Yaşım 22 dişlerim çürüktü ve çarpıktı. Zirkonyum kaplama önceki ve sonraki hali nasıl olmuş? şu an dişlerden memnunum ilerki yılları düşünmedim, üç aylık maaşımla yaptırdım 😐

Yaşım 22 dişlerim çürüktü ve çarpıktı. Zirkonyum kaplama önceki ve sonraki hali nasıl olmuş? şu an dişlerden memnunum ilerki yılları düşünmedim, üç aylık maaşımla yaptırdım 😐

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
90'larda parayı bulup dişlerini yaptıran Kürt müteahhitlere dönmüşsün
Ahahaha 😂
Çok güzel olmuş. Kaça mal oldu nerde yaptırdın. Yapım aşamaları neler
Teşekkür ederim İstanbul'da 20 bine mal oldu. Gerçekleri anlatıcam, ben bu kadar sancılı işlem görmedim. Önce dişler kesiliyor, diş etlerine değdiği için ağzın kan içinde kalıyor. Diş etleri hassaslaşıyor 1 hafta çok büyük acılar çektim Hepsi birden ağrıdı. 1 kutu ağrı kesici içtim. Kanal tedavisi yaptı, geçici diş takıyorlar yemek yiyorsun. Ölçü alınıyor gerçek dişleri takınca ağrı sızı kalmıyor mutlu son 😂
güzel görünüyor ne kadara mal oldu ve kaç tane dişe yapıldı?
Üst çene komple 20 bin tlye kanal tedaviler içinde tabiki
harika, hangi şehirdesin?
şehirlere göre de fiyatta oynamalar oluyor çünkü.
İstanbul avrupa yakasında. Doktora göre fiyat değişiyor bana başka doktor 60 bin demişti mesela bu doktorum 20 bin dedi. Yalnız tedavi sürecinde nasıl acılar çektim anlatamam bir kutu ağrı kesici bitirdim 1 haftada
Vayy yeniden dogmus gibi sıgara mı sekerdenmi dişler böyle olmus
Teşekkür ederim sigara kullanmıyorum genetik çürük bizde 15 yaşından beri kendi kendine çürüyordu
Komsumuzda vardı oda yaptırdı kendiliginden cürüyor.. Şimdii zorlanmadan yemek yemek gülmek konusmak özgüven geri gelir hayırlı olsun tekrar
Genetik maalesef gülemiyordum insanlar konuşurken ağzıma bakıyodu. Eski sevgililerim bile dalga geçerdi. Tabi şu an farkeden bişe yok yine gülemiyorum, gülesi gelmiyor insanın 🤐
Gül gül hakkın keyfine bak gülmedigin güllerin acısını cıkar
bu güzel gülümsemeyle taclandirdigina göre sen begenmissin gerisinin bir önemi yok
Lamina kaplama daha hoş olurdu. Zirkonyum son teknoloji porselene nazaran ama daha kırılgandır daha hassastır sık fırçalaman çok sert yememen gerekir hoş olmuş
Çok kalın duruyor yaşlı kadın dişi gibi ama eskiye göre iyi tabi
Keske kompozit dolgu yaptırsaydın o daha dogal duruyor
Hayırlı olsun kaça yaptırdın?
Teşekkür ederim 20 bin tlye geldi
Gule gule kullan
Süreyya hanımın muhteşem değişimi
iyi ki yaptirmissin bence
Güle güle kullan
Niye güneşin gelmiyor gayet güzel olmuş dişlerin.
Gülesi*
Gayet güzel olmuş. Bende de var memnunum
Önceki haline bakılırsa harika olmuş 😄
Altın diş yapsa idin yaa
Güzel valla
Çok güzel olmuş
Çok iyi olmuş
ömrü çok uzun değil
Çok iyi nekadara mal oldu peki
Bence harka durmuss