Sağlık Sünnet sizce gerekli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce yapılmalı mı? Hangi yöntemle yapılmalı? Sebeplerini de yazabilirseniz çok iyi olur. Güncellemeler+1 yıl Güncel Sünnet sizce gerekli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl sünnetsiz bir erkekle türk kızlarının % 99 evlenmez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya çok var evlenecek hatta bizzat isteyen. Yorumla kubat_cagatay +1 yıl isteyen olur elbet. aşağıda 2 tane bayan yorum yapmış onlarda gerekli diyor Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gerekli estetik açısından. Muzu bile soyunca içindeki muzu görüyorsun. Dışı çürüyor zamanla. 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aklıma getirme şu olayı bro. Ufacık cocuktum ne istediniz lan pipimden de kestiniz ya 🥲 1 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Ben kendi şeyime bakarım zaten fazlaydı aldırdım onu 1 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Sünnetsiz misin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl keşkee Yorumla Reisaga55 +1 yıl Oldun mu Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Reisaga55 +1 yıl kaç yaşında oldun Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl İstersen seni sünnet edebilirim? 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler hayır :D Yorumla Luckheart +1 yıl Neden? sdnsaömjdlsan Yorumla Soran +1 yıl kesecek bir şey kalmadı da ondan Yorumla Luckheart +1 yıl DSNFSJDF tamam etmem Yorumla Soran +1 yıl sünnetsiz bulursan kes kökünden Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Temiz tutulduğu sürece bence gerek yok 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Bence de, görüntü olarak önemsiyor musun Yorumla Junİchi +1 yıl Bi sempatim yok. Sevdiğim kişiye ait olması gerekli Yorumla Soran +1 yıl Tarafsız mısın? Yorumla Junİchi +1 yıl Penislerle işim yok ki değerlendirme yapayım? Sevmediğim hoşlanmadığım kişiye ilgili değilim. Şöyle böyle olsun demek benim için saçma. Dedim ya birini sevince penisini de severim zaten. Tanımadığım kişiler üstünden penis yorumlamak saçma Yorumla Soran +1 yıl Yine de tanımadığın birine bakınca çirkin güzel vs diyebiliyorsun. Yorumla Junİchi +1 yıl Bana göre tüm penisler çirkin :D ama dediğim gibi fark etmez beni de ilgilendirmiyor zaten. Bir önemi yok Yorumla Soran +1 yıl Biseksüel vibe veriyorsun AĞIR Yorumla Junİchi +1 yıl Veriyosam nolmuş Yorumla Soran +1 yıl bi önemi yok Yorumla Junİchi +1 yıl Bence de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar sünnetli daha çok seviyor. Benimkisi bir de pembe kızlar bayılıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl sünnetsiz seven de var Yorumla
Obendedeyok Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Sunetli guzel duruyor birde pembe olunca 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pembe nasıl olacak? Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayriler bile sünnet oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok da değil sadece ABD Yorumla scorpion026 +1 yıl Az ya da çok farketmez Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sağlık açısından gerekebilir. 1 0 Yorumla
Я-Вала Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Я-Вала +1 yıl Sağlık açısından falan Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda katı mısın sen de? Yorumla Я-Вала +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl garip, sebebi ne? Yorumla Я-Вала +1 yıl Sağlık, görünüş, dini Yorumla Soran +1 yıl Görünüş konusu bayağı farklı geliyor, nefret eden de var seven de Yorumla Я-Вала +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Elbette gerekli. 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Kesin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl çok katısın neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sünnet olunmamışla, sünnetli penisi karşılaştırdığımda, sünnetli estetik olarak da, sağlık açısından da en iyisi oluyor Yorumla Soran +1 yıl Farkını bilmen bile şaşırtıcı. Sünnetsiz doğal olduğu için daha güzel diyen çok gördüm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık okuyorum, bu tür şeylerde hassasım. Yoksa başkasının fikrinden bana ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sünnetsiz doğal olsa da, hiç kesilmiyor ve zamanla sarkıp görüntü kirliliği yaratıyor. Bunun güzel olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş, bölüm ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemşirelik Yorumla Soran +1 yıl Güzel tesadüf :D Gizliden çıkar mısın 1 saniyeliğine? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Tıpçıyım ben de. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temiz olması yeterli 1 3 Yorumla Soran +1 yıl herhangi bir tercihim yok diyosun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl olur gizliden çık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sünnetsiz bir erkekle türk kızlarının % 99 evlenmez
Yok ya çok var evlenecek hatta bizzat isteyen.
isteyen olur elbet. aşağıda 2 tane bayan yorum yapmış onlarda gerekli diyor
Gerekli estetik açısından. Muzu bile soyunca içindeki muzu görüyorsun. Dışı çürüyor zamanla.
Aklıma getirme şu olayı bro.
Ufacık cocuktum ne istediniz lan pipimden de kestiniz ya 🥲
Ben kendi şeyime bakarım zaten fazlaydı aldırdım onu
Sünnetsiz misin
keşkee
Oldun mu
evet
kaç yaşında oldun
İstersen seni sünnet edebilirim?
Teşekkürler hayır :D
Neden? sdnsaömjdlsan
kesecek bir şey kalmadı da ondan
DSNFSJDF tamam etmem
sünnetsiz bulursan kes kökünden
Temiz tutulduğu sürece bence gerek yok
Bence de, görüntü olarak önemsiyor musun
Bi sempatim yok. Sevdiğim kişiye ait olması gerekli
Tarafsız mısın?
Penislerle işim yok ki değerlendirme yapayım? Sevmediğim hoşlanmadığım kişiye ilgili değilim. Şöyle böyle olsun demek benim için saçma. Dedim ya birini sevince penisini de severim zaten. Tanımadığım kişiler üstünden penis yorumlamak saçma
Yine de tanımadığın birine bakınca çirkin güzel vs diyebiliyorsun.
Bana göre tüm penisler çirkin :D ama dediğim gibi fark etmez beni de ilgilendirmiyor zaten. Bir önemi yok
Biseksüel vibe veriyorsun AĞIR
Veriyosam nolmuş
bi önemi yok
Bence de
Kızlar sünnetli daha çok seviyor. Benimkisi bir de pembe kızlar bayılıyor
sünnetsiz seven de var
Sunetli guzel duruyor birde pembe olunca
Pembe nasıl olacak?
Gayriler bile sünnet oluyor
Çok da değil sadece ABD
Az ya da çok farketmez
Sağlık açısından gerekebilir.
Evet
Neden?
Sağlık açısından falan
Bu konuda katı mısın sen de?
Evet
garip, sebebi ne?
Sağlık, görünüş, dini
Görünüş konusu bayağı farklı geliyor, nefret eden de var seven de
🤷♀️
Elbette gerekli.
Kesin mi?
Evet
çok katısın neden
Hiç sünnet olunmamışla, sünnetli penisi karşılaştırdığımda, sünnetli estetik olarak da, sağlık açısından da en iyisi oluyor
Farkını bilmen bile şaşırtıcı. Sünnetsiz doğal olduğu için daha güzel diyen çok gördüm.
Sağlık okuyorum, bu tür şeylerde hassasım. Yoksa başkasının fikrinden bana ne
Sünnetsiz doğal olsa da, hiç kesilmiyor ve zamanla sarkıp görüntü kirliliği yaratıyor. Bunun güzel olduğunu düşünmüyorum
Güzelmiş, bölüm ne?
Hemşirelik
Güzel tesadüf :D Gizliden çıkar mısın 1 saniyeliğine?
Neden
Tıpçıyım ben de.
Temiz olması yeterli
herhangi bir tercihim yok diyosun?
Evet
olur gizliden çık
Gerekli degil