Dilimin arkasında bu şişkinlikler oluştu bir haftadır ufak bir grip geçirdim ondan olabilir mi? Zararlı mıdır

Dilimin arkasında bu şişkinlikler oluştu bir haftadır ufak bir grip geçirdim ondan olabilir mi? Zararlı mıdır

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Onlar tad tomurcuğu
Papillalar
Zararlı mı?
Herkeste olan bişey onlar ile Tad alıyorsun niye zararlı olsun
https://images.app.goo.gl/G2EeLchFVGfUcrt47
www.reddit.com/.../ Tam burada da çıktı yorumları okudum herkes zararsız yazmış zaten disciye gidicem Pazartesi sence rahatlamalı mıyım?
Ama eskiden böyle belirgin değildi ondan tedirgin oldum dediğim gibi 1 hafta önce hafif bir soğuk algınlığıda geçirdim alakası varsa
Doktorum bu arada herhangi bir sıkıntı Yok belirgin olması hiçbir anlam ifade etmez sadece bunlar için doktora gidip zaman harcamayın
Gitmem gerekiyordu zaten onu da soracaktım. Hpv şüphem var vajial bölgede psikolojim berbat kendime hastalık arıyorum resmen
Yani eğer siğil görüntüsü yoksa onun için de boşuna endişe etmeyin
Çoğu zaman cildin doğal yapısı kabarcıkli Falan olabilir
Sanki biz daha önce konuştuk ve tanışıyoruz?
İngilizce tongue papillae geçiyor Hpv ile alakası yok değil mi? Ayrıca kendi kendine geçer mi?
Bu ağızda hpv lehine bulgu yok
Ama ekstra söylemek istediğiniz vars dm den yazabilirsiniz
Teşekkürler
Yazacak saniz bekliyorum yoksa çıkacağım
Konuşmak istemiyorsan şu an çıkabilirsin
Yo sorunuz var mı yani onu demek istedim
Doktora goster mutlaka dilindede renk degisimi var beyaz beyaz yerler var neyse de tedavisi vardır
Doktora gidin kardeşim midemizi bulandırmayın. Ya dilinizi atıyorsunuz ya dişinizi atıyorsunuz
Benim dilim değil ayrıca sağlık için sordum
P@rnolarda milletin amin1 g9t deliğini izlerken sorun yok ama
:D :D hahahahaha
Cinsellik yasadin mi
Evet ben de ondan korkuyum işte ama sanırım zararsızlar araştırdım baya bir kerede sorayım dedim
Oral seks yaptin mi
Evet
Bu sebep olabilir. En güzeli bır enfeksiyon doktoruna gidin
merhaba aynısından bende de oluşmuş geçen gün fark ettim hpv olmasından şüphelendim normal bir şey mi bu bilgilendirebilir misiniz acaba
Geçti mi acaba bende de aynısı var
Ahtapota dönüşeceksin 21 günün var geçmiş olsun
Sonra sana sokucam hazırlıklı ol
Ahtapot a. m. ı yemedim hiç gönder gelsin
Ben sokucam sana
Bi doktora git görün bence
Pazartesi gidicem merak ettim yine de
Hpv bu bendede şu an var geçti mi acaba
İki kbb gördü hpv değilmiş
Neymis
Aynısı bendede var
Normalmiş
Bende şimdi doktora gostericem bakalim bana ne diycek
Gösterme boşuna normal
Merhaba sizde kinin şuandaki durumu nasıl acaba arkadaşımda da varda korkuyor kendisi.
Üfff dilin hepsi oyle olsaydı ne iyi olurdu