Bana bir tane implant gerekiyor da çok korkuyorum dişçiden korkmuyorum ama bu implant olayı beni çok kötü korkutuyor yaptıran var mı aranızda

Bana bir tane implant gerekiyor da çok korkuyorum dişçiden korkmuyorum ama bu implant olayı beni çok kötü korkutuyor yaptıran var mı aranızda
Cumartesi günü yengem yaptırdı, 3 tane taktırdı. 15 dk sürmüş, tabi ki ağrısı olmuş ama şu anda iyi.
Daha önce de annem yaptırmıştı ama onun süreci ve ağrısı biraz daha fazla olmuştu, saatlerden bahsediyordu. Yani doktor iyiyse çok da kötü ve rahatsız bir süreç olmuyor, fakat doktor iyi değilse cidden zorlu bir süreç.
O yüzden yaptırmaya karar verirsen doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor.
Cevap
6Cevap
11 tane yaptırdım zamanında mecburiyetten. 18 yaşndaydm üstelik. ağır bir işlemdi. hepsini aynı anda yapmışlardı.
Sen neden yaptırdın
uzun hikaye ama mecburiyetten
zor ve uzun süreç, birkaç ay. tek bi taneyse kolay beee... ama sonuç mükemmel..👍
31 yıllık hayatımda hiç dişçiye gitmedim ama bu tedaviyi olan bütün arkadaşlarım ağrı ve sancıdan günlerce duramıyorlardı.
Çene kemiğine matkapla yuva açıp dişi vidalıyorlar :)
☝️😅. Bayıl bir şekilde anca öyle atlatırsın
Zor bir operasyon.. Korkutmak gibi olmasın ama diş etini deşip oraya diş dikiyorlar.. 😄
Diş etini kestiğini hisseder miyiz?
Uyuşturuyorlar.. Anestezinin etkisi geçince başlıyor olay..
uyuşuyır zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?