1 saat boyunca yemek yemistim midem bulanıyordu kıvranıyodum çok kötü en sonda baya kustum geri uyudum yarım saat sonra yine uykumdan kalktım yine kustum midemde bir şey de yok mide öz suyu çıktı mideniz bulandıysa kusura bakmayın bir ara karnım öyle kasıldı ki 15 saniye nefes alamadim ne yapmam gerek tuzlu şeyler mi yemeliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Soğuk algınlığım var ondan midem bulaniyor, fazla yemek yem ekten degil
Su iç ama kustuktan yarım saat sonra falan içmemezlik de yapma bence bulantı ilacı çok iyş geliyor yalnız yaşamıyorsan annene bir sor bulantı ilacı var mıymış?
ayy sus sus fjjxjdjdkj ama bir an ölücem sandım baktım nefesim cikmiyo düşünsene 15 Saniye uzun aslında skdjfjjf neyse ben tuzlu bir şeyler olacaktı yiyeyim kraker falan
Benim de lisede bi kız arkadaşım vardı kızda hiçbişey yoktu ayol grip miyim noldu anlamadım dedi karnı çok ağrıypdu nefes alamıyodu ama midesi remen kasılıyodu. Yüzüne üfledim kolonya falan sürdüm biraz geçti ertesi gün yine aynı şey oldu bu sefer kız nefes alamadı öldü
pahhaha neyse ki öbür dünyaya hazırlıklıyım😀 şaka maka kızın belki hastalığı vardır benimki hafif bir şey çünkü soğuk algınlığı yüzünden olabiliyor geçmiş olsun
Musluk suyundan zehirlenmişim serum aldım kendime geldim ldlfdk uyarı da yapmışlardı içmeyin diye gerçek değildir herhalde diye düşündüm bağışıklığım da baya düşük ondanmış içme sende musluk suyu fkkekd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çubuk kraker varsa ye bir tane bulantı ilacı vardı ya ismini unuttum o iyi geliyor evde var mı bulantı ilacı
su içmeyin diyorlar zararliymis
Su iç ama kustuktan yarım saat sonra falan içmemezlik de yapma bence bulantı ilacı çok iyş geliyor yalnız yaşamıyorsan annene bir sor bulantı ilacı var mıymış?
Kız boğazı berbat bişey doymuyo bunlar
Ya bir şey yemedim ki yarım elma yedim bir de manti yedim 2 tabak
1 tabak pardon ne yazdigimi bilmiyorum
Soğuk almışım ondan midem bulandi fazla yemek yemekten degil yani
Ulan neden o zaman 1 saat boyunca yemek yemişim yazıyosun kart karı dkdkdk
Yanlış yazmisim Şu an ne haldeuim bilsen owkskdk yemek yedim 1 saat boyunca kivrandim*
Umarım klozetten yazmıyosundur bu mesajları xkdkkckf
yok uzanıyorum lsdkkdk ama uykumu alamadim yarın erken de kalkmam gerek of
Düşünse sabah iş yerine gidiyosun gurrrr karnın ötüyo pırt pırt yapa yapa tuvalete koşuyosun dmdkdkfmfk
ayy sus sus fjjxjdjdkj ama bir an ölücem sandım baktım nefesim cikmiyo düşünsene 15 Saniye uzun aslında skdjfjjf neyse ben tuzlu bir şeyler olacaktı yiyeyim kraker falan
canim su bile istemiyor kendimden tiksindim aw dkekekkeke
Ciddi olarak sana bişey söyleyim mi? Gerçi sen bunu okuyorken ben yazacağımı yazıyor olacağım aslında bu bir soru değildi ckmfmfk
nasil yani pwhdhqhahah
Benim de lisede bi kız arkadaşım vardı kızda hiçbişey yoktu ayol grip miyim noldu anlamadım dedi karnı çok ağrıypdu nefes alamıyodu ama midesi remen kasılıyodu. Yüzüne üfledim kolonya falan sürdüm biraz geçti ertesi gün yine aynı şey oldu bu sefer kız nefes alamadı öldü
Hadi canım laldldlr ciddi misin
Tabiii. Bence sen abdestini al hazırlıklı ol lclcöclc
pahhaha neyse ki öbür dünyaya hazırlıklıyım😀 şaka maka kızın belki hastalığı vardır benimki hafif bir şey çünkü soğuk algınlığı yüzünden olabiliyor geçmiş olsun
Tekrarlanacagini sanmıyorum şu an iyiyim kdkd
O da şu an iyiyim diyodu da mefta oldu olur olur üzülme elbet hepimiz ölücez
E iyi bari sevindim bu devirde yaşanmıyor zaten dksksk ekonomi, virüs, sel, yangın, deprem, savaş her şeyi gördük sldkkd bi uzayli istilası kaldı
Hadi hadi yat zıbar sabah erken erken kalkcan uyu. Bende 11 gibi uyanırım prensesler gibi gerinir kahvaltımı yapar işe giderim xmfmkflflf
Oo hayat sana güzel jmcnndndnd tamam uyuyayim bari iyi geceler sana
Sanada allah taksiratını affetsin ayyy pardon iyi geceler cjfnfkfkf
haydaa djjdjd peki
Musluk suyundan zehirlenmişim serum aldım kendime geldim ldlfdk uyarı da yapmışlardı içmeyin diye gerçek değildir herhalde diye düşündüm bağışıklığım da baya düşük ondanmış içme sende musluk suyu fkkekd
midem kalktı ya suyun içine insan veya hayvan dışkısı karışmış olabilir dediler
Neden yedin bu kadar 😅
Ya valla yarım elma yedim 1 tabak da mantı yedim bu kadar
Fkfkkfig
Baya zorlamissin demek ki. Zayif bi kizsin sanirim 😃
Hayır soğuk almışım ondan midem bulanıyor yoksa fazla yemek yemekten degil o degilde ne yapmalıyım
Bisey yapma kendi gececek artik.
Hiç bi şey yeme sabaha kadar... sadece şu ic
Karnın şiş mi?
Hayır değil
Yardım edebilirim
olur nasil
İnsta bıraksam yazar mısın
Kardesim burdan yaz işte amacın ne ben burada ölüyorum lskdkkdkfktk
Amacım başka hahaha
Olum jxmdmdkdkd
Karnın şiş mi sorusundan instaya nasıl getirdin konuyu çıldırıyorum fjcnfkfkfk
@naber_nassın_iyilik baba bizde her yol var sen şansını dene olmazsa olmasın yine hedefi vuramıyoruz diye ateş mi etmeyelim
Reflu gastirit falan vardir bisey olmaz
Ciddi bir hastalik mi
Soğuk aldım 1 haftadir ondan olduğunu düşünüyorum çünkü başka hiçbir belirtileri yok dediğinizin
Midedinize baktırın bence ciddi bişeyde olabilir
Soğuk almışım 1 haftadır ondan ya pek sık yaşadığım şeyler değil
Geçmiş olsun