+1 yılTarih göremedim yani eski bir soruya cevap veriyorsam 😅 Boy 165 yani 45 kilo olmak istese anlarım manken gibi zayıf olmak istiyorsa, mankenler boylarının 20kg aşağasında olur ama tabi 40kg/boyunun 25 kilo aşağısı çok fazla yani kusura bakma ama kötü bir görüntü olur. Hem zayıf hemde sağlıklı ve güzel görünmek istiyorsan bol, düşük kalorili ve dengeli beslen sporda yap sıkı ve şekilli olmak için düzenli uyu ve günde 2l/8bardak su iç. Spordan önce sağlıklı karbonhidrat mesela muz spordan sonrada sağlıklı karbonhidrat ve protein mesela yulaf ve yumurta ye. En etkili şekilde kalori ve yağ yaktıran spor ip atlamak 15dk 250 kalori yakar (kişiye göre değişir) ama unutma her nekadar sağlıklı ve dengeli beslenip düzenli yatıp spor yapsan bile boyunun 25kg aşağası çok fazla hem beynin ve iç organların iyi çalışmaz hem ruh sağlığını etkiler, otomatik olarak bu faktörler dış görünüşüne yansır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diyet & Beslenme konusunda 904 cevap paylaştı. Yazdığın cevaplara bakılırsa sende anoreksiya eğilimi var.
Bu nedenle bir diyetisyene ardından da bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.
Düşük kiloda olmak sağlıklı bir şey DEĞİLDİR. Zayıf olmak daha iyi DEĞİLDİR.
Vücudunu hastalıklara açık bir hale getirir, savunma direncini düşürür. Her şey gibi bedende bir denge de olmalı biz buna "ideal kilo aralığı" diyoruz. Senin de bu aralıkta olman sağlıklı kabaca dünya sağlık örgütü beden kitle endeksinin (BKI)'nin 18,5-25 arasında olmasını ideal olarak tanımlamıştır.
Senin olmak istediğin kilodaki BKI değeri: 49 kiloya göre hesapladığında dahi 17,9 gibi bir değer çıkmakta yani normalin altında 40 kiloda ise 14,6 çıkmakta bu ise kaşeksi yani aşırı zayıflığa giriyor... Hayatın için tehlikeli boyutlarda bir zayıflık.08 Yorumla
Soran+1 yılArkadasm 40 kilo hicde sagliksiz degil ama?
- +1 yıl
Sağlıksız olmadığına görünüşüne bakarak mı karar veriyorsunuz? Boyu sizinle aynı mı? Bir kadın belirli bir kilonun altında düşerse adet dahi olmamaya başlar... Ardından sağlık sorunları gelir, Sık sık hasta olma, vitamin eksiklerine bağlı hastalıklar vb.
Gerçekten sağlıksız bir şeydir. Bu durumunuz anoreksiya tablosunu yansıtıyor. Çok geç olmadan bir diyetisyene ve buna ek bir psikologa gitmelisiniz. - +1 yıl
Ayrıca bir noktadan sonra zayıflık-şişmanlık kişisel değerlendirmeden çıkar objektif birtakım değerlendirmelere göre yapılır. Cevabımda verdiğim dünya sağlık örgütü BKI değerleri gibi... Nereden isterseniz bakabilirsiniz sizin değeriniz bu kilo-boy oranı, değişmez ve belirli kriterlerde... Yani siz kendinize ne derseniz deyin gerçek apaçık ortada...
- +1 yıl
Hadi bize inanmıyorsunuz buyrun siz kendi boyunuzu kilonuzu ve istediğiniz kiloyu girip bakın öğrenin
https://beslenme.gov.tr/index.php?lang=tr&page=54
Soran+1 yılArkadasim adet de oluyo cok saglkli boyu 164 ayni sayiliriz. Tamamen palavra bunlar. Kizlar incecik guzel olmasin sisko olsun diye hep bunlar. Inanmiyorm tamam mi tek bir gercek var o da zayif olmak her acidan mukemmmmmel olmaktir. 40 olucam acayip hırs yaptm su an var ya. Yemicrm icmicem hadi bakalim gorucezz
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
Palavra dediğiniz şeyler sizi acil servise sürüklediğinde neyin gerçek olduğunu görürsünüz. Tabi ki sizin tercihiniz, ben sadece palavra dediğiniz hastalıkları ve zayıflığın sonuçları hakkında eğitim olan bir insan olarak sizi uyarmak istedim.
Genellikle anoreksiya eğiliminde olanlar bunu kabul etmiyor zaten, sizinki de normal bir yaklaşım oldu. Ancak hastalık noktasına geldiğinde farkına varabiliyorlar umarım sizin çok geç olmadan farkına varabilirsiniz. - +1 yıl
Sonra da kilo almak için uğraşırsın zayıf birisin ve zayıflamak için çaba gösteriyosun sen anoreksiyaya doğru gidiyorsun tedavi olursun umarım
dostum sen ne diyosun ya sana ilgili bahsettiğin konuda bir gazate küpürü atayım istersen ya 49 kilo ve 165 boyundasın emin ol bütün hastalıkların başlacağı kilo orantısındasın boyuna göre... sen nasıl zayıflarım diye sormuşsun ya bence bunu sormamışsın sen. sen direk ben nasıl ölebilirim bunu sormuşsun oraya :)
00 Yorumla
boy kaç sen önce onu bir söyle
06 Yorumla
Soran+1 yıl165
Soran+1 yıl45 olursam daha iyi olur hatta 40
- +1 yıl
oha l*n ben 40'ım kilo almak istiyorm 45 olıyım falan diyorum sen zayıflamak istiyosun bende kilon gayet ideal ^^
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Kardeşimin eşi 1.60 boyunda evlendiginde 41 di cok itici duruyordu simdi ise 47 eski kilosuna göre şu an cok daha iyi kadin dedigin biraz etli butlu olucak giydiği kiyafetin hakkini vericek abartmadigi surece tabi ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılKardesin begenmis ama. Hep begenilen kizlar 41 kilo falan zaten 49 kilo olup begenilen hic gormedim
+1 yılAnorexia hastalığına yakalanmış olabilirsin. İdeal kilonun fazlasıyla altındasin. Daha da zayıflamak sağlığını tehlikeye atar. Eğer vücudundan memnun değilsen (sıkılığından) pilates veya yoga yapabilirsin. Buna ek olarak sağlıklı beslenip cardio da yaparsan kilo vermene gerek kalmaz
28 Yorumla
Soran+1 yılHafiflemek istiyorum
- +1 yıl
Zaten hafifsin. Eğer bölgesel problemlerin varsa cardio ile bölgesel yağlanmayı azaltırsın
Soran+1 yılKardiyo ne. Zayiflatir mi
- +1 yıl
Egzersiz gruplarına denir. Youtube'da istemeyeceğin kadar video var bunun hakkında. Genel değilde tek bölgeden sorunluysan (kol veya bacak vs) bunun için egzersizler yapıp sıkılaşabilirsin. Ama kesinlikle yemenden azaltma. Hatta arttır. 45 kilo kassız bir vücutla 50 kilo kastan olusan vücudu karlılaştirirsan 50 kilo hem daha estetik hem de daha zayıf durur. Sporda çalişmanın karşılığını almak için iyi beslenme de şart. Sporla ilgili blogları okuyup bilgi sahibi olabilirsin. Şimdiden başarilar
Soran+1 yıl50nin zayuf durucagini sanmiyorum
- +1 yıl
Benim boyum 160 küsür ve 55 kiloyum. Yazın 50 kiloydum ve gayet fit bir vücudum vardı çünkü yağ oranım azdı, spor yapıyordum. Şimdi de 2-3 kilo versem yine aynı görüntüye kavusurum
Soran+1 yılobezsin sen 20 kilo vermen lazım bence
- +1 yıl
Yorum için teşekkürler ama fiziğimden şuanlık olmasa da memnunum. Anorexia belirtilerini fazlasıyla gösteriyorsun. Uzmana danışmanı tavsiye ederim
+1 yılKoşu bandı 20dk Lv7
Bisiklet 10dk Lv3
Uzay bisikleti 5dk
Twister 3x100
Günde 6 öğün fakat az az yiyeceksin. 4 gün karbonhidratlı yiyecekler tüketme. Bol bol su içmeyide unutma.
Fakat 49 kilosun daha ne?11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler 40 olucam
+1 yılyatarken ve kalktığında ilk olarak elma sirkesini ılık su ile iç 1 ay bunu dene
hasta olmazsın vucut direncin artar
yağ yakarsın11 Yorumla
Soran+1 yılCok Teşekkür ederim
+1 yıl1.65 boy için ideal kilo 54. şu an zaten ideal kilonun altındasın 40-45 kilo olduğunda sağlık sorunları ile karşılaşırsın. Adet düzensizlikleri, hormon bozuklukları, böbrek hastalıkları vs. Tercih senin tabiki.
04 Yorumla
Soran+1 yıl42 kilo olan arkadasim saglikli ve yasayabiliyor ama
- +1 yıl
Senin için ideal olan kilo 54 arkadaşın içinde öyle. Bazıları yapı olarak zayıf olurlar ve kilo almaya çalışırlar senin yapında 49 kilo altına el vermiyor demekki. Ayrıca gerçekten çirkin bir görüntüye sahip olursun göğüslerin yok olur, hormonal bozukluklar başlar ve hormon bozukluğu başlarsa sana ilaçlar verirler daha çok şişersin 49 kiloyu mumla ararsın :) Kilonu koru.
Soran+1 yılo inebiliyosa bende inerim arkadaşım
- +1 yıl
Herkesin bünyesi farklıdır canım ben olacakları söyledim beslenme ve diyetetik okuyan biri olarak :) İnebiliyorsan in
Kusura bakmada boyun 1.65 miş 49 kilo kiz nasil 3-5 kilo alir desen anlardimda piskolojinmi bozuk dicemde bence öyle mutsuzlugunun sebebi her neyse onu bul sağlığınla oynama
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 5 kilo vermem lazım bence. siz kıskanıyosunuz böyle konuşuyosunuz zayıfsın diyen hiç bir kıskanca inanmıyorum heğpinize inat 10 kilo vermeyen en adidir
- +1 yıl
Neyini kiskancam kemik olmanimi guldurdun beni :D kiskanacak biri deilim bak inan ben 24 kilo verdim ha kilolu olmak sorun ama sen normali bozmaya çalişiyosunki bu piskolojik bir sorun ben bugüne kadar kimseyi kıskanmadım kilolu OLdugum zaman bile :D cnku allahim beni zaten güzel yaratmiş
İSTİYORSAN 20KİLO VER ŞİMDİ BB
+1 yılspor falan hikaye boğazdan kesiceksin. spor bununla birlikte olmalı dengeli beslenme şart
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin
1.65 boya 45 kilo fazla diyorsun da canım sen bedenden vereceğin kadar vermişsin bedende bişi kalmayınca senin beyinden gitmeye başlamış haberin olsun.. Ve sanırım sen anoreksi hastalığına yakalanmak üzeresiniz belki de yakalandın https://www.aidsdernegi.org/anoreksiya-nervoza/ buraya bir bak derim
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez zayiflama yontemi bilmiyosan gelip burada nasihat verme bu tip sacma nasihatlara karnim tok kusura bakma ilgilenmiyorum
- +1 yıl
Ben nasihat vermedim olanı söyledim ben düşündüğümden öyle yazdım ama ne halin varsa gör istersen eri bit banane düşünende kabahat istersen 30 kiloya düş ama o zamanda buraya gelip yazma çok kilo verdim nasıl alabilirim vs... şu an o yolda ilerliyorsun çünkü... Allah akıl versin. Ama gerçekten artık beyninden vermeye başlamışsın bu yorumunda onun göstergesi
Soran+1 yılKilo almak miiii iyyyyy aslaaa
bence zayıflama ne o öyle ya kadın dediğin ele gelecek
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyuna göre gayet normal ama anlıyorum bende 170 im kilom 53 ama görsen hiç 53 demzsin eğer seninki kuruntu ise kötü tabi hastalık sayılır ama benim gibiysen akşam yemeğini tam olarak yarıya indir iki gündür öyle yapıyorum ve günde 200 mekik + 50 squat yapıyorum (1haftadır) cidden inanılmaz faydası oluyor
00 YorumlaBurayı iyi oku ve ciddiye al.
https://www.tavsiyeediyorum.com/makale_9894.htm10 Yorumladepresyonla ben mesela 49 idim şu an 44 falanım. depresyon fena ilk basta deli gibi yediğim halde verdim ama çok kötüydüm hep üzgündüm içimi yiyordum sonra iştahımda kalmadı hiçbir şey yiyesim yok falan. beter durum. ama kilo almak isityorum
07 Yorumla
Soran+1 yılDepresyonu da denedim olmadi denedigim yontem kalmadi
Soran+1 yılYasadim diyorum olmadi tam tersi aldim
Soran+1 yılAsil snn kilon yerinde gelip bude hava atiyosun ayip cok agliyoruum sizi girdkce dahada hirslanip agliyorum ayip ya
Soran+1 yılKilo almaman lazm hatta 4 kilo bile vereblrsn keske bende cubuk makarna gbi olsaaaaam:"(((*
https://i.hizliresim.com/B97mlM.jpg
fazla mı 49 kilo Allah aşkına eriyio gidersin sonra :)10 Yorumla
+1 yılEgonumu tatmin etmeye calisiyorsun? ' yok canim ya kolon harika ' ' hayir hayir sacmalama senin kadar fiziği güzel biri daha var mı ' bu laflari duymak için yapiyosan haklisin yapmaya devam ama ciddiysen gerçekten en samimi duygularimla diyorum bir doktora görün
16 Yorumla- +1 yıl
Kilon *
Soran+1 yılYa kardesim ne egosu. Kilom berbat ayrica zayiflamak icin sordum. Zaten oyle diyenleri eksiliyorum bana gercek bir yontem soyleyin zayif falan degilim 40 olmak istiyorum
- +1 yıl
Bak gizli kardeşim senin iyiliğin için diyorum kilo alma ya da verme senin boyunda kilonda bir suru arkadasim var hepside fistik gibi ve onlar kadar teklif alan kizlar görmedim ben. ben kisayim ama kilo boy orantili 170 kizlarda var onlara uzun deyip bana gelen bana su kizi ayarla diyen çok oldu o yüzden diyorum ama kemik gibi olanda var 175 boyu var kziin 48 kilo bir kere orantili durmuyo Allah akil versin ne diyin
Soran+1 yılBen oyle dusunmuyorim 40 olunca fistik olucam kendimi asiri kilolu hissediyorum yemiyorum icmiyorum
- +1 yıl
Zıkkım ye sen :D daha ne yicen dimi :D kilo alirsin sonra mazallah
Soran+1 yılAynen :(
"49 kilo biri nasıl zayıflar?"
Ölerek.
165 kpop kızları bile en az 45 oluyo. Zaten 45 kilodan sonra sadece yağ yakmicaksin, kasların da ericek. Çelimsiz ve güçsüz duracaksın ve insanlar seni çirkin bulacak.
Ama benim dememle muhtemelen karar değiştirmiceksin, o yüzden bildiğini yap diyorum.00 YorumlaYeterince zayıfsın zaten gizli..
Daha ne kadar zayıflamayı pilanlıyorsun.
İskelete donüsmek pek güzel bir görünüm olusturmuyor.01 Yorumla
Soran+1 yılZayif miyim diye sormadim ya yardım edin
"49 kilo bir kız nasil kilo alir?" olacakti o sanirim.
31 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama allah korusun kilo almak igrenc
Yalandan milletten zayifsin dememizi iztiyor helde :)) sinavdan 90 alan ogrencinin aglamasi gibisin
02 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oyle bisi yok vallahi sisman oldugumu dusunuyorum cok ciddym ztn zayifsn diyenleri eksiledim. Sizin gozunuz kör bence 49 cok fazla
Nedir bu anlamıyorum kilom var die çıkıosunuz ben nasıl zayıflarım bilmiyorum canım diyet yapmakta istemiyor nasıl olucak benim iş bilmiyorum :)
00 YorumlaBacım kafan mı iyi.49 kilosun daha nerene zayıflican?
04 Yorumla
Soran+1 yıl40 45 olmak istiyorum zayiflara ozeniyorum
Soran+1 yılKeske olabilsem nasi zayiflicam
zayıflar ben askerdeyken kilo almıştım geldim 2 ay 3 haftada 90 dan 68,5 a indim. tek askerde bu kiloya geldim zten :D şimdi 70 im
10 Yorumla
+1 yılyyaaaaa elimize gelmezsen uçurumdan aşşagıya düşebilirsin :(
kilon iyi <320 YorumlaErgen ergen konuşma diyeceğim ama yasin olmuş 22 ama fikir olarak daha ergen diyebiliriz biz buna eğitim de bireysel farklılıklar diyoruz tamda ona çalışıyordum örnek cuk diye oturdu 😉😉
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne
ya yine mi sen. bir bitmedin yha :D zayıflıcam diye kafayı yedin mk
04 Yorumla
Soran+1 yılSanane zayiflayana kadar sorucam begenmiyosan ikile kizim
Soran+1 yıl20 kilo bile 49dan iyidir. Keske olabilsem
+1 yılBisiklete bim iseyaroyo 1haftada 2kilo verdi arkadas
10 Yorumlaamacın ne güzel falan görünmekmi? bence çok itici olursun daha fazla zayıflarsan evde kalırsın :) ayrıca iç sistemini bozarsın mide falan hastalıktan kurtulamazsın zayıflayacam diye
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 439 cevap paylaştı. Şu an zaten bir deri bir kemik olduğuna göre heralde kemiklerini eritmen gerek..
00 Yorumla
+1 yılSıskaya doğru yol almışsın daha da nasıl zayıflarım diyor ya... Dur işte orada, ne ver ne de al...
00 Yorumlasana en uygun diyet sanırım ömer seyfettin diyeti. kes at sol kolunu kaybettiğin kanla birlikte gözle görülür bir kilo kaybı yaşarsın.
00 Yorumlaboyun 155 gibiyse iyi.. ama 165 ve yukarıysa boyun zayısın... canm :)
zaten zayıfsın ne yöntem isiyon? :)00 Yorumla
+1 yılZayıflamamalı bence o kız nasıl sağlıklı 3-5 kg alırım demeli
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 5 kilo vermek istiyo
- +1 yıl
Sen kilolu filan değilsin sağlığını kaybetmek istemiyorsan zayıflamayı bırak çünkü fazlaca zayıfsın zaten
Soran+1 yılYa zayif falan degilim zatifsin diyip durmayin bana kilo vermeliyim yardm edin
Ölmeyi planlıyosun kizim kuş kadar kalmışın bence al yani gerci boyu bilmiyoruz da
02 Yorumla
Soran+1 yıl165 cok kisa boyum
Gerizekalı mısın kızımsen git işine yaa!!! 49 kilo zayıflayacakmış , he zayıflada fosil ol !! Ahmak :D
06 Yorumla
Soran+1 yılSen gibi obez olmaktan iyidir
Soran+1 yılBen obez oldugumu kabul ediyorum zayiflamaya calisiyorum zaten. Bence sende zayifla sen bilirsin ama
Soran+1 yılpeki balinacığım :D
boyunla orantılı ise 49 kilo çok güzel bir kilo şahsen ben 70 kiloyum boyum 1,70 dengeliyo senkide öyle olur bence ama sen maşallah güzelsin kilo öneml değil bence.
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 329 cevap paylaştı. Biraz daha zayıflarsan ebediyete dek zayıf kalacaksın.😎
00 Yorumla
+1 yıl166yim ve 41 kiloyum ama neler yazmislar surda uzuldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılohaaa keşke bende 41 olsaaaam :'((( yaa bende istiyorm off off offffffffffffffff
Asıl soru o değilde "49 kilo bir kız niye zayıflar?" şu an.
01 Yorumla
Soran+1 yılZayif olmak icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİp atla kesinlikşe etkisini görürsün yok ben atlamam diyosan seks te işe yarıyo kesin olarak bunu p! çliğine demiyom ciddiyim
10 YorumlaSırf insanların zayıfsın zayıflamana gerek yok demeleri için dimi bu soru :D
012 Yorumla
Soran+1 yılVallahi degil oyle diyenleri eksiliyorum zaten ayrica zayif degilim yaaa 45 kilo olmak istiyorum :(
Soran+1 yılYa kardesim 45 kilo olanlar 40 olanlar ne ben zayifsam. Eger onlar guzel ise ben sismanim acik vee net zaten kizlarin yuzde sekseni 40 45 kilo arasi ben niye 49um cok sismanim iste
Soran+1 yıl10 kilo vermelisin
Soran+1 yılKiskaniyosun aslinda icten ice incecik kizlara ozeniyosun. Ama ince falan degilsin heryerin yagli. Ne yazik sana 52 olsam cildirirdim ben
- +1 yıl
Sorunu güncellesene sen bir :) emin ol ki kimse incecik boru gibi birini istemicektir :):)
bak benim ne düşündüğümü nasıl oldugumu bilemezsin o yüzden senin benim ne vücudum hakkında ne de baska bir tarafım hakkında yorum yapma yetkin yok :)
@onurglcn @noooname @fuocoturco @hasan_emre @comolokkooo... vs. vs. bunlar gibi düşünen bir çok insan var. Ve haklılar. - +1 yıl
Knka isketlet olup kimya derslerine girmek istiyo bos ver yakinda hberlere çıkar zaten olumden dondu diyee :)))
- +1 yıl
Ciliz kizlar iticidir normal veya balik olmali cokta fazla olmamali
+1 yılyandan bakıldığında görünmemeyi planlıyor sanıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılAbartma o kadar zayif degilim
- +1 yıl
165 boy 49 kilo. Zaten boya göre zayıf iyice zayıflarsan 0 bedenden daha aşağıya düşersin heralde.
Soran+1 yılSifir befen felan degilim keske olsam
- +1 yıl
Olma Olma. Çok zayıflar çok itici oluyor. Bu durum iyidir.
Tabiki bu benim fikrim
Soran+1 yılYalan soyluyorsun et but cirkin asil. Erkekler sifir beden seviyo sende gorsen sende hayran kalirsin
- +1 yıl
:) O sana öyle geliyo. Bende kendi fikrimi savundum.
0 bedende gördüm olmayanda :)
Soran+1 yılMnkenler gbi olucam
+1 yıl49 kg kilo mu olur yahu =(
Çöp adam falansın resmen.10 YorumlaHmm 5 kilo ol sen... ya da dur dur yok ol en iyisi..
10 YorumlaSen rakamları mi yanlis yazdin yoksa dalga mi geciyon yoksa hasta olup olmek mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılzayıf olmak
Soran+1 yıl45 40 kilo olarak
Soran+1 yılolucam ya ne var ki bunda kıskanıyosanız sizde yemeyin verin allah allh
+1 yılbenim boy165 kilo 48 çok zayıfım diyorum sen daha kilo vermeye çalışıyorsun saçmala tatlım ya böyle gayet hoş ve iyisin... Çok zayıflık hastalıktır...
00 Yorumla
+1 yıl1,65 boy ve 49 kilo. Bu soruyu ben mi sordum diye düşünmedim değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
anlamak çok zor değil bende aynı ölçülerdeyim
Soran+1 yıltamam şişmanız
yuh yani.. zombi gibi gezmekmi istiyosun. boyuna göre normalin çok çok altında zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yıl44 kilo arkadasim var o nasi yasiyo ben zombiysem?
+1 yılBenle aynı boydasın nasıl ayakta Durucan ben iki kilo versem ayağa kalkamıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılKilon ne
- +1 yıl
50 ama sürekli tansiyonun düşüyo bir iki kilo verdimmi hop bayılıyorum oturduğun yerden kalkamam
Sende olmuyomu öyle şeyler
Soran+1 yılZaten kilo vermen gerek
- +1 yıl
Ben kilomdan memnunum hem istesem de veremem ayakta duramıyorum sen nasıl duruyorsun?
+1 yılbence yağ aldırmalısın fazla kemikleri de aldır daha iyi olursun. haa mümkünse biraz da akıl yerleştirsinler.
10 Yorumla49 kilo kız mı? olur lan. kız dediğin 55 olur 60 olur. Ne o elbise askısı gibi pıçak soksan girmez vallaa. d
11 Yorumla
Soran+1 yılAsil 55 kilo kiz olmaz tamam mi
- Diyet & Beslenme konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılBen gömerim sizi zayıfladığınızda ki Arkeoloji mezunuyum iyi mezar kazarım...
02 Yorumla- +1 yıl
ağzından birde güzel bir söz çıksın, bir nebze pozitif ol, yapmacıkta olsa
+1 yılSen öleceksin biraz daha kilo verirsen bence gayet iyisin iyi :)
10 Yorumlaoo boy 165 se kilo ideal hatta az bile 3-5 kilo al derim...
10 Yorumla
+1 yıliskeletinin ne kadar sağlam olduğunu göstermek için mi bu çaba
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 811 cevap paylaştı. Az zayıfla seni fen derslerinde iskelet diye kullansınlar
20 Yorumladaha yok ol istersen 49 kılonun neresi zayiflican yav =)
00 Yorumla
+1 yılAmeliyatla kemiklerinden bazılarını aldırmalı. Zaten 49 onun kemik ağırlığı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma
- +1 yıl
tamam
+1 yılZayıflamak mi ben48 im, ve eskikiloma 56 ya ulasmaya çalışıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBoy kac
- +1 yıl
1.65
Soran+1 yılKilo vermelisin bence ama sen bilirsin obezlikten mutluluk duyuyo olabilirsin bilemem orasini
+1 yılgramaj olarak mı?
hayır 49 kiloyla hala zayıflamaya çalışmanın mantığı ne?00 Yorumlabiraz daha zayıflasan yok olucaksın ortadan ne zayıflaması
00 Yorumla
+1 yılBoyun 1 65 sanirsam.. kilo endeksin sınırın altinda. Dikkat et. Kilo verme demek istiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat