Hormon bozukluğum var mı sizce?

19 yaşındayım. 14 yaşındayken, ergenliğimin ilk dönemlerinde, erkeksi bir vücuda sahip olmaya başladım. Karnımda, göğüslerimde, boynumda vs erkek tipi kıllar çıkmaya başladı ve gereğinden çok fazla. O zamanlar pek aldırış etmemiştim. 16 yaşımda bu iyice kompleks olmaya başladı ve doktora gittim annemle. Doktor vücuduma bakarken şoka uğradı ve “büyük ihtimalle hormon bozukluğun var. Testleri yapıp emin olalım. Eğer varsa ertesi gün hapı kullanıp tedavi ederiz” dedi. Annem bunu duyunca direkt reddetti hapı kullanmamı istemedi. Neymiş efendim kullanırsam adet düzenim bozulurmuş, kısır olurmuşum, çoçuğum olmazmış kimse beni almazmış cart curt. Testleri yaptık daha sonra ben okuldayken annem sonuçları alıp doktora gitti. Geldiğinde doktorun bir şeyimin olmadığını ve hormonlarımın normal olduğunu söyledi, neden bu kadar çok kılım varmış bilmiyormuş. Anneme başta inanmadım ama her şeyin üzerine yemin etti, ki o boş yere yemin etmez. Şimdi 20 yaşına gireceğim, vücudum kıl dolu, aksan ertesi günü tekrar çıkıyor, boyum uzun, yüzüm erkek tipi yemin ederim makyajsız veya saçımı erkek gibi kestirsem erkek olurum direkt. İnsanlar beni böyle olduğum için istemiyor. Sizce hormon bozukluğum var mı? Bana yalan mı söylediler?

Hormon bozukluğum var mı sizce?