Sağ bacağımda varis var. Üç gün sonra kontrole gideceğim. Her sene rutin kontrol.
Herkese acil şifalar dilerim. 🙏

Sağ bacağımda varis var. Üç gün sonra kontrole gideceğim. Her sene rutin kontrol.
Herkese acil şifalar dilerim. 🙏

Hastalıkların çoğunun psikolojik kökenli olduğunu söylüyor uzmanlar zaten, hatta geçen bir sayfada denk geldim listelenmişler bulursam atayım
Psikoloji bıyük etken hastalıkların oluşumunda tabi hareketsiz yaşam, sağlıksız beslenme, kimyasal durumlara maruz kalma gibi koşullarda tetikleyebiliyor.
Varisin ruhsal nedeni de yazıyor bu arada attığım bağlantıda aşağılarda
Kişisel olumlamanın önemine vurgu yapmış. Zaten içsel motivasyon önemli bu işlerde paylaşım için teşekkür ederim.
Rica ederim
Nokta atışı olmuş. Yük taşıdığımı hissettiğim doğrudur. Özellikle yirmili yaşların içinde bunu derinden hissetmiştim. O sürece dayanıyor varisin başlangıcı 2014 yıllarına tabi eskisi kadar gergin değilim. Sadece hayatımla ilgili tek sıkıntım var. Onun dışında çok şükür kendimi rahat hissediyorum. Biraz da umursamaz olmayı öğrendim.
Geçmiş olsun abi, yanında olumlaması da var istersen onu gün içinde birkaç kere söyleyebilirsin. Allah şifa versin
Teşekkür ederim. 🙏 Hayatı seviyor ve özgürce yaşıyorsun. Bu hayatın sevilecek bir yanı yokta yaşıyoruz işte özgür olmayı severim yalnız..
Her şey kafada başlayıp yibe kafada bitiyor. Eğer kontrolü elinde bulundurursan üstesinden gelemeyeceğin konu yok. Buna inanmak bile yeterli. :)
Uzun zaman önce beyin damarlarıyla ilgili tedavi görmüştüm neyse ki ruh sağlığımı etkilemedi şükür )) geçmiş olsun..
Teşekkür ederim. Size de büyük geçmiş olsun. 🙏 Kan pıhtılaşması gibi bir sorun muydu? Nefesimiz bile sayılı dünyada öleceğini bilen tek canlının insan olması da dramatik bir durum. 😐
Evet geçti çok şükür.. Teşekkürler.
Ecopirin diye bir ilaç var. Pıhtılaşmayı önlüyor. Bir tane alıp köşede bulundurayım diyorum. İlerleyen yaşlarda daha çok sık gösteren bir konu pıhtılaşma dikkat etmeli. Varis için kontrole gittiğimde doktora reçeteye yazdıracağım bakalım..
Doktor kontrolünde olmalı mutlaka çünkü bazı sulandırıcılar düzenli tahlil gerektiriyor.. çok da köşede duracak bir ilaç değil ))
Bilgi alacağım doktordan bakalım ayda bir ya da iki tane hap kullanmama izin verir muhtemelen. Maksat önlem olsun. Düzenli olarak bu yaşıma kadar kullandığım ilaç olmadı. Birkaç kez varis hapı almıştım. Onlarında en az % 80'ini kullanmadım. Sopalığım da bakma işte.. 😅
Yani icat çıkarma kullanmayacaksan ))
İşi ciddiye almak lazım. 😺
Sağlık bu şakaya gelmiyor cidden.
Kesinlikle 🖐
Teşekkür ederim..
Rica ederim.
Cevap
1Cevap
Hastalığım yok
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar