Arkadaşlar bu aralar psikolojik olarak pek iyi değilim yardımcı olur musunuz?

Önclikle 20 yaşımdayım Nisan 'da 21 olacağım. Benim birkaç psikolojik sorunum var. Daha önce buraya yazmıştım ama pek cevap alamadım. Daha önce psikoloğa gidemedim. Anlatacaklarım kesin şeyler değil sadece belirtilerim ve yaşadığım durumlardan ibaret olacak. Sorunlarımı saymadan önce lütfen beni yargılamayın sadece yardım almak ve tedavi olmak istiyorum. Öncelikle ben de sosyal fobi var insanlardan ve kalabalık ortamlardan kaçıyorum hep. Sonra okb var bende. Her şey simetrik olsun istiyorum, elimi bazen 1-1.30 saat yıkıyorum her yeri temizliyorum vucüdumda bazı yerlere dokununca kirli hissediyorum ve elimi yıkıyorum, sürekli tekrarlıyorum her şeyi, kapıyı ocağı kontrol ediyorum, aklıma sürekli iğrenç şeyler geliyor. Sonra yazdan beri depresyon içerisindeyim. O kadar ağır geçti ki ciddi olarak hasta gibiydim. Karnıma ağrılar girdi midem bulanıyordu ki hâlâ öyleyim. İn#i. ha# teşebbüsünde bulunmuştum. Sonra piromani var bende. Ateş yakmaktan zevk alıyorum geçmişte bir arabayı ve evimizin kapısını yakmıştım. Hâlâ elime ne geçse yakıyorum. Sonra teknoloji bağımlılığım var sürekli evdeyim asosyalim biraz zaten. Sonra en kötü sorunum ben bir pe*ofili hastasıyım galiba. Kimseye zarar vermedim tabii ki. Ama tedavi almayı çok istiyorum. Son olarakta kendimde depersonalizasyon bozukluğu ya da kişilik bozukluğu olabileceğinden şüpheleniyorum. Belirtilerini yaşadım çünkü. Ben burada kesin bir şey demiyorum tekrar diyeyim. En iyisini psikologlar bilir. Ne yapmalıyım sizce? Pek imkanım yok psikoloğa gitmeye.

Arkadaşlar bu aralar psikolojik olarak pek iyi değilim yardımcı olur musunuz?