Soru yukarıda :)
ameliyat olmalıyım? Olan var mı/mutlu mu? Ya da vazgeçmeli miyim?
3,75 gibi bir numaram var. Uzun süredir (15-16 senedir sanırım) gözlük kullanıyorum.
3 sıkıntım var gözlükle ilgili
1. Yazın güneş gözlüğü kullanımında sıkıntı oluyor. ( lütfen numaralı güneş gözlüğü önerisinde bulunmayın 😅)
2. Burnumda artık baskıdan iz oluşmuştu. ( kemik gözlüğe geçtim sanırım biraz olsun rahatladım)
3. Tv karşısında yatarken takmak zulm oluyor.
ameliyat olmalıyım? Olan var mı/mutlu mu? Ya da vazgeçmeli miyim?
3,75 gibi bir numaram var. Uzun süredir (15-16 senedir sanırım) gözlük kullanıyorum.
3 sıkıntım var gözlükle ilgili
1. Yazın güneş gözlüğü kullanımında sıkıntı oluyor. ( lütfen numaralı güneş gözlüğü önerisinde bulunmayın 😅)
2. Burnumda artık baskıdan iz oluşmuştu. ( kemik gözlüğe geçtim sanırım biraz olsun rahatladım)
3. Tv karşısında yatarken takmak zulm oluyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayat kaliteni arttırıyor 4 derece civarı miyopum vardı 2018 de Çizdirdim. imkan varsa yaptırılmalı
Bir sıkıntı oldu mu? Yani dikkat edilmesi gereken ekstra bir durum var mı?
Birde yazın mı? Yoksa kışın olmak mı mantıklı sence?
yaz kışa bir şey diyemem de iyi bir doktorda olmak önemli bence. şakaya gelcek bir konu değil
Zaten en büyük korkularımdan biri
😅 doktor
iyi seçin :D
Son Durak filmindeki bir sahne yüzünden cesaret edemiyorum. Burnum küçük olduğu için gözlük kayıyor lens kullanıyorum.
Hiç o açıdan bakmamıştım 😅.
2017 yılında 3 umara astigmatla lazer oldum sorun yok
Cesaret edemedim , peki dikkat edilmesi gereken bir konu var mı ameliyat sonrası? Denize girememek, tozlu ortamda bulunmamak gibi gibi. Ve yaz ya da kış olmanın artısı eksisi var mıdır?
Elbette var, damlaları düzenli kullanmak ve doktor tavsiyesine uymak. Yaz öncesi olmak daha avantajlı sıcaklarda canın sıkılır. Olacağın yönteme göre süreç değişir
Önümüzdeki hafta 2 doktordan yöntemlerle ilgili bilgi alayım.
Cizdirme oluyorsa onu yaptır
Sanırım birkaç yöntemden biri. Soracağım bunuda
Evet yaptırılır
Değil
Olumsuz düşünmeye iten sebep nedir?
ameliyat çözüm
Düşündürüyor beni 😅. Ameliyat oldun mu acaba, bunun üstüne bir yorum mudur? Yoksa çevreden bir gözlem mi?