Biri diyor kandırıldın biri diyor sonuçsuz bilmem ne kimse de mi olumlu konuşmaz var mı bir fikriniz? Aranızda tecrübe sahipleri de vardır...
Sizleri seviyorum 🖤

Biri diyor kandırıldın biri diyor sonuçsuz bilmem ne kimse de mi olumlu konuşmaz var mı bir fikriniz? Aranızda tecrübe sahipleri de vardır...
Sizleri seviyorum 🖤
Ben bunu çok detaylı araştırmıştım. Evet işe yarıyor ama zararı mı bağımlılığı mı yan etkisi mi veya sonradan daha kötü oluşu mu ne vardı unuttum sonra da vazgeçtim
Yani yan etkisi var herhalde
Detaylı araştır
Olur teşekkür ederim 🤗
Uzun zaman olmuştu sarılmayalı🌹
Sarıldım ben 🤩
Sen canımsın
❤️😘
😍😘🌹
Merhabalar Yağmur Hanım. Öncelikle şunu belirteyim değil herbalife farklı bir network sistemi ile ilgili soru da sorsanız bir çoğundan alacağınız cevap olumsuzdur. Ve bu cevap veren 100 kişiden 99 u o ürünleri kullanmamıştır buna da emin olabilirsiniz. Çünkü, bizlerde var olan ön yargı herşeyin cevabıdır.
Herbalife sağlıklı yaşam ürünlerden oluşan bir network sistemidir. Hem kazanırsın hem de kilo alma/verme konusunda yardımcı ürünlerdir. Herbalife sitelerini gezdiğinizde zaten sizlere 10-50 kilo verirsiniz gibi vaadleri yoktur, olamaz. Çünkü sizin var olan diyet programınıza dahil edeceğiniz besleyici ürünlerdir bunlar.
Bu konuda sizlerin aklına takılan varsa özelden seve seve cevaplarım tabi hatta buradan bile sorabilirsiniz. Dilerseniz herbal dünyası diye aratıp ürünlere de göz atabilirsiniz. :)
Ben aşırı aşırı aşırı memnunum ya 49 kilodan 63 kilo oldum efsane kendime bayılıyorum şu an ve verdiğim para ilk defa bu kadar yarar sağladı bana
Bn kullanıp. Fayda göreni gördüm
Ben de onlardanım da yine de kimse inanmıyor
Denemeden bilemezsin de geç 👍
Çok iyi cevap 🙏 teşekkur ederim
👍...
Cevap
5Cevap
San sormayana kadar hiç bir şey bilmiyorum ama zayıf olan fotonu görünce senin hayatını kurtardığına kanaat ettim
Bende hep öyle diyorum da inanan yok
Bende kilo almak istiyorum lütfen sizde ne gibi degisiklik ve yan etki yaptı
Yan etkisi yok program başlatılınca eger danişmaniniz oluyor evet eğer ki sonuç almak istersen ürünü tukettigin zaman diliminde aç kalmamalisin yani urunden sonuc aldım ve cidden çok değiştim isterseniz özelden atarım
Olur görmek isterim önce sonra resmi
Neyi görmek istiyorsun anlamadım zaten içeriği ve fotoğrafları atacağım 🤗
Tm
Şimdi burdan takip et istediğim platformdan görebilirsin sonuçlarimi
Ettim
Ediyordum
Ne için kullanılıyor hanımefendi bu
Kilo almak veya vermek isteyenler için bir karışım
İnanma bu saçmalıklara
Sanirim iş işten geçti
Niye başladın mı
Hata etmişsin
Keşke almadan önce soyleseydim
Ne için aldın bunları kilo mu vermeye çalışıyosun
Hayır bunla ben kilo aldım da yine başladim işte
Kaç kilosun ki
41 kilodan 57 oldum
Faydası oldu mu cidden
Vallahi oldu öncesi sonrası foto atayım mı sana
?
@Karanfillllll sen de mi istiyorsun
Envey in yeni versiyonu. Satıcısı mısın?
Kullanıcıyım
Faydasını gördün mü? Pek ihtiyacın var gibi durmuyor açıkçası çok hoşsun nazar değmesin 🧿
Teşekkür ederim 🤗 evet benim önceki halimi bilmiyorsun bu şimdiki halim ve kullandığım içecek sayesinde
Hmm önceki halinde ne varmış kız :)
Sırıktım
Hmm bence sen o zaman da çok güzel bişeysindir :)
Güvenmiyorum
Neden ki?
Bu tarz şeyler bana hep şüpheli geliyor. Doğal yöntemler her zaman daha iyi
Doğal yöntem fayda etmiyor
sazan avcısı
Bu marka mı
sence hangi marka olabilir knk
😁 bazen ben aklımı yokluyorum kusura bakma
est kral, ii gcler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?