Şu an zatürreden dolayı 1 hafta hastanede yatacak ağlamaktan yazamıyorum
Sürekli küçüklüğünden beri her hastalandığında zatürre belirtileri ile hastalanıyor (öksürük, ateş, balgam sorunu, baş ağrısı, nefes sorunu) 😭💔
Şu an zatürreden dolayı 1 hafta hastanede yatacak ağlamaktan yazamıyorum
Sürekli küçüklüğünden beri her hastalandığında zatürre belirtileri ile hastalanıyor (öksürük, ateş, balgam sorunu, baş ağrısı, nefes sorunu) 😭💔
Bunun için sağlam bir doktora ihtiyacınız var. Hatta gerekirse sağlığı için özel bir odaya alın. O yaşlarda ben de kronik olarak geçirmiştim. Ve bu yüzden de 1 ay boyunca hastanede yatmıştım. Hiç unutmam, 23 Nisan çocuk bayramını bile hastanede doktorlar ve hemşireler eşliğinde kutlamıştım.
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Özel oda nedir? Nasıl bi ortamı olmalı odanın. Normalde hep hastalandığında buharlı cihazları kullanıyor
Yani sadece kendine ait olan bir odadan bahsediyorum. Evet odası nemli ve temiz olmalı yani bazen de havalandırılması gerekiyor da bu havalarda çokta bunu yapmamak gerekir. Ben oksijen kullanıyordum.
Zatürre tedavi edilebilir bir hastalık kardeşin hastaneye almalarının sebebine gelince de büyük ihtimalle ciğerleri fazlaca enfeksiyon oldu hastanede antibiyotik tedavisi uygulayacaklar. Cortair ve ventolin verecekler gözlem altında tutacaklar solunum yetmezliği oluşmaması adına 1 hafta sonra da çok güzel şekilde çıkacak hastaneden. Zatürre tedavi edildikten sonra yaklaşık 3 hafta halsizlik etkisi ile devam edecektir fakat iyileşme sürecinde bu çok normal bir durumdur. Geçmiş olsun =) İçini ferah tut.
Çook teşekkür ederimmm 😭💔🖤 biraz olsun iyi geldi dedikleriniz. İyileşeceğine inanıyorum, Umarım ömrü boyunca kurtulur bu hastalıktan
Zatürre daha çok 0-3 yaş ve yaşlılarda tehlikelidir. Diğer yaş gruplarında korkulacak bir durum yok denilebilir. Dediğim gibi hastaneye almalarının sebebi büyük ihtimalle damar yolundan antibiyotik tedavisi uygulayıp ki muhtemelen 3 gün damar yolundan antibiyotik verilecektir daha sonra hap ve ya şurup ile devam edilecektir.
Tamamen solunum yetmezliği yaşamaması adına alınmış önlem hastane. İyileşecektir merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için 🖤🙏
Rica ederim :)
Cevap
3Cevap
yaa korkma güzelim tamam biraz ağır ama her zatürre olan ölmüyor ki korkma doktorlar iyileştirir onu rabbim şifa versin içini ferah tut
Çok sağol Allah razı olsun. Her yıl oluyor💔😭 inşallah tamamen kurtulur bu hastalıktan
bünyesi mi zayıf acaba
Evet zayıf biraz
Allah'ın izniyle bunu da atlatacaktır genç kardeşimize Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Allah razı olsunn inşallah atlatır tamamen 🙏
Sağlam bir tedavi görürse iyileşir merak etme
İnşallah 😭💔
Merak etme bunu da atlatır Allah'ın izni ile. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.❤️
İnşAllah. Çok korkuyorum küçükken yıllarca erkek kardeşim olsun diye o kadar yalvardım oldu, daha o doğmadan ölen dedemin adını verdik... şimdi daha büyümeden bile kötü bi şey olursa ben perişan olurum. Hayat çok anlamsız. Allah korusun 😭💔
Kalbini ferah tut. Gelir burada kardeşim çok iyi diye soruyu güncellersin inşallah.
İnşallah inşallah ömrü boyunca kurtulur bu hastalıktan. Çok sağoll 💔🙏🙏🙏
Allah korusun, bir şey olmaz inşallah
İnşallah 💔🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?