgili ve tecrübeli bir doktor. Tavsiye ederim. Bu şehirde bu iki dr haricinde bir kadın doğumcu tavsiye etmem ben.
Normal şartlarda niye azarlasın. Ben de gittim muayeneye hiç öyle bir şey yaşamadım.
Seldayi da ovmusler randevum vardı neyse bir gideyim, memnun kalmazsam Kayseri'ye gideceğim
Dediğin gibi yap bakalım
Bilemiyorum bir yorumda öyle gördüm hastadan da kaynaklıdır bu 😊
Peki salman ışık için özelde muayene ücreti ne kadar
Bence de hasta kaynaklıdır, bunaltmışsa demek ki adamı... 😌
Salman Işığın muayene ücreti en son 300'e yakındı şu an tam hatırlayamadım. Sendika üyeliğin vs varsa da indirim yapılıyor. Musa Gül'e bi sor derim arayıp.
o kadar güvenim kırıldı ki kadın doğum doktorlarına bilemiyorum bakalım :)
Valla bilemiyorum ben tavsiye ederim. Hamileliğim boyunca kendisine gittim her konuda yardımcı oluyor yani güleryüzlü ilgili bir doktor 😌
😊😊😍 anladım, Selda Songur hakkında bilginiz var mı peki
Bilgim yok maalesef 😌
Kadir bey devlette değilmis ama. ozel muayene yeri varmış Google yazdım öyle çıktı
Eskiden özel muayenehanesi vardı, şimdi devlette. Geçen sene devlete geçti.
Anladım, ev hanımı misiniz siz valla sanmazdm burada bir Kırşehirli olacağıni ;)
Yok ben hemşireyim normalde ama şu an ücretsiz izindeyim bebeğim olduğundan dolayı. Ben de daha önce görmemiştim, şaşırdım doğrusu. 😊
Ayy Allah bağışlasın 😊 devlette görev yapıyosunuz değil mi?
Amin teşekkür ederim, devletteyim evet 😊
başarılar göreviniz de :) bende şu soruyu sormak için actm yoksa sevmiyorum bu uygulamayı 😅
Doktor önerinizi bekliyorum Hilal hanım
Hemşire hanım, merhabalar bugün gittm doktora buradan yazmak istemiyorum xperm yetmiyor özelden yazar misnz :)
hastalığınıza göre öneride bulunayım
Adet düzensizliği var
eşim kadın doğum uzmanı kırşehir de yaşıyoruz
İsim?
buradan söylemek istemiyorum
Evet inandırıcı, teşekkür ederim
ne garipsiniz.
Xperm yetmiyor tamam özelden yaz ismini ksks senin de yetmez buradan yaz
abi eşimin özel muayenehanes var şimdi vurdan isim vermicem
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!