Geçen günlerde Haluk Bilginer hastaneye kaldırılmıştı, kalbinde herhangi bir problem yokmuş.
Evet 🙁
Hayır 😇
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Geçen günlerde Haluk Bilginer hastaneye kaldırılmıştı, kalbinde herhangi bir problem yokmuş.
Geçmiş olsun ama ben yaşamıyorum sadece sigara kahve ve kola içtiğim için kalp çarpıntım oluyor o kadar bunun dışında bir sağlık sorunum yok kalp ile ilgili.
Sonu -in olanları toplamışsın bünyede 😀
Aynen 4. bekliyorum okeye dönecem :D
Hahah 😂
Tansiyon problemi yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum, ama çok fazla kafein tükettiğim için ara ara kalbimin sıkıştığını hissediyorum. Hatta dün çok rahatsız oldum.
1 litre kahve içmiştim. 😁
Neee 😱
O kadar kafeine kalp mi dayanır 😀
Her şeyin fazlası zarar aman dikkat 🙃
Biliyorum, ama birkaç gün önce kendime yarım litrelik yeni bir kahve termosu almıştım. 2 gün önce heveslenip onu kendimle okula götürdüm, okulda hepsini içip bitirdim. Dersimin bitmesine 1 saat kala yorulduğumu hissettiğim için 1 bardak daha içtim, sonra yurda geldiğimde bu kez de günün yorgunluğunu alması için 1 bardak kahve içtim. Dün son dersteyken ise bir anda kalbim çok kötü sıkışmaya başladı. Hatta kriz falan geçirdiğimi sandım, ama bir süre sonra geçti.
Neyse ki geçmiş ve ders olmuştur 🙃
Çok şükür geçti, ama herhangi bir ders almadım. O kadar çok olmasa bile kahve içmeye devam ediyorum. 😁
E tabi, bağımlılık zaten o, kolay bırakılmaz 😂
Dozundaysa sorun da yok gerçi 😀
Bekar olarak geçirdiğim hergün tansiyonum çıkıyor.
😂
Böyle yaşanmaz ama kendine bir eş bulman lazım o zaman 😀
Bulsam da arkadaşlarıma yetişemem bebeleri 3lediler 😬
Cumhurbaşkanı'nın aradığı vatandaş profili 😀 Sen gidersen git 😂
E bir yerde duracaklardıt ya 🤣 o zaman yavaş yavaş yetişirsin 🙃
Sanmıyorum kedi gibiler 😃
😂😂
Cevap
1Cevap
Bazen oluyor ama hastanelik kadar değil
İyi bari, dikkat et en azından aynı şekilde olup geçsin 🙃
Nasıl dikkat edebilirim?
Tansiyonu etkileyen şeyler var; susuzluk, hareketsizlik, tuz vs. bunlara dikkat etmen iyi olabilir.
Kalıtsal bir durum varsa, yani aile üyelerinde vs. ayrıca dikkat gerekli 🙃
Anladım teşekkürler 🙂
Ricalar 🙂
Nayirrr çok sağlıklıyım
Çok geçmiş olsun düzgün bir kişlik
Hem de başarılı...
Hayır cok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?