Güncellemeler
+1 yıl
Saatlerce oyun oynuyabiliyorum bu arada ama ders olunca zor oluyor hatta olmuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
internetteki yorumlar doğru olsaydı doktorlara ihtiyaç olmazdı. İnsanlar boş boş konuşuyo onlara bakma doktor verdiyse vardır bi bildiği.
Dikkat eksikliğim var mı bilmiyorum ama saatlerce oyun oynuyabiliyorum ama konu ders olunca yapsam bile yarım yamalak oluyor ve başka şeyle oyalanirken buluyorum kendimi ama bu ilacı içtiğimde ders yapıyorum yanetkisi kötü yapıyor şimdi dikkat eksikliğim varsa nasıl 2,3 saat oyun oynuyorum yoksa nasıl ders yapamıyorum psikiyatri direkt yazdı ya tetkik falan yapmadı
evet ama o da psikolojik. ders çalışmakla oyun aynı şey değil ki oyunu kendi isteğimizle eğlenerek oynuyoruz dersi genelde mecburiyetten istemeden çalışıyoruz. baska bi hastalık teşhisi hemen koyamaz tetkik gerekir ama dikkat dağınıklığı için ona gerek yok. Yan etkileri de zamanla azalır azalmazsa da doktora tekrar gidersin ya doz ayarı yapar ya ilacı değiştirir. Yan etki her ilaçta var ki işe yaradıgını da söylemişsin doktorun dediğinden cıkma bence
Peki öyle olsun sağol
Konsantrasyonla alakalı ilaç. Geçmiş olsun. Benimde kullanmadığım ilaç kalmadı. Biraz başlarda sarsar ilerleyen günlerde daha iyi hissedersin...
Dikkat eksikliğim var mı bilmiyorum ama saatlerce oyun oynuyabiliyorum ama konu ders olunca yapsam bile yarım yamalak oluyor ve başka şeyle oyalanirken buluyorum kendimi ama bu ilacı içtiğimde ders yapıyorum yanetkisi kötü yapıyor şimdi dikkat eksikliğim varsa nasıl 2,3 saat oyun oynuyorum yoksa nasıl ders yapamıyorum
Ters etki... Hafta içi okul için erken kalktığında uyumak istersin ama hafta sonu sabahın erken saatinde pc başına oturursun. Öyle düşün.
Tavsiyen nedir knk
Kaç yaşındasın ve kaçıncı sınıfsın?
18 lise son ama aciktayim okul yok yks hazırlanıyorum
Msu sınavınada girecem
Askerliği ne olarak yapmak istiyorsun?
Knk ben astsubay olmak istiyorum psikiyatri ilaçları engel ama şansımı deneyecem olmazsa siyaset bilimi okuyacam