Sağlık Kilo aldıktan sonra goguslerim büyüdü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kilo versem küçülür mü? Güncellemeler+1 yıl Atsam yorumlayacak var mi Kilo aldıktan sonra goguslerim büyüdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Bence kilo verin. 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Niye küçülsün istiyorsun kızlar büyüsün diye uğraşıyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama benimki orantsizi ya istediğim bedeni bazen bulamiyorum bir de bir şey giydigimde herkes bakıyor Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Kaç beden giyiyorsun kiKapalı mısın neden çekiniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kapalı değilim rahatsız oluyorum Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Hadi at Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kap olcusu onemli. Kilo aldigin icin gogus cevren sirtla beraber genisledi o yuzden oyle 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Balon gibi şişmedi ya! Kaç bedendin, kaç oldun? 0 0 Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Artik kuculmez ama incelemem lazim belki küçülme ihtimali olabilir🙂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benimkiler de kilo aldıktan sonra baya büyüdü 122 kiloyum 162 yım , kilo versem küçülür büyük ihtimalle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Küçülebilir de bundan rahatsız duymuyursan sorun yok hem büyük göğüs candır ya 😅🙃👌😍 0 0 Yorumla
Rix0s Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yağdan dolayı büyüdüyse sarkar ama kendiliğinden büyüdüyse dik durar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok dik değil Yorumla Rix0s +1 yıl o zaman yağdan dolayı olmuştur kilo versen biraz küçülür Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Ne kadar büyük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 95 Yorumla open-minded22 +1 yıl Hmm iyiymiş Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olmaz. Artık hep böyle 0 2 Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Yorumlarım Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Yağ değil mi zaten göğüs büyük ihtimal küçülür 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Büyük göğüs iyidir 🔥🔥😋 0 3 Yorumla bahane1 +1 yıl Atarmisin bakiyim Yorumla bahane1 +1 yıl Bekliyorum atarsan yorumlarim Yorumla bahane1 +1 yıl Atmadin Yorumla
Bıgboyy000 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Selam evet ama cozumu var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Bıgboyy000 +1 yıl Ben varım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kilosun şu an 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 90 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyun kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.63 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışıyor musun peki Yorumla Soran +1 yıl Neye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herhangi bir işte, yoksa evde misin Yorumla Soran +1 yıl Evden çalışıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne iş yapıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Astrologum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bana da Yardımcı olabilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki yorumlayabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence kilo verin.
Niye küçülsün istiyorsun kızlar büyüsün diye uğraşıyor
Evet ama benimki orantsizi ya istediğim bedeni bazen bulamiyorum bir de bir şey giydigimde herkes bakıyor
Kaç beden giyiyorsun ki
Kapalı mısın neden çekiniyorsun
Kapalı değilim rahatsız oluyorum
Hadi at
Kap olcusu onemli. Kilo aldigin icin gogus cevren sirtla beraber genisledi o yuzden oyle
Balon gibi şişmedi ya! Kaç bedendin, kaç oldun?
Artik kuculmez ama incelemem lazim belki küçülme ihtimali olabilir🙂
Benimkiler de kilo aldıktan sonra baya büyüdü 122 kiloyum 162 yım , kilo versem küçülür büyük ihtimalle
Küçülebilir de bundan rahatsız duymuyursan sorun yok hem büyük göğüs candır ya 😅🙃👌😍
yağdan dolayı büyüdüyse sarkar ama kendiliğinden büyüdüyse dik durar
Çok dik değil
o zaman yağdan dolayı olmuştur kilo versen biraz küçülür
Ne kadar büyük
95
Hmm iyiymiş
Olmaz. Artık hep böyle
Yorumlarım
Attım
Yağ değil mi zaten göğüs büyük ihtimal küçülür
Büyük göğüs iyidir 🔥🔥😋
Atarmisin bakiyim