Sağlık Normal kan hormon ve ıdrar testınde hamılelık cıkar mı ılla beta hgc mı bakılması lazım anormal bı durum olsa ıstenırdı herhalde? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 anormal bı durum olsa beta hgc ıstenırdı herhalde dımı Güncellemeler+1 yıl acıll Güncellemeler+1 yıl ... Normal kan hormon ve ıdrar testınde hamılelık cıkar mı ılla beta hgc mı bakılması lazım anormal bı durum olsa ıstenırdı herhalde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Modelyaz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ya canım bu kadar korkma hamileyim diye. sakinleş ve durumların farkına var! gittin onca testte tabi oldun.sakinleş ve yarın olmasını bekle. eczaneden bir hamilelik testi al ve bak abi. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl o onca testte cıksa cıkmazmıydı Yorumla Modelyaz +1 yıl o testler sadece istenen durumu test etmek için kullanılıyor. özellikle hamilelik iöin bakılması şart Yorumla Soran +1 yıl istenme Yorumla Soran +1 yıl istenmedı ama hıc suphelı durum olsa hamılelıkte de yapalım derlerdı bence Yorumla Modelyaz +1 yıl düz kan tahlili yaptıysan tabi o zman sorun olmaz cıkması lazm Yorumla Soran +1 yıl duz kan tahlılı ve bı suru sey yapıldı ıste tam bılmıyom bı suru tup kan alındı Yorumla Modelyaz +1 yıl çıkmış olması lazım bunca şeyden sonra sakin ol ve eyşan ablamı dinle sen Yorumla Soran +1 yıl ay umarım bısı cıkmaz Yorumla Modelyaz +1 yıl yalvarıım korkma artık! Yorumla Soran +1 yıl bıde ılıskıyede gırmedım tek surtunme oldu bosalma flnda olmadı tek zevk suu degmıstır dıye tedırgın oldum cok Yorumla Modelyaz +1 yıl off sen gerçekten çok korkmuşsun... yapma şunu lütfen! ve artık kondom kullanın Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl bebegim sen hamile degilsinnnnnnnnnn uzgunum bir dahaki sefere deneyin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ay ıns ask djaskbfaebvkısfcwah Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl yasın kac senin Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl tamam bak bi ablan olarak bana guven Yorumla Soran +1 yıl ıns ablam kdsaljbfleahlfgbaek Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 946 cevap paylaştı. Çıkar 0 12 Yorumla Soran +1 yıl extra hamılelık testıne gerek olmaz dımı Yorumla Black1710 +1 yıl Hayır olmaz gerek yok hiç yok direk kanda çıakr Yorumla Soran +1 yıl kesın mı ya cok korkuyorum Yorumla Black1710 +1 yıl Kesin kan tahlili verdiysen eğer hamileysen kesin çıkar hamileysen ama değilsen hamilelik tesinde bile çıkmaz Yorumla Black1710 +1 yıl Gerek kalmaz Yorumla Black1710 +1 yıl Kanda çıkmasın yeter Yorumla Soran +1 yıl ya adet duzensızlıgım ıcın gıttım bı suru hormon kan testı yapıldı ama extradan hamılelık yapılmadı ayrı testı oluyomus bende yenı ogrendım Yorumla Black1710 +1 yıl Tamam da kanında zaten hamile isen çıkar belli olur hamilelik testine gerek kalmaz yaz istersen bana Yorumla Soran +1 yıl sen yaz mesaj ataıyom sevıyyeden Yorumla Black1710 +1 yıl İstek at Yorumla Black1710 +1 yıl Bekliyorum Yorumla Black1710 +1 yıl Gizli olduğun için yazamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ya canım bu kadar korkma hamileyim diye. sakinleş ve durumların farkına var! gittin onca testte tabi oldun.
sakinleş ve yarın olmasını bekle. eczaneden bir hamilelik testi al ve bak abi.
o onca testte cıksa cıkmazmıydı
o testler sadece istenen durumu test etmek için kullanılıyor. özellikle hamilelik iöin bakılması şart
istenme
istenmedı ama hıc suphelı durum olsa hamılelıkte de yapalım derlerdı bence
düz kan tahlili yaptıysan tabi o zman sorun olmaz cıkması lazm
duz kan tahlılı ve bı suru sey yapıldı ıste tam bılmıyom bı suru tup kan alındı
çıkmış olması lazım bunca şeyden sonra sakin ol ve eyşan ablamı dinle sen
ay umarım bısı cıkmaz
yalvarıım korkma artık!
bıde ılıskıyede gırmedım tek surtunme oldu bosalma flnda olmadı tek zevk suu degmıstır dıye tedırgın oldum cok
off sen gerçekten çok korkmuşsun... yapma şunu lütfen! ve artık kondom kullanın
bebegim sen hamile degilsinnnnnnnnnn uzgunum bir dahaki sefere deneyin
ay ıns ask djaskbfaebvkısfcwah
yasın kac senin
18
tamam bak bi ablan olarak bana guven
ıns ablam kdsaljbfleahlfgbaek
Çıkar
extra hamılelık testıne gerek olmaz dımı
Hayır olmaz gerek yok hiç yok direk kanda çıakr
kesın mı ya cok korkuyorum
Kesin kan tahlili verdiysen eğer hamileysen kesin çıkar hamileysen ama değilsen hamilelik tesinde bile çıkmaz
Gerek kalmaz
Kanda çıkmasın yeter
ya adet duzensızlıgım ıcın gıttım bı suru hormon kan testı yapıldı ama extradan hamılelık yapılmadı ayrı testı oluyomus bende yenı ogrendım
Tamam da kanında zaten hamile isen çıkar belli olur hamilelik testine gerek kalmaz yaz istersen bana
sen yaz mesaj ataıyom sevıyyeden
İstek at
Bekliyorum
Gizli olduğun için yazamıyorum