Babam 4 senedir hasta duramıyor ve nefes alamıyor ve bunaldım diye diye dolaşıyor ve sürekli dayanamıyorum diyor nefes alıs verişleri değişti çokta zayıfladı bi deri bir kemik kaldı :( rahat uyuyamıyor. Bir şey olunca durup dururken sürekli aynı soruları soruyor! Ağlıyor hep
Bütün dokturlara gitti ilaç verip yolladılar anksiyete bozukluğu diyorlarmıs psikolojisi bozuldu adamın :(
Ne yapacağımı bilmiyorum :( kafayı yiyecem 😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşadığınız ortamı ve insanları değiştirin iyi gelir belki taşının başka insanlar onun için iyi gelebilir havası falan
Haklısınız doğru da söylüyorsunuz.
Ama öyle olmuyor ailem burada çalışıyor ve bırakamayız ev kiraları fena uctu buralarda
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok gibi görünüyor birlikte vakit geçirin bol bol ve onu mutlu etmeye çalış psikolojisi düzelir en azından
Çok teşekkür ederim 🙏 öyle yapıyoruz yerınde duramıyor
Rica ederim ne demek umarım kısa zamanda toparlar ve iyi olur
İnsallah cok ama çok sağolun 🙏🙏
İlaç tedavisi işe yaramaz mı?
Yaramadı ne yazikki bütün dokturlara gittik
Şehir neresi
Antalya
Peki verilen ilaçlar ise yaramıyor mu
Yaramıyor işe yaramıyor :(
Güvenilir bir hoca bulun babanıza
Doktorluk bişey yok demek. ki
Zannetmiyorum ama bi düşüneyim
Geç olmadan güvenilir hocalara götür ama unutma çoğu belalı insanlar güvenilir hoca bulmak. gercekten zor
Pes etmeden arayın hemde ya da kendiniz ya Şafi ismi şerifini. ve fatihayi okuyarak tedavi etmeye. calisin önce
Bir deniyeyim olmasa ben kafayı yiyecem cünkü :(
Çünki gerçekten güvenilir hoca neredeyse yok ve bazıları insanı daha kötü ediyor unutmayın ve dikkatli olun. hocayim. diyen çok büyücü var aman uyarmadı demeyin dikkat edin. bu yüzden önce dediğim şeylerle kendiniz tedavi etmeye çalışın hocaya gitmek en son olsun ama güvenilir olduğuna emin olduğunuz hocsyida kaçırmayın
Mesela bi hoca buldunuz ya bi hocaya gidelim mi diye istihare yapın hayırlı görürseniz gidin
burada doğru düzgün hoca bulamadım çok zor
Allah şifa versin
Sağolun🙏
Doktorlar hastanede
Hadi be bilmiyordum sağolun ya!
Okadarını bizde biliyoruz!!!
Biliyorsan niye kıçını kaldırıp gitmiyorsun
Yapmadığımı zannediyorsunuz!
Üslup dilinizi lütfen düzeltin!
Birde bilip bilmeden emir veremesin! Siz kimsiniz bu dili konusuyorsunuz hayırdır? Laflarınıza dikkat edin!
Öğretememişler size tabi öğrenme yeteneğiniz yoksa!