Diş dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba 5 gün önce 2 dişime dolgu yaptırdım. 1 tanesi ön dişim arkasından çürümüş fark edememişiz diğer ise arka dişim. Arka dişim yüzeyseldi önlem amaçlı yaptılar. Ön dişimde sıcak soğuk gelince hassaslık oluyordu. bugün dolgunun 5. günü hiç ağrı vs yapmadı. Ufak sızlama yapıyor. Ancak ön dişimde hassasiyet var. soğuk havada nefes alırken su içerken hissediyorum sonra geçiyor. Bu süreç ne kadar devam ediyor. Dolgudan öncede diş taşı temizliği yapıldı. Acaba dolguyu yanlış mı yaptılar. havamı alıyor dicem. bazı durumlarda hassasiyet sızlama 2-3 hafta sürüyormuş daha yeni galiba ondan mı yoksa dişçiye gitsem mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tam 7. gününde gittim. Muayene ettiler tekrardan. Bu çene ağrısı vs oluyordu. O sinüzit kaynaklı olabilir dediler. Dolgu içinde diş temizliği yapıldı daha sonra dolgu yapıldı. Bazı durumlarda hassasiyet oluşuyor dedi doktor. 10-15 gün daha sürebilir dedi. Bugün yine hassasiyet olsada o rahatsızlık hissi ve sızlama yok çok şükür. Anlamadığım 2 dişime dolgu yapıldı. Birinde hiçbir şey yok diğeri sorun çıkardı. Arkadaşlar çürüğünüz var ise hiç ilerlemeden gidin halledin dost tavsiyesi
Diş dolgusu yaptıran var mı?